Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz erahurka #210460 üzenetére

    Na az gáz a Forzában. Mondjuk elég figyelmen kívül hagyni és annyi.

    Az a helyzet, hogy ennyi baklövés után, és látva a konkurenciát (hátha tanulnak tőlük), már csak csinál egy jó arcade autós játékot az EA. De hát ha eddig nem tudtak, akkor most miért lenne más a szitu?! Ráadásként az a Frostbite láthatóan csak szenved az autós játékok alatt. Már a '15-ös rész is nagyon gáz volt vezetésélmény terén, a Payback se lett semmivel sem jobb.

    A minap gondolkodtam épp, hogy igazából az EA nem tud igazán jó játékokat csinálni. A kötelező sportjátékain túl (amit mindenki döntsön el maga, hogy jók e), nincs nekik szinte semmijük. A Battlefield franchise se az már ami régen volt. Nem kiemelkedő, nem tolhatják a CoD-osok orra alá a BF-esek, hogy na tessék ezt nézd. Már a BF címeknek is bőven megvannak a nyűgjeik. Ilyen kisebb ötletek amiket ők csak felkarolnak mint az Unravel, A Way Out, Sea of Solitude, azok működnek. Jók, de nem világraszóló sikerek. Saját kútfőből meg csinálnak Anthem, Sims, NFS, Plants vs. Zombies féle szutykokat. Én szutykoknak mondom őket, de nem a világvége egyik minősége se. Csak hát az EA képviseli ma a masszívan középszer szintet. Még az Ubisoftot is föléjük helyezem. Persze az EA ennek örül, mert pár éve ők képviselték a legalja szintet, onnan ez előrelépés.
    Az utolsó EA játék aminek nem bántam meg az árát, az a Titanfall 2 volt (Nomeg a Battlefront 2, három ezerért. :D ).

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák