Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Használt már garancia nélküli PS4 vásárlás esetén érdemes valamilyen "szerviz" tevékenységet elvégezni? Pl: portalanítás, pasztázás vagy bármi hasonló?
Köszi előre is a válaszokat.Összefoglaló
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Tegnap megjött a PS VR-om.Ma ki is tudtam próbálni.Hát nagyon jó cucc .Eddig csak 10-15 percet használom egyhuzamban kezdésnek és minimális szédülést leszámítva faja minden.Az SW Battlefront VR küldetése pedig ...ohhh...ebből egy teljes ilyen játékot el tudnék képzelni.A fagyi adná magát tökéletes lézerkardnak .De nem rossz a RE7 Kitchen demo sem .Megvan a teljes játék is,majd lehet VR-on tolom .Meg majd be kellene szereznem a Skyrim VR-t is.Csak most azt hiszem 20K Storeban,ami kicsit sok.Felbontásban lehetnek kicsit jobb,de majd a kövi generációban .De így is adja az érzést.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
MODERÁTOR
válasz Gebriel #187153 üzenetére
Bake, pont most írom ezt a részt az összefoglalóban.
Többévnyi nyüstölés után a konzol hűtési hangereje akár jelentősen is megnőhet. Egy takarítás és a kiszáradt paszta cseréje ezért nem árthat. A PS szétszedése nem nehezebb mint egy átlagos notebook-é, és minden típushoz találni szétszedős videót a neten. Persze senkit sem biztatnék rá, hogy önmaga álljon neki, csak ha van ilyesmiben tapasztalatod, akkor.
-
Tatyla
őstag
Arról ábrándozok hogy a Resident Evil 2 mintájára csinálhatna a Capcom egy Parasite Eve remaket 🙄
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Carlos Padre
veterán
Csak nálam csuklik a fórum?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Carlos Padre #187158 üzenetére
Miért emlegeted annyit?
Itt minden okés a fórummal.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Bétaville
senior tag
válasz Carlos Padre #187158 üzenetére
Én most telóról vagyok, de nincs semmi gebasz a fórummal.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
xkoti
senior tag
Ha már így mindenből jön a remake változat én egy Dantes Infero-nak örülnék
KO
-
.LnB
titán
Mintha néha balra húzna a kontrollerem. Lehet beképzelem, de erre mi a megoldás?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bandi0000
nagyúr
-
törölt tag
válasz Krissz1983 #187161 üzenetére
Én légyszívesebben útközben Diablóznék, nekem az valahogy ilyen kézi konzol móka így ránézésre. Reméljük a PS5-höz lesz ilyen Switch szerű megoldás.
-
válasz xkoti #187164 üzenetére
Annak én is nagyon. Nekem az pl. jobban bejött mint a GOW első 3 része. Meg mellé csaphatnának egy Castlevania: The Lords Of Shadow-t is ha már az animációs sorozat is olyan jó visszajelzéseket kapott illetve Prince Of Persia: Sands Of Time trilógia.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Carlos Padre
veterán
válasz #42308056 #187167 üzenetére
Elképzelhető, a Vitának egy tervezési hibája van, nem tettek rá L2-R2 ravaszokat, ami nagyon megnehezíti, vagy lehetetlenné teszi sok játék vezérlését. Pedig amúgy pöpec gép a mai napig. Ha ez nincs nagyságrendekkel népszerűbb lehetett volna. Ha erre odafigyelnek egy következő kézikonzolnál, lesz rajta ps now és remote play sikerre számíthat, már mint PS5 kiegészítő is. Nem olyan rossz ám, ha a család kitúr a tv elől de te mégis tudsz játszani. De nyaralásra is könnyebb elvinni mint a konzolt. A Switch megmutatta, hogy van igény rá, de nem mint különálló rendszer.
-
MODERÁTOR
Nagyjából végeztem a topik összefoglalójának a felfrissítésével, sok dolgot újraírtam benne. Természetesen lehetne még mivel bővíteni, és ötleteket is szívesen várunk.
A`rpi sajnos saját, személyes döntése okán leadta az itteni topikgazdaságot, de persze továbbra is az Ő eddigi munkáján alapszik az összefoglaló, illetve a sok linkelt anyag. Ezúton is köszönöm neki, hogy ennyit fáradozott vele, az évek alatt szép mennyiségű olvasnivaló gyűlt össze. -
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #187175 üzenetére
Hogy lenne màr bukàs? Az kizàrt dolog.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz BoneDragon #187175 üzenetére
Akkora siker talán nem lesz, mint az utóbbi idők ex címei.
Minden új IPt fel kell futtatni. -
xkoti
senior tag
válasz Wesder #187180 üzenetére
Őszinte leszek én se tartom bukásnak, DE kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy tud-e valami újat mutatni a játék ? Vagy a szokásos zombis téma lesz amit már lelőttek egy párszor eddig számomra a Dying Light volt a legjobb.
Az előzetes érdekes volt de annyira nem győzött meg, hogy előrendeljem mindenesetre viszont kíváncsi lennék milyen is lesz élesben a játék.KO
-
Wlac
Ármester
válasz Carlos Padre #187176 üzenetére
A Vita bukását a Sony okozta. Alig volt rá értelmes exkluzív, a Store a gyalázatosan futó PSP kínálattal volt tele, horror áron mentek a kiegészítők, és elég hamar elengedte a nyugati játékosokat a cég. Pedig voltak rá fasza játékok (Golden Abbys, Killzone, Batman), csak hamar megtört a Sony lendülete. Szerettem a Vitát pedig, ezért is volt annyira fájdalmas a haláltusáját nézni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
d@vee
őstag
Egyetértek. A Vita halálát a kevés játék okozta. A nagy PS ex-ek Vitan remekül sikerültek, pl.: Uncharted, Killzone de több AAA kategóriás játék is kapott Vita portot/mellékágat, mondjuk Assassins Creed, Mortal Kombat. Óriási kihagyott ziccer, hogy a PSP kompatibilitás szarul lett megoldva. Illetve jó lett volna sima microSD memkarinak, de ez már csak kötözködés.
Szerettem amíg volt egy a birtokomban, de pár hónap alatt kivittem a címeket, amik érdekeltek, aztán el is adtam.Ja
-
ZS3NI
őstag
Apexre tovabbra is kerssuk az embereket.
Feltetel: 18+, mikrofon.
ATHOR013
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #187182 üzenetére
De lassan jön a TLoU 2, ami elég lenne zombis exkluzívnak. Ebbe max az Open Wolrd, meg a gyors zombik lehet újdonság. De a zombis móka már kezd unalmas lenni. Viszont ez meg megint majd a TLoU vevőket fog eltántorítani, hogy most volt nem is egy zombis játék de itt van még 1!
-
hombre[EU]
veterán
A GTA 5-höz adtak ki offline(singleplayer) tartalmat is az alap verzióhoz vagy csak a multiba? Én csak az elōzō generációban játszottam vele (megjelenés pillanatától kb 1-2 hétig) szóval ahhoz képest van-e plussz a kampány részhez
Life, Uh, Finds A Way
-
Carlos Padre
veterán
Persze, hogy a Sony, ki más? Mikor a slimet tervezték tehettek volna rá ravaszokat, és akkor teljesen kompatibilis lehetne a ps now-al és a remote play-el, de nem. De legalább van hozzá megmagyarázhatatlanul magas áru memória kártya. Nonszensz. Gondolom azóta már rég nincs meg a részleg, ami ezért a böszmeségért felelős. Fenn tartom a véleményem, hogy egy handheld kiegészítő system seller lenne a következő generációban. A szoftveres háttér már megvan hozzá.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy Ps4 Prot- viszont csak Wifivel tudom hasznalni jelenleg, es itt van egy kis gondom... 5Ghz-es frekvenciatartomanyra ha fejenallok akkor se akar csatlakozni, jelerosseg jo. A PC-m mellett van a konzol, a PC kapcsolodik , de a PS4 nem akar.. ha kapcsolodik is az is ideiglenesen es eldobja az 5ghz-es jelet... Viszont 2.4ghzen tokeletes... Tehat Router felol se lehet problema, itt a ps-el lehet valami... Esetleg valakinek otlete?
-
STC Speed
őstag
Valakinek van még esetleg PS4 en beváltható Division 2 kódja?
Sajnos PC-re regeltem anno és most már nem tud behívni senki,pedig ps4 en tolnám.Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest