Új hozzászólás Aktív témák

  • Neoteric

    addikt

    válasz Peace #160797 üzenetére

    Az a leírás el tudna viselni egy kisebb ráncfelvarrást, mert nem teljesen pontos. Nem az accountokat állítod, hanem a PS4-et, vagyis a gépnek tudod megmondani azt, hogy az adott account amivel be vagy lépve az az elsődleges gép legyen-e avagy sem. Elsődleges gépből csak egy lehet, nem elsődlegesből lehet akárhány.

    Ahhoz, hogy oda-vissza működjön a megosztásos dolog (tehát, hogy a haverod játékaival te is, ill a te játékaiddal a haverod is tudjon játszani) annyit kell mindössze tenni, hogy a haverod accountjának a te PS4-edet állítod be elsődleges gépnek, míg a haverod gépe a te accountodnak lesz az elsődleges gépe. Így hozzáférsz a haverod játékaihoz (az ingyenes PS Plusokhoz is), illetve az online játéklehetőséghez (multiplayer), amennyiben a haverodnál elő van fizetve a PS Plus. A Plus további előnyeit viszont nem élvezed, nem tudsz pl kedvezményesebb árakon vásárolni storeban, vagy mondjuk felhőbe menteni.

    Ideális esetben elég egy alkalommal belépned az ő profiljába (vagy hát legalábbis ritkán). Belépsz, elindítod a kiválasztott játék(ok) letöltését, vársz pár másodpercet hogy megjelenjenek a menüben, aztán logout, majd pedig a te saját accountoddal login. Ha jól csináltad, akkor látni fogod most már a te accountoddal is a játékokat amiket elkezdtél letölteni. Szóval effektíve a barátod mindössze addig nem tudja csak használni a saját accountját, amíg elindítod a letöltéseket, kb bruttó fél percig. Ezután csak a saját accountodat kell használnod, a haverodéhoz csak akkor kell nyúlnod ha újabb játékot szeretnél letölteni a könyvtárából.

    Ha viszonozni szeretnéd a játékokat, akkor azt vagy úgy teheted meg, hogy a haverod accountjával belépsz és az ő accountjára veszel játékot (macera, főleg ha nincs 120% bizalom), vagy pedig a saját accountodra veszel játékot. Ahhoz viszont, hogy ezekhez ő hozzáférjen az kell, hogy a te accountodnak az ő PS4-e legyen a primary gépe.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: ne0teric_sAN

Új hozzászólás Aktív témák