Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvelstadt

    veterán

    Élménybeszámoló mert valahova le kell írnom.

    Szóval elkezdtem játszani a farcry primallal mert tetszett ez az ősemberes skinvilág.
    Ezentúl olyan dolgok törtèntek amelyek kellemesen leptek meg azon túl hogy néha már könnyesre röhögtem magam.

    Pár példa:
    -Mikor a sima bunkós ősember szalad felém és már 20méterről üvöltve, feltartott bunkóval jön . Eközben én azon gondolkodom hogy vajon volt e már nyíl az őskorban és hogy ez milyen stratégia lehet hogy üvölt, és mi van valami kardfogú van a közelben?
    Közben odaér hozzám én ellövöm a nyílvesszőt, szemen találja és előttem fél méterrer összesik. (Ezt ki nem látta előre? :D )
    -Ugyanez a felémfutós szitu miközben épp megkaptam a medveszelidítős skilkt és nagyban medvét keresrk de hiába. Szóval jön a tag, feszitem az íjat és egyszercsak a fák közül ráugrik a medve. Hagyom hogy végezten vele majd dobok neki csalit és megszelidítem. (Ezek szerint nem volt kardfogú a környéken. :D )
    -Meglátok egy fehér Yak-ot és gondolom ritka mert eddig ilyet még nem láttam. Meglövöm tüzes nyillal mert az biztos poén lesz, közben ráuszítom a jaguárom. Ez után kialakult egy ilyen prehisztorikus benny hill show ugyanis menekül az égő yak és gyújtja fel az aljnövényzetet, nyomában a jaguárom, én is rohanok utànuk hogy megtaláljam majd a tetemet és eközben engem üldözőbe vesz egy elenséges ősember. (Na ezt nem láttam előre! :D )

    Az ősember környezet mellett ezért tetszik ez a játék, mert olyan helyzetek alukulnak ki hogy eszembe sem jutna, és nem számítottam rá hogy ez a játék ilyeneket tud.
    Egyébként a story nincs túlbonyolítva és a küldetések sem túl érdekesek, és emelett a világban se sokmindent tudok csinálni a gyűjtögetésen kívül de mondjuk ez nem akkora hiba elvégre nem lehetett túl érdekes ősembernek lenni.

    "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Új hozzászólás Aktív témák