Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
Na, én is beruháztam az új Gold fülesre, dobok is majd egy rövid review-t róla,
ha rájövök hogy mikor van bekapcsolva a virtual 7.1 és mikor nincs, valahogy nem érzékelem a különbséget. Erről nem ad valami jelzést ez a szar?retardált vagyok sorry.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
FIREBLADE78
addikt
Teljesen gatya a ps-em. Kontrollert mintha hiába nyomnám nem azt csinálja amit kellene. Pedig össze van kötve. Jó 4 éves biztosan van már. Konzol is laggol össze vissza. Menü akad, store szintén. Venti pörög,mint a repülőgép. ( Egyszer takarítottam ki, pasztázva nem volt). Joyt érdemes szétszedni vagy eddig bírta?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mohitook
tag
Sziasztok,
Áttúrva az ajánlott olvasmányokat sajnos magyarországon (és nem EU-n kívül) nem találtam meg amit szeretnék.
A Dualshock 4 v2 jó szolgálatot tesz, de 1-2 játéknál túl gyakran kéne elengedni a karokat és még gombot is nyomni, ami sok esetben elég zavaró/visszaveti a teljesítményt, ezért keresgéltem úgynevezett "Paddles" után.
Ahogy azt tudjátok gondolom, a Scuf csinált nagyon jó kis Controllereket, amiknek az alja is fel van szerelve mindenféle jóval, azonban ezt én drágállom, ráadásul nem is nagyon elérhető hazánkban..
Alternatív megoldásnak hamar meg lehet találni ezt: Collective MindsCsakhogy Amazonról jöhet csak, ráadásul 40$ + szállítás ami igen nagy ráfizetés még az áfával is amit úgyis rátesznek..
Van még rajtam kívül valaki aki próbálkozott/próbál hasonlót beszerezni? Nagyon sok játéknál tenné ezerszer élvezetesebbé, és a nagyujjaknak kevésbé fárasztóvá az élményt..
Válaszokat előre köszönöm!
-
danielgalaxy
aktív tag
Gin-tonic, Los Angeles, Joseph Gordon Levitt. A legőrültebb beszámoló az idei E3-ról. Gondoltam belinkelem, sokak derültségére.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Bogyi007 #155017 üzenetére
Sztem ettől is jobb egy PS4 + Switch kombó Számomra biztosan, ettől több nekem nem kell, bőven elég
front3r: nekem átjött. Én dj-kre szoktam ezt a kifejezést használni néha Akik számomra olyan zenét játszanak. Nagyon leegyszerűsítve. Egyébként nekem is ez a véleményem a Naughty Dog csapatáról Kiemelkedő “munkát” végeznek mindig
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Kontroller vásárlásán gondolkodom, kinek milyen szín jön be, vagy most milyen színű a kontroller?
Midnight Blue vagy Steel Black a kiszemelt, csak egyszerűen nem tudok dönteni"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Prof01
veterán
Steel Black jól néz ki!
Három kontrollerem van: fekete, fehér, ezüst. Egyszerű, visszafogott színek tetszenek. Ha még bővíteném a kollekciót, akkor egy Gold és Steel Black jöhetne!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
Tegnap este végére értem az Unravel-nek. Ez egy nagyon látványos és nagyon aranyos (már ha lehet ezt a szót használni itt ) játék egy érzelmes "story"-val. A végén a stáblista is nagyon tetszett, ötletesen lett megcsinálva. A másodikat is be fogom szerezni idővel, több ilyen játék kellene, pacsi az EA-nek, hogy felkarolta ezt a fejlesztő csapatot. Nem mindig van az embernek hangulata a pif puf-hoz meg a robbantgatáshoz.
Más: Korábban ígértem, hogy majd beszámolok a Gold üzemidejéről, a legutóbbi feltöltés után vezettem hogy mettől meddig volt használatban. Eddig 6 óránál járok, van még benne egy csík ami ki tudja mennyi időre lesz még elég. Nem tudom, hogy mennyire függ attól, hogy mivel játszom vagy mennyit dob az üzemidőn, ha mondjuk a mikrofon nincs bekapcsolva. Ezeket még ki kell tapasztaljam, most úgy jött ez ki, hogy minden be volt kapcsolva és max 50%-os hangerőn használtam.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Játszik valaki még az MLB The Show 18-cal?
A Road To The Show játékmódról lenne kérdésem. [link]
Felkerültem Triple-A csapatba végre. Pitcher-ként kezdtem, és nem tudom, hogy más pozíciót is játszhatok majd a későbbiekben? Vagy jobb lett volna ha nem dobóként kezdek?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
leslieke
Jómunkásember
2016 decemberi PS4 Pro-ért reális 95 ezret kérnem?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
eladogeppc
veterán
Szisztok !
Ps4-nél hogy van ez a game pass ? Mennyi játék elérhető/ letölthető?
Illetve mennyi a havi/éves díja ?
Xbox One esetében havi 3000, de csak 160 játékból lehet választani.Köszönöm a segítséget!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Talala
senior tag
-
30z.Samu
félisten
válasz eladogeppc #155120 üzenetére
Havi 3000 forintért mennyit szeretnél? PS-en egyébként nincs Game Pass (sajnos).
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
toompa
őstag
Üdv!
Van egy eladó pro 60ezerért itt az aprón. Hiába jelentettem a hirdetést,továbbra is fent van,pedig visszajelzést is kaptam. 1 napos reggel az ember. Nem értem miért várják meg amíg valakit átver...Szóval,biztos hitelesnek ítélték a hirdetést.
Ezt csak mint érdekességet osztottam meg. Azért vigyázzatok vele. -
.LnB
titán
válasz eladogeppc #155126 üzenetére
[link] De van.
(#155128) Moby Bakker, de benyeltem. Pedig nem szoktam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
RangerFox
veterán
válasz eladogeppc #155132 üzenetére
Linket dobjál arról az oldalról, kérlek Nincs ilyen, van Ps Plus, azzal havonta kapsz 2 játékot, jobb esetben hármat. Amúgy vedd meg őket.
-
l.skywalker
félisten
válasz eladogeppc #155132 üzenetére
PS Now amúgy pedig itt is ugyanez a történet mint más topikban: OLVASD AZ ÖSSZEFOGLALÓT!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz tailor74 #155131 üzenetére
Érdekesen működnek az emberek, egyből a rosszat feltételezik. Miért ne adhatna el valaki egy Pro-t 60 ezerért, ha mondjuk biztosra akar menni, és gyorsan eladni azt?
Amikor a God of War-t egy végigjátszás után a megjelenését követő 2 hét múlva 11500 forintért hirdettem meg, egy perc alatt rácsaptak, mint gyöngytyúk a takonyra. Az első kérdés az volt, hogy "de ugye nem kamu, vagy átverés"?
Kérdeztem, hogy miért lenne az? Hát mert hogy 15-ért próbálja mindenki eladni...Az engem nem izgat, mondtam, nem erősítem a fillérbaszók táborát, gyorsan akarom eladni, ezért vállalom, hogy a piaci ár alatt adom el. Az már más kérdés, hogy a piaci ár alatt is vettem.
Persze ettől még lehet kamu ez a Pro is.
-
pomk
őstag
válasz tothl #155083 üzenetére
Sőőőt! Szvsz csak akkor lehet igazán értékelni a játékot és helyén kezelni ha az ember érti hogy miről is szól. Utólag visszagondolva annak, aki tudja hogy nem fogja megérteni a sztorit azt tanácsolnám hogy el se kezdje. Nekem ez a játék nem a játékélmény miatt favorit, hanem a mögöttes tartalom, a kérdések amik ébredtek bennem még hetek után is és a témák amiket feszeget.
Ettől függetlenül egy alap angol tudással szerintem is meg lehet érteni miről is szól. De ha ez nincs, akkor nem érdemes elkezdeni. Enélkül egy sima zombis játék lesz a sok közül.(#155097) consono
Szerintem itt Joel-t el kell már felejteni. A második rész Ellie-ről fog szólni.
A kérdés az, hogy Joel-t hogy fogják kivezetni a sztoriból úgy, hogy az ne okozzon forradalmat...[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz l.skywalker #155135 üzenetére
Olvasom, de nem értem.
Komolyan tele a tököm a fórumokkal, mert az ember tök Láma valamihez, kérdez, és nincs értelmes válasz.
Egyszerűbb már egy boltot felhívni, és ezt megkérdezni.
"Halló, szeretnék PS4-et venni. Van olyan szolgáltatás, amiért cserébe tonnányi játékot letölthetek a konzolomra ?"Sokan okoskodtok, de aki most kezd bele, fogalma nincs, hogy mi az a Stream a gépre, meg ilyenek.
A Streamet most már értem. Nekem olyan kellene, amivel tonnányit lehet a gépre rakni.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Gery9112
őstag
válasz #95558144 #155136 üzenetére
Nem rosszat feltételez senki de kérdése hadd legyen, ha ennyivel a piaci ár alatt lát egy terméket.
10-ből 10 ember biztos megkérdezné. (de tudom te kivétel lennél, te nem kérdeznéd meg)
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
toompa
őstag
válasz #95558144 #155136 üzenetére
Na,most már írtam neki. Kiderítem mi az igazság. De te egy megbízható eladó vagy,régi reggel,több adás-vétellel.
Ő minimum 40ezerrel olcsóbban ad egy pro-t,egy napos reggel és nincs odaírva hogy banolt.
Azért remélem érzed a különbséget egy 2-3ezerrel olcsóbban adott játék és egy 40ezerrel olcsóbban meghirdetett pro között...
Mindenképp leírom mi lett a végeredmény.[ Szerkesztve ]
-
Droughert
tag
válasz eladogeppc #155138 üzenetére
Ezért írta már más is, hogy olvasd el az összefoglalót. Megtetted? Nem. Ott minden le van írva arról amit szeretnél. Miért nem olvasod el?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #155134 üzenetére
Amikor az Xbox-osok vagánykodnak azzal a Gamepass-szal, akkor valahogy nekem mindig az jut eszembe, hogy ez PS ex szintű játékért, hogy lenne elvárható, hogy rögtön ingyen adják őket?!
Valahogy így gondolom:
bocs, csak paint volt.. De ez most nem eladogeppc-nek szól, csak erről jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz eladogeppc #155138 üzenetére
Tonnányi játékot csak tonnányi pénzzel tudsz felrakni, meg persze amennyit enged a háttértár.
Sic Parvis Magna
-
-
consono
nagyúr
Igazad lehet, még ha lányos apukaként nekem az eredeti felállás jobban tetszett is Joelen töröm a fejem már egy ideje, sajnos szerintem benne van, hogy már nem él, vagy fertőzött lett ő is... Azt viszont remélem, hogy hasonlóan nagyszabású történetet fogunk kapni, mint az első résznél!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
negyedes
addikt
válasz eladogeppc #155145 üzenetére
lehet atfaradni/maradni boxon.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Trump vagy Harris
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...