Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, a procik nem az órajel "miatt" melegszenek, hanem a tranzisztorok kapcsolgatása miatt, meg a rengeteg átfolyó áram miatt. Persze minél nagyobb az órajel, annál gyorsabban kapcsolagnak a tranyók, és annál több hőt is termel, de eléggé természetes állapot az is, hogy amúgy jó magas órajelen, csak nagyon kevés tranyó működik, mert a kód alig használja, és akkor nincs hőtermelés sem. Ez az újkori frekikapcsolgatás inkább csak a fogyasztás kimaxolása, egy alvó proci sem disszipál sok hőt, ha alszik. Ilyenformán ilyenkor áram sem sok folyik át rajta, stbstbstb. Tuningolt proviknál szokták is csinálni, hogy kikapcsolják az ilyen speedstepeket, mert ezzel már minimális fogyasztás spórolható csak meg, de sokkal jobb a rendszerstabilitás, ha nem ugrálnak a frekik meg a feszek. De ez már nagyon off, és bocs a topikgazditól
-
tihibaby
senior tag
válasz wierra #154845 üzenetére
Na ez így nagyon nem állja meg a helyét.
Ha játszottál anno vele,emlékezhetsz a nehezen elérhető helyekre,meg a külön időre teljesítendő pályákra,na azok nem feltétlen gyerekeknek való részek voltak!
Nem vagyok nagy platformer,de az első részt végigvittem 120%-ra,ami nagyon nem volt egyszerű.
Nagyon bejött a játék zenéje,hangulata,remélem nem változtatnak rajta túl sokat.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Állóflamet kerüljük
A nem idevaló kommentek egy részét töröltem, a maradék kapcsolódó hozzászólások egy része a szakmai tartalom miatt maradt. Viszont lépjünk túl a threaden.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
WongFeiHong
senior tag
-
félisten
Kérdezném, hogy a kimeneti felbontást 720p-re állítva jobb/stabilabb framerate-et lehet elérni általánosságban?
Igazából csak egy kevés multi miatt érdekelne, single-ben nem izgat...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
wierra
senior tag
válasz tihibaby #154856 üzenetére
Összességében azért simán kijelenthető, hogy nem a hardcore gamereknek lett fejlesztve a Spyro.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Főleg úgy ciki, hogy a sz*rjuk amit idén adnak majd még csak ki, még az Uncharted 4 szintjét sem éri el!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
front3r
őstag
Nem bírta magában tartani, hogy ne szóljon be a látottak alapján.
Ráadásul mivel a pénzemmel szavazok, így a TR felejtős lesz számomra.Nem irigykedni kell, hanem akkor tessék - elég ellopkodni(mert nagyon mást sem tud az ürge) mindazt amit látott! Bár az idei TR-re ez már nem lesz hatással.
Ja és igen, van egy TR fan ismerősöm, aki talán a rebootolt első részt igen, de a másodikat nem tudta végigjátszani. Az UC4-et pedig majdnem egy ültő helyben végigjátszotta, és nem érti, hogy a TR miért nem ilyen. Le is mondott a TR-ről - legalábbis addig biztosan, amíg ilyen a "minősége".
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Lackooo84
nagyúr
RESIDENT EVIL 2 gameplay. Lehet találni már csomót yt-n. Rég vártam már így egy játékot...
The Truth is out there...
-
KaitouP
nagyúr
válasz front3r #154868 üzenetére
Az a szar amit mostanában TR néven adnak ki, az így is el van lopkodva - igazából oda vissza lopkodtak, az eredeti TR játékokból az Uncharted másolt át dolgokat, utóbbiból meg a reboot trailer széria.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
.LnB
titán
válasz wierra #154874 üzenetére
Nem értem, ráadásul az egy X1 kontroller nem?
(#154875) Gery9112 Azt az izé sportot játssza...jajj nem jut eszebe a neve.. tudod, mikor egymáshoz érnek, és gyorsan összeesnek, és sírnak, hogy jaj mennyirefáj spori... ajj mi a neve..!? #gurulóssz*r
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz tihibaby #154856 üzenetére
A PlayStation Access-es tagoknak tetszett, Rob el volt halva a hangokon. Jó lesz ez szerintem. Spyro Reignited Trilogy PS4 Gameplay - It's Everything We Hoped For!
-
Gery9112
őstag
válasz SH4D0W2011 #154879 üzenetére
Na jó...ez (is) kell. PC-t szerettem volna fejleszteni de helyette van a meglévő játékok mellé még 12 másik, amit meg akarok venni PS4-re.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok! A PS4-ben elromlott az USB port. Közben a controllert párosítottam egy ismerősöm gépéhez. Most szeretném az enyémhez ismét használni, de hogy tudom párosítani, ha rossz az USB-m? Van erre valami megoldás?
-
toompa
őstag
válasz kovaripeti #154882 üzenetére
Minimum kettőnek kell lennie. Mindkettő rossz? Akkor szerintem sehogy.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kovaripeti #154882 üzenetére
Szerintem a kábellel van a gáz, nem lehet akármilyen kábellel, csak ami adatot is visz. Az eredeti kábelével próbálod? Próbáld meg több kábellel.
The Truth is out there...
-
tihibaby
senior tag
válasz SH4D0W2011 #154879 üzenetére
Ohhohó,feltűnt a videóban egy pillanatra az egyik "kedvenc" ellenfél fajtám: a gúnyolódó boszi a tojással!
Hogy az hogy fel tudot néha bosszantani!
A video végén az időre röpködős,ugyancsak "kedvenc" pálya fajta.
Amennyire hallottam a hangok passzolnak,remélem a zene is marad a régi.
Húú fiatalodtam vagy 20 évet,a Resi 2-vel együtt ez is jó volt/lesz...[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Néhány napja vettem észre, hogy úgy tűnik megszűnt a minimum 1500 Ft-os wallet feltöltés. Lehet hogy már régebb óta így van, viszonylag ritkán szoktam ez alatt vásárolni.
-
RangerFox
veterán
válasz gangstagergo #154888 üzenetére
Oxenfree-t mindenképpen!!
.LnB: Ezt úgy mondom, hogy az Uncharted 4-et tartom a legjobb játéknak, amivel valaha játszottam: van amiben jobbak az új TR-ek az UC4-nél. Pl. a felfedezés, túlélés élményében és művészeti oldalról is. Én nem írnám le a Tomb Raider franchise-t, mert az akció-kaland játékok egyik legjobb képviselője. Most ezt függetlenül a dev tweetjétől írtam.
-
wierra
senior tag
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Gery9112
őstag
Tricky Towers is nagyon jó (ha nem érdekelnek a trófeák akkor méginkább), egyedül vagy akár multi/local nagyon szórakoztató játék és 1 ingyenes DLC is jött a játékhoz:
Tournament mód, ami multiban érhető el.
Endless puzzle mód ami akár egyedül AI ellen, mutliban vagy localban érhető el.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Zoltn
senior tag
-
toompa
őstag
válasz kovaripeti #154894 üzenetére
Ha szinte új,akkor javaslom a szervizt,mivel garanciás.
Persze ha másik kábellel is kipróbáltad a párosítást és tuti az usb romlott el. Szerintem egyszerre elég kicsi az esélye,de nem vagyok szervizes. -
gangstagergo
senior tag
@RangerFox
@wierra
@Gery9112Nagyon köszönöm a válaszaitok!
-
Zoltn
senior tag
válasz kovaripeti #154897 üzenetére
Próbáld meg másik kábellel. Jártam már én is így! Semmi baja nem volt a gépnek, csak az usb kábel nem volt jó hozzá.
"Music is your only friend. Until the end!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest