Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Gyerekek én most jövök rá, hogy nekem nem valóak ezek a mainstream multiplayer lövöldék. Se a battlefield 1, sem a SW battlefront 1-2 nem tud nyújtani semmit számomra. Mikor felállok a gép mellől csak annyi marad meg bennem, megyek, lelövök valakit, majd respawn. Hiába vannak az objektívák és tudom hogy arra kell menni, tartani kell a pontot, de egyszerűen sokszor teljesen mindegy hogy teljesítek mert esélytelen a meccs.
    Távolról kiszednek, random gránát telibe kap, rajtatok üt egy group. Sw esetében lekaszabol egy hero, neked koccan egy jármű és meghalsz (ez mondjuk valami kegyetlen hülyén van megcsinálva, gyakorlatilag ha hozzáérsz egy ellenséges járműhöz halott vagy), a spawn point-ot bombázzák az ellenségek és alig bírtok kijönni. Mind a két játék a káoszra épít, amiben szvsz semmi fun nincs - ismétlem számomra.

    Ellenben a kisebb "aréna" szerű shooterek nagyon bejönnek! Érzem hogy a cselekedeteimnek hatása van, tudom ha rosszul teljesítek akkor lehúzom az egész csapatot, de ha jól megy, akkor viszont a játék állását is meg tudom fordítani.

    Miközben a mondandóm második felét írtam végig a Titanfall 2 és az Overwatch volt az eszemben. Nem vagyok nagy multiplayer játékos, de ezt a kettőt bármikor ha elveszem élvezem. :K
    Remélem senki nem veszi magára a leírtakat. Ha valakinek tetszik a fent említett két játék, akkor tessék csak játszani! Viszont én leszállok erről a vonatról és igyekszem a későbbiekben kerülni ezeket a címeket.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák