Új hozzászólás Aktív témák

  • John_Deere

    tag

    válasz ProEvoFan #145904 üzenetére

    Valóban nem, legalábbis emlékeim szerint lightosabb volt. Sőt, az újabb részek talán egyre inkább könnyültek. Szvsz a Crash is már csak akkor volt nehéz, amikor kimaxolni akartam, főleg a time attackok a 3. részben. De nem volt gáz.
    De az 1. résszel konkrétan akkorákat sz**tam, hogy sosem sikerült anno kimaxolni, egyszer kijátszottam elég is volt. :DDD

    #145902:
    Ahhoz, hogy 2 v. 3 autós játékot összehasonlítsunk, nem árt tudnunk, azok stílusát, különben magunkat csapjuk be.
    És itt nem arra gondolok hogy szimulátor vagy félszimulátor.
    A GT egy elegánsabb játék, ami nem látványos (szemben a DriveClubbal, ahol még az elszálló flamingóknak is AI-t írtak), hanem elhivatott. Ha törés, töménytelen gumifüst vagy bármi extra kell, nem gond, irány valami más játék.
    Szvsz többször írtam már több helyen, a GT Sport az autób*zik mekkája, ahol akár valós helyzetekre is használható tapasztalatot szerezhetsz autófotózásban, minden, a játékban szereplő márka történetét megismerheted, azt pedig csak halkan súgom, hogy autókat játékban ilyen részletesen még nem látni sehol, valószínűleg nem is nagyon fogunk egyhamar konzolon, mert nem titkoltan a Ps4 grafikus képességeit oda tették, mind a pálya, mind az effektek másodlagosak voltak.
    A versenyeket is a sportszerű, valós versenyzésre helyezték...az már más, hogy a casual-játékosközönség nagy része ehhez nincs felnőve. Az nem a játék hibája, na meg az máshol is probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák