Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Valaki írhatna egy pár soros szösszenetet a Far Cry 5-ről. Lehetőleg olyan aki lenyomta a 3,4-et is.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Đusty
addikt
válasz marilllyo #145251 üzenetére
Sajnos semmi köze a 3-4 hez inkább a 2.re hajaz csak annak egy zavarosított változatát mert hát azóta telt az idő és valamit bele kellett rakni. Elég gyenge lett ez a rész, de főleg a kezeléssel, térképpel, játékmenettel van a gond elég káoszos lett. [itt]
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Far Cry 5 aki játssza a Johns Regioban a Yes hegy alatt elkaptak és egy siloból mászás és ugrás nélkül csiga lassan kéne kijutni de hogyan?
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
US profilhoz lehet valahol venni 14 napos PS+?
-
Darksiders84
aktív tag
válasz Darksiders84 #145255 üzenetére
Na belefutottam az első nagyobb hibába de újra töltve a játékot már minden oké tudok futni ugrani mászni.
-
MODERÁTOR
válasz RobexX10 #145256 üzenetére
14 napos PS Plus tagság nem vásárolható, a legkisebb egység az 1 hónap. Biztosan kevered az előzetesen, de csak egyszeri alkalommal beváltható 14 napos próbaidőszakkal. Ha az letelt, akkor még egy kétnapos ingyenes tagság az érvényesíthető, de utána 1, 3 és 12 hónapra tudsz előfizetni, önmegújító és halmozható formában.
-
WaterWave
veterán
Nekem sima high speed kábellel se sötétedik szóval nem tudom mi nálad a gond...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
Üdv! Olyan problémám van hogy megadtam egy biztonsági kérdést Play Station-ön
a jelszóval kapcsolatos biztonsági kérdést, tehát jelszó változtatásnál kéri a szülési dátumot + azt a kérdést
amit én megadtam neki. Utólag ezt a biztonsági kérdést amit én megadtam neki lehet törölni?
Választ köszi![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz zzola #145275 üzenetére
Nem csak ha valaki nem sajnál 500k t egy tv re akkor ne a leghitványabb 1000ft s kábellel kösse össze, tudom más de pl audiónál nagyon kijön a kábelek közötti különbség! Nálam 2 pro géppel is volt elsötétedés, és 3 tv vel tudtam kipróbálni, nagyon zavart a jelenség, tehát nekem 7 K t megér ha tényleg megszünteti a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ezt pontosan mi lenne? Vásárolt már innen valaki? -
törölt tag
Itt alapvetően nem a kábellel van gond, hanem a ps4 jelszintjével. A ps4 kábelével a pc 4k hdr -ben sosem sötétül el. A onex sem csinálta. Csak a ps4.
Persze egy jó kábelen kevesebbet esik a jel, de ez alapvetően nem egy kábelprobléma. Nekem most jön egy 2.0-ás repeater, meglátom avval milyen. -
Mayairszabi
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Problémám, hogy a kontroller gombjai nem működnek játékok alatt, kivéve a ps gomb. A menüben tökéletesen működik minden.
Fel van töltve, kikapcsoltam a gépet, áramtalanítottam is. A kontrollert reset-eltem.
Mi lehet a probléma?Válaszokat előre is köszönöm!
-
gyuromoj
veterán
Boost módnak van haszna FHD-n is?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest