Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz szallasi007 #145198 üzenetére
Hány órát toltál bele?
-
marinea2
addikt
22 ezret megeri?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Mr X
veterán
Ha lemezes, nem eladó véletlen?
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
US Store feltöltőkártyát honnan érdemes most venni? Amazon kiesett, mert ott 60 USD-t kérnek egy 50 USD-s kártyáért.
Egyéb opció?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kentucky
őstag
-
Tosee
őstag
válasz kriszpontaz #145201 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de nem szeretném engedélyezni az automatikus port nyitást az egész hálózatra! DMZ-ben ezt sikerült elérnem, hogy egyetlen IP kommunikálhat szabadon, csak fix ip-t kellett adnom a ps-nek. De hozzáteszem ezt sem akartam, csak és kizárólag a szükséges portokat, de ahogy tapasztaltam nem minden játék ugyan azt a portot használja (javítsatok ki ha tévedek). Szóval a manuális felvétel eléggé macerás egyesével, ezért kérdeztem, ki hogyan oldotta meg a dolgot Most egyenlőre tesztelem aztán ha nem lesz gond akkor így marad.
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz #20844032 #145214 üzenetére
Semmi bajom vele, csupán magam szeretem szabályozni, hogy az alkalmazások, szoftverek melyik porton kommunikálhatnak (a hálózat számítógépein használt szoftverekre gondolok, és persze a biztonsági szempontok sem utolsóak)! Ha engedélyezem az UPnP-t akkor már nem tudom kontrollálni! Szóval számomra ez nem megoldás!
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
-
törölt tag
válasz Tosee #145216 üzenetére
A UPnP még csak hasonlót sem csinál. Attól, mert a UPnP nincs bekapcsolva még bármelyik alkalmazás bármelyik porton kommunikálhat. A UPnP a routeredben pusztán annyit tesz, hogy azon keresztül az alkalmazások megkérhetik a routert, hogy forwardolják az adott gépre a meghatározott portot. Ezt egyrészt láthatod és managelheted a legtöbb routerben, másrészt ez csak natolást jelent, nem biztonságot, hiszen kliensként enélkül is bármilyen program tud kifelé kommunikálni egy szerverrel bármilyen porton, hiszen tudsz böngészni, youtubeot nézni, csetelni, bármit. Csak szerver nem tudsz lenni, mert a nat mögött nem fogsz látszani. Viszont Ez még nem véd meg semmitől.
[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz gyuromoj #145227 üzenetére
Tükröződik a kép,nem látom. A 4-es képnél felül mit ír?
Elvileg,amikor csinálod az első user hozzáadást és bejelentkezel,akkor rá szokott kérdezni hogy aktiválod-e elsődlegesként.
Töröld ki a profilt és csináld meg újra.
Új felhasználó,felhasználó létrehozása,tovább,aztán sign in email cím,jelszó és a sign in-re nyomj.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz Dale Cooper #145194 üzenetére
Ja, ne is mondd. Mennyire egyszerű lenne már úgy az élet.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
sultansmith
senior tag
Áprilisi ps+ játékok: Mad Max és Trackmania Turbo.
3-tól elérhető.
[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
toompa
őstag
válasz gyuromoj #145232 üzenetére
Hibakód?
Nézd meg az email-jeidet hogy nem küldött-e a sony valami ellenőrző email amit jóvá kell hagyni.
Promóciók között keresd.
Volt valami adatvédelmi hülyeség amit jóvá kellett hagyni vagy jelszót változtatni valamikor. Szerintem ez kavar be nálad.[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
US Store 20%-os kód kell valakinek? Úgysincs időm mostanában játszani, úgyhogy nincs értelme vennem bármit is..
PSN: ne0teric_sAN
-
A`rpi
addikt
válasz gyuromoj #145232 üzenetére
Ennek mennie kell:
1. New User
2. Create a User
3. Skip
4. Settings
5. PlayStation Network/Account Management
6. Sing in to PlasyStation Network
7. ActivateA magyar nyelvet állítsd vissza, esetleg, ha béta FW van fenn az is bekavarhat, és biztos ami biztos, nézd meg elérhető e nálad új FW frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vannak benne elvileg új jelenetek.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
válasz toompa #145235 üzenetére
Decemberben kaptam utoljára mailt a Sony-tól. Azóta semmit.
Pedig előtte hetente jött tőlük a szokásos.
Hibakód nincs, csak az a szöveg amit leírtam este.(#145237) A`rpi
Ugyanazt a szöveget írja ki, mint este.Este írtam egy mailt a support@playstation.com-nak. Hátha ők tudnak mondani majd valamit.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
30z.Samu
félisten
válasz WaterWave #145243 üzenetére
Nem is, legyen minden meglepi..bár minden már nem lesz, de azért na... Nálad ez nincs meg egy játéknál, amit vársz? Kissé sarkalatosan fogalmazva mostanság mire kijön egy játék, addigra annyi gameplay videó van kint róla hogy ha összerakod ott az egész végigjátszás...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
PainKiller13
őstag
Last of Us-t multiban nem nyomja senki?
-
kentucky
őstag
válasz PainKiller13 #145246 üzenetére
Régen sokat toltam csak nincsenek meg a fegyver dlc-k
Más: mèg csak most kezdtem el a Far Cry 5-öt, de már beszippantott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs