-
- Utoljára frissítve: 2019-10-04 15:35:21
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
De HDR-ben mindenképp HDMI2.0 kell, és ott amúgy sincs RGB. Szal ez 4K-ban maximum addig járható, amíg SDR van. Az meg kb addig van, amíg el nem indítasz egy játékot.
/amúgy nálam pl nem ez van. Ma már megtanultam kezelni, de egyértelműen a tévé hibája: ha bármelyik másik HDMI bementen van kép, akkor el-el megy a ps4 képe (a többi eszközé soha). Ha minden mást lekapcsolok, akkor soha. Szal nálam annyi van, hogy elküldöm a pc-t aludni, melőtt átváltok a ps4-re. Problem solved. Hetek óta nem láttam elfeketető képet, csak akkor, ha elfelejtettem sleepbe küldeni a pc-t.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Nálam közben minden megoldódott...
Folyamat: TV bekapcs, PS bekapcs, source átvált PS-re, majd TV képernyő opcióknál Anynet+ On-Off-On (be volt kapcsolva).
Így már ha a PS-t bekapcsolom, akkor indítja a TV-t, ha bejön a felület boot után, át is vált azonnal arra a forrásra, PS kikapcskor a TV adásra visszamegy, ill. nem is jött elő azóta fekete képernyő.Origin/Uplay/RSC: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
penge111
őstag
Kell egy Ps4-t lassan vennem Igen én abba a szűk rétegbe tartozik, aki imádja az ilyen játékokat
PSN: Dragonmage1980
-
WaterWave
addikt
Még mindig 4k-hoz két fajta kábel jó.. olyan nincs hogy 2.0-ás kábel...
1. High speed kábel
2. high speed with ethernetNem értem a kábelmizériát itt sem...
• PlayStation 4 Pro • PSN: waterwave0122 • Sony Bravia KD-49XF9005BAEP • MacBook Pro Core i7 • Samsung Galaxy S8+ • Tp Link AD7200 • Synology Nas 718+ 6GB • Marantz SR7013 AV Receiver • Klipsch R-28F 5.1.2 Dolby Atmos •
-
Shepherdke
tag
Erre valaki tud válaszolni?
-
toompa
senior tag
Ha a játékot az angol store-ból vetted,vedd onnan a dlc-t is.
-
toompa
senior tag
Profil megosztásnál szokott csak gond lenni a dlc-kkel,nem mindegyik osztható.
De tudtommal azzal nincs gond,ha másik profillal nyomod. A lényeg csak az,hogy ugyanarra a profilra vásárold,amelyikre a játékot is vetted.
Szóval,a válaszom legjobb tudomásom szerint igen. -
"Azt álmodtam hogy két macska voltam és játszottam egymással"
-
WaterWave
addikt
de ugye nem 2.0 a kábel
?
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 4 Pro • PSN: waterwave0122 • Sony Bravia KD-49XF9005BAEP • MacBook Pro Core i7 • Samsung Galaxy S8+ • Tp Link AD7200 • Synology Nas 718+ 6GB • Marantz SR7013 AV Receiver • Klipsch R-28F 5.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
Senki nem beszélt itt kábelről. A HDMI2.0 alatt nem a kábelt értettem, hanem a szabványt. 4K yuv-ban átvihető 1,4-en is, akár 60Hz-el. RGB már nem. Ahhoz 2.0 kell. A HDR meg csak yuv-ban tud átemenni, mert a 2.0 is kevés sávszélben, hogy HDR/10bit/RGB/60Hz átmenjen.
Persze, hogy nem érted a kábelmizériát, hiszen azt sem, amit olvasol éppen.[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Hát nem tudom, én egy darab recét nem láttam pl HZD alatt, teljesen gyári kábellel, abszolút automatikus beállításokkal pro-n.
De azért köszönjük a lehetőséget egy 25.000 forintos gamer kábelre. Mondjuk akkor már lehetne RGB LED-es.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Begi
senior tag
En anno (jo par eve, 4k elott) toluk vettem az ossze kabelem, koztuk egy 15m-est.
Eddig meg minden (4k-val nem tudom sajnos kiprobalni) atment rajtuk[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vicces, hogy időnként előjön ez a kábel, hogy röhöghessenek rajta az emberek, aztán hogy meglepődnek, amikor kiderül, hogy a cucc valóban működik. Drága, de működik.
Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html
-
saelin
veterán
Ezzel én is szemeztem, mert van benne egy ASIC nevű feldolgozó egység, ami megpróbálja az éleket elsimítani AA eljárással.
Van ahol egész jól dolgozik, de van ahol picit mossa a képet. Összességében nézve egy igen jó cucc, de nem igazán éri meg. Régi játékoknál van csak igazán jelentősége."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Darksiders84
aktív tag
Ma cseréltem a régi gépemet Prora és kicsit furcsálom hogy nincs rajta egy Pro felírat se a menüje se másabb de mindegy. Ami érdekelne hogy lehet állítani az fps 30/60 és a felbonást 4K HDR a gép menüjében vagy külön minden játéknál? Most nincs éppen egy se amiben megnézném.
-
RangerFox
Topikgazda
A Ps4 Pro még mindig ugyanaz a generáció és még mindig ugyanaz a platform, mint a sima Ps4
-
Neki ugrottam a Ni No Kuni 2-nek. Nem vagyok kifejezetten JRPG-s, de ennek nem tudtam nemet mondani. A dinamikus téma amit kaptam mellé egyszerűen gyönyörű. A játékba 4 és fél órát tettem eddig és kifejezetten tetszik, hogy a harc gördülékeny és nem a tipikus körökre osztott, olyan mint egy HnS-ben. Szerintem GOW-ig nem fog nagyon más menni nálam.
Most már csak a Prora váltást kell megoldani.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Játék függő.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
vg
addikt
Hát gondolom, nincs olyan tv-m és nem is lesz. De ha igazán komoly játékos vagy, akkor a félmilliós 4K HDR tv-n 720-as felbontásban supersampling-al tolod úgyis.
Hozzászólok Aktív témák
- HP Pavilion 15, 15.6" HD, i5-8250U, MX130 - 4GB GDDR5, 16GB DDR4, 128GB SSD+1TB HDD, 6 hó. gar.
- Sony RX100
- Asus GTX 1060 3G Dual, OC. 2020.junius.24.ig Garanciális
- iPhone Xr 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN * Dobozos * Garancia * 98% akksi * BESZÁMÍTOK!!!
- MACBOOK PRO 2013 late 13" MAGYAR * i5 8GB 256 GB SSD * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!