Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Valaki nem tud valami Ps4 fat-ről pro-ra átállási akciót?
-
törölt tag
válasz kentucky #145101 üzenetére
Nekem a Gamertechnél betudták 50e-be. Tudom, nem valami nagy szám, de ha privátba adod el, téged fognak hívogatni, ha pisilni-kakilni kell. (1T-s fat volt)
-
saelin
veterán
Erre a Mad Mex-re kíváncsi leszek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Schweini
tag
Jövő hónapban is jó lesz a felhozatal. TM Nations-el anno rengeteget játszottunk.
Mad Max-et meg már a legutóbbi leárazáskor is nézegettem, de aztán nem vettem meg. -
kentucky
őstag
Life is Strange Deluxe megéri 4500 forintért?
-
Ronam
addikt
válasz kentucky #145105 üzenetére
Playmania-t is érdemes megpróbálni, nekem múlt nyáron 50-et adtak az 500-as gépemért (1216A).
-
3L1T3
addikt
-
MeroM
senior tag
sziasztok!
Mivel a ps3 topik halott, megkérdezném itt is:Olyan problémám lenne h a gta5 lefagy ismerősnél folyamat. De csak a gta5. Próbáltam frissíteni, netbe bedugva leszedett egy újabb szoftver verziót a ps3 ra illetve a gta hoz is töltött le valamit az új szoftververzió miatt , Mindent kitöröltem ami gta5 el kapcsolatos volt l. Feltelepítette végül és úgy nézett ki jó is lett. De most szolt h újra elő jött a hiba.
Van erre valami megoldás?
Mi okozza a hibát?Válaszokat előre is köszönöm!
-
3L1T3
addikt
válasz Lackooo84 #145118 üzenetére
Új termékek esetén meg van ajánlott fogyasztói ár amitől nem is térhetnek el a hivatalos partnerek. Az hogy vannak XY üzletek akik blokkot sem adnak, és más kontinensről rendelnek be játékokat amiket eladnak a régiózár hiánya miatt megint más tészta.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
hyperspace
őstag
Trackmania platina gyanús nálam 😍🤩
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
crue
őstag
Konzolvilág most pirospontos nálam. Olyan Far Cry 5-öt kaptam tőlük tegnap, amiben 2 lemez volt
Ez persze nyilván nem az ő érdemük, hanem egy bakizó csomagoló melósé, de a Doom, Titanfall 2, Division játékaimat 3-3-3 ezer forintba számolták be. Aprón is kb ennyiért mennek, így viszont 2 perc alatt megvolt és nem kellett szarakodnom háromszor is az alkudozós-cserélgetős érdeklődőkkel. -
kentucky
őstag
Valakinek nincs kedve felesben megvenni far cry5-öt digitálisan?
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Egy hulye kerdes...
A kontroller kart lehet toleni a mikro usb kabellel ugy h pl a laptopomba van bedugva es nem a PS be?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
2 játékról lenne kérdésem:
LA Noire most elég jó áron beszerezhető. Szerintetek érdemes nekikezdeni? Aki játszott vele, mennyire jó játék? Nem lesz monoton egy idő után?
Witcher 3 után, Metal Gear Solid Phantom Pain mellé keresek egy más stílusú játékot, ami hosszabb időre le tudja kötni az embert.F1 2017: mennyire "komoly" versenyjáték a többi Ps4 címhez képest? Értem ezalatt a Dirt, Driveclub, Gran Turismo Sport, Project Cars címeket. Érdemes beszerezni? Jól sikerült játék? VAn, aki áradozik róla, és van, aki csak legyint rá.
-
mad1
veterán
Ez az akcio marcius 6 tol aprilis 6 ig tart?Vagy hogy szokott ez lenni?31. en lehet lejar?
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
marinea2
addikt
válasz lazioforever #145137 üzenetére
Egyik baratom szerint nagyon gagyi benne az aim, siman hatulrol beledrongyolnak...
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Atomgeszi
veterán
Na jó, azt hittem Én is kaptam emailt 20%-os US store kuponnal, de nem.. Esetleg valakinek egy felesleges, aki úgyse használná el, bedobná nekem privibe?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
ivcsi86
tag
LaNoire ha még nem vitted végig PS3-on, akkor mindenképp. Elég egyedülálló játékmenet és a comlete editionben nagyon sok játékóra van.
Nekem az egyik legjobb játékélményem volt. -
Deck
titán
Mivel van a ps4 pro-n digitális audio kimenet mit kell hozzá vennem, hogy csak bedugjam a jackes fejhallgatómat?
PS5
-
RangerFox
veterán
Én az f1-et megvettem megjelenéskor, kétség kívül az eddigi legjobb f1 játék a fejlesztőktől. Az autók szèpek, sok taktikázásra ad lehetőséget az erőforrás management és ha kedveled a sportágat, akkor nagyon hosszú időre ad majd szórakozást. Az a jó benne, hogy abszolút testreszabható a nehézség, akár egy 5 éves is vígan elgurulgat benne, ha minden vezetési segítség be van kapcsolva és az AI le van véve, de ezek nélkül tud nagy kihívást is jelenteni már csak az autók pályán belül tartása is. Három negatívum: nagyon béna a karrier módban az átvezetők minősége, a pilóták is elég kidolgozatlanok, online katasztrófális az egész, nem lehet normális meccseket játszani benne (ezèrt kb. halott az a része), valamint szerintem nem tud annyit nyújtani (mint autós játék), mint egy Forza 7 pl. (Ez talán rossz példa, de ugyanúgy tavaly jelent meg és sokkal előremutatóbb megoldások figyelhetőek meg benne). Összegezve: ha autós játékot keresel, akkor van nála jobb, ha f1-es játékot, akkor aligha találsz ennél jobbat és élvezetesebbet. Az általad említettek közül játszottam a Driveclubbal, ami nagyon tetszett, abban is van elég kihívás, de nem igazán tudnám összehasonlítani a kettőt, mások. A GT-vel is játszottam, de nem jött be hosszútávon.
-
mcwolf79
veterán
Ha szereted a F1-et bátran vedd meg.
Az utóbbi évek legöszerakottabb F1 játéka. Kontrollerrel is teljesen jól kezelhetö, az összkép is nagyon rendben van.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest