Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #141313 üzenetére
Nemtudom az itt felszólalók közül ki tette meg, én most mindnesetre megtettem: elolvastam.
Én nem találtam benne ilyen használati feltétel, tiltást pláne nem. Utalást arra vonatkozóan igen, hogy ez hogyan működuik a gyakorlatban,
You may be able to make purchases only from a designated Sony regional company which is determined by your country/area of residence. Your country/area of residence may be verified by your credit or debit card number and may be rejected if the information does not match.
de ez önmagában sem tiltást, sem használati feltételt nem jelent, és nem fogalmaz meg szankciókat sem, márpedig ezügyben kellően explicitnek kell lennie a szerződéseknek, ehhez egy picit mondjuk értek, bár nem vagyok jogász.
Ha valahol máshol van ez szabályozva, jelezzétek már, tényleg érdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest