Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #141313 üzenetére
Nemtudom az itt felszólalók közül ki tette meg, én most mindnesetre megtettem: elolvastam.
Én nem találtam benne ilyen használati feltétel, tiltást pláne nem. Utalást arra vonatkozóan igen, hogy ez hogyan működuik a gyakorlatban,
You may be able to make purchases only from a designated Sony regional company which is determined by your country/area of residence. Your country/area of residence may be verified by your credit or debit card number and may be rejected if the information does not match.
de ez önmagában sem tiltást, sem használati feltételt nem jelent, és nem fogalmaz meg szankciókat sem, márpedig ezügyben kellően explicitnek kell lennie a szerződéseknek, ehhez egy picit mondjuk értek, bár nem vagyok jogász.
Ha valahol máshol van ez szabályozva, jelezzétek már, tényleg érdekel a dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest