-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz A`rpi #135976 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de igazából szerintem kicsit félreértetted a dolgot: van igényem a rest mode-ra, szeretem ha lejönnek a frissítések amíg alszom, ahogy azt is szeretem, hogy onnan tudom folytatni a játékot, ahol a gép kikapcsolásakor abbahagytam, ahogy ez XONE-on is rendben működik és a PS4-en is így működött a közelmúltig, amikor viszont meghülyült.
ludnik írta a (#136016)-ban a teljes újratelepítést (köszönöm a tippet! ), ezt még megpróbálom valamikor (habár elég barátságtalan lépésnek tartom, tekintve hogy csigalassú neten kell leimádkoznom majd utána újra mindent).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest