Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
US Storeon élesedett a második heti holiday sale.
PSN: ne0teric_sAN
-
dcness
csendes tag
Sziasztok
Ha tesómmal megcsináltuk ezt a megosztást játékra és plusra, akkor ha valamit venni akarunk akkor azt melyik accountra vegyük? Veheti ő a saját accountra ami nála secondary, akkor az nálam is le lehet tölteni hogy a primary accountja ott van a gépemen? Vagy az ő primary accountjára kell megvenni ami a gépemen van vagy ez mindegy? Olvastam a leírásokat de erre nem találtam infót nem egyértelmű. Csak mert vett egy játékot a saját accountjával a gépén amin ugye ő másodlagosként van. Így most le tudom tölteni vagy sem? Megnézni most nem tudom mert ajándék lesz a gép amin az ő accountja van elsődlegesként, ezért kérdezem, hogy jó lesz így vagy ezt most elcsesztük
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
Neoteric
addikt
válasz toompa #134706 üzenetére
Annyiért már tényleg baráti. Battlefield 1 Revolution (alapjáték+season pass) kupon nélkül $24-ért szintén elég jó vétel, ha esetleg vkinek még nem lenne meg. Felesbe $12.. ajándék.
(#134704) TazLeacher: Sztem lesz vmi magyar storeon is, tavaly is volt asszem.
(#134707) dcness: Lényegében mindegy melyikre veszitek, de én arra venném amelyiken a PS Plus van, így kaphattok néha még extrába pár % kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
dcness
csendes tag
válasz Neoteric #134708 üzenetére
Köszönöm a választ. Arra vettük amin a plus van. Tehát akkor az mindegy hogy az a profil ott secondary az ő gépén így akkor nálam is lehet tölteni mert nálam van a primary accountja. Sorry de ez most nekem nagyon új vissza kell rázódnom ps3on nem volt ilyen anno és most meg Xboxról váltok ps4re.
Xbox Series X, PS5 Digital Edition, PS4 Pro + VR, IPhone 13 Pro 256 Gb Graphite + Apple Watch 42 mm Series 3 Silver Alumínium Case, MacBook Air 13” (2017)
-
dcness
csendes tag
Amúgyis tiszta ideg vagyok mert karácsonyra kapja a gyerek a Pro és Vr pakkot és már játszanék én is ezerrel, de vagy 2 hete őrzőm csak kipróbáltuk egyik nap hogy minden okés-e. Nekem bejön a Vr, szerintem nagyon jó a cucc. Majd egy Farpointot akarok beszerezni AIM-al plusz Move kontrollert, de hát mindent egyszerre nem lehet
-
I3u11it
csendes tag
Sziasztok, ajandekba vennek egy jatekot a testveremnek PS4-re. Ha a UK-ben megveszem a jatekot, akkor azt tudjak hasznalni otthon Magyarorszagon? Valaszokat elore is koszi.
-
SH4D0W2011
őstag
Nemrég jutyub app használata közben megfagyott kicsit a dolog, sikerült bezárnom, viszont kaptam egy "Corrupted database" hibaüzenetet, majd újraindult a PS. Azon kívül, hogy elállítódott pár apróság, kell valamitől tartanom, rosszat jelent ez, vagy néha megesik?
-
dvd24
senior tag
válasz WhiteWalker #134659 üzenetére
pedig úgy van megoldva mint a Diabloban, skálázódik az ellenfelek HP-ja, ha kettesebben vagytok csapatban, vagy egyedül vagy, akkor sokkal könnyebb lezúzni őket, mintha 4-en lennétek
-
wlandroid
tag
Slimmel kapcsolatban lenne problémám, ugyanis egyre gyakrabban látom a "PS4 is too hot" hibajelzést, ami miatt egyből ki is kapcsol a gép. Ez érthető is lenne, de egyáltalán nem forr. Több verzióval ezelőtt is csinálta, azonban egyre gyakrabban történik mostanában. Létezik arra megoldás, hogy csak magasabb hőnél álljon le magától?
-
czanga
őstag
válasz wlandroid #134717 üzenetére
Garancia van még rá? Amennyiben nincs, akkor az első amit megnéznék a hűtőborda és a ventilátor tömítettsége, és a hővezető paszta állapota. Amennyiben nem mersz / akarsz hozzá nyúlni, akkor szakértő kezeket javasolnék, bár tippem nincs, hogy hova / kihez.
Persze lehet komolyabb is a gond. Hibás hőszenzor, hibás chipset, akármi.
Amennyiben garis, akkor egyértelmű. Irány a hivatalos szerviz.
-
-
törölt tag
Ma megvettem a Ps4 pro gépet.
Egy kérdésem van, Nektek is "morog", ha benne van a lemez?
A hűtés még hagyján, van hangja, de ez a morgás idegesítően hangos.
Vigyem vissza? -
30z.Samu
félisten
Dragon Ball FighterZ Nyílt Beta frissebb infó: Január 13-tól Január 16-ig fog tartani és csak PS-en és Xbox One-on lesz.
Sic Parvis Magna
-
-
WaterWave
veterán
válasz #44416768 #134726 üzenetére
Nálam nem morog...
Viszont pl cod ww2-ben mikor multizom és próbálja összekalapálni a 12 online játékost, akkor bizony keményen felpörgeti a ventilátorom, néha azt hiszem elszáll.... de azt mondják ez rendben van• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
gamegod
senior tag
mik a hírek? holnaptól lesz valami jóféle leárazás(ok)? mert már ég a pénz a kezemben, de nem merek addig lemezest vásárolgatni hátha a storeon jobb árak lesznek
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
máyköl
veterán
válasz WaterWave #134727 üzenetére
Én is többször hallom a 2 napos pro -mon hogy beindul a venti, így nyilván zajosabb lesz. Mennyire normális hogy simán játék közbe néha bekapcsol? Polcon van egyébként.
Szerk: ráguglizva nem egyedül vagyok ezzel, majdnem mindenki panaszkodik a hangos hűtésre...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz #44416768 #134736 üzenetére
A PS 4 Pro-ban lényegében egy overclock-olt CPU van, illetve a GPU kapott +1GB memóriát. Ami már elég arra, hogy a játékokat fel tudja skálázni 4K-ra. A Slim maximum 1080p-ben képes megjeleníteni a játékot, míg a Pro alapból 1440p-ben adja a "jelet" és azt skálázza fel 4K-ra, ha úgy van beállítva a PS. De ha nincs 4K-s TV-d akkor is jó választás lehet a Pro, mert az 1440p-t sűríti be 1080p-be és ezáltal részletesebb képet kapsz, mint a Slim-nél. Rövidebben valamivel szebb a grafika a Pro alatt még Full HD-s TV mellett is.
Sic Parvis Magna
-
-
-
marilllyo
veterán
Valaki(k) ma Battlefront 2??? Voice chat legyen!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
TazLeacher
nagyúr
válasz marilllyo #134748 üzenetére
Aklor megint leírom: VR címekre. Nagyon sokan beruháztak idén VR-ra. Azok a játékok eleve túl vannak árazva. Nem 9.000 Ft-os áron akarok olyan játékokat, amiben van 2 óra tartalom.
Az egészet le se sz@rná senki, ha:
- évek óta nem az lenne a gyakorlat, hogy ilyenkor akció van
- USA store-on nem lenne akció
- nem ugyan azt a 12 játékot hoznák vissza a 48 órás ajánlatba, ami 2 hete is akciós voltHozzáteszem nen csak itthon téma ez, külföldi fórumokon ia megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest