Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Nagyszerű, már csekkoltam az előfizetést.
PSN ID: marquuard
-
-
válasz #42308056 #135905 üzenetére
Úgy emlékszem 15-20 óra között, bár ez játékstílustól függ is.
Más
Hireltech ma rendesen nyitva lesz nem tudjátok? Weboldalon nincs semmi változásról info.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kriszpontaz
veterán
-
Hireltechhez ma senki ne akarjon menni. Még zárva vannak...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #135896 üzenetére
+1 Account migráció, játékidő, név változtatás, sok egyéb apró dolog miatt van ps4-em kizárólag exkluzívokra és minden másra az xbox. Ez a kontroller is kikészít. Van olyan játék ami kihasználja a touchpadet vagy érdemben a beépített hagszórót, mikor mindenki majdnem fülessel játszik? User friendlynessben lenne mit tanulniuk a japánoknak.
-
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Play Station Account és azon belül a Media.
az utolsó oldalon ahogy a képen lehet látni van ez a PS Plus UBS amire ha rámegyek hibát ír ki, ugyan ez vonatkozik a Music Unlimitedre is...?? ez micsoda vagy egyáltalán miért szerepel a Media-ba.Választ előre köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz #87082240 #135910 üzenetére
Még a hangszóró a legjobb. Néhány játékban tényleg hozzá ad az élményhez. De hogy ez a ki nem kapcsolható, akksizabáló led minek kellett bele... Aki játszik vele, nem is lát belőle semmit meg egyébként is egy sokkal erősebb fényforrás (tv) felé van irányítva, ami miatt az a kevés fénye is elveszik. Csak arra jó, hogy az egyébként sem túl acélos akksi időt lezabálja.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Atomgeszi
veterán
válasz Rigormortiis #135919 üzenetére
Ez a LED engem is zavar. Még DIM módban is baromi erős...
Xboxon fronton is k///**a erős a Guide gombjuk.. Elite kontrolleren legalább levehető a fényereje, de még úgyis sokszor sok.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Rigormortiis
veterán
válasz Atomgeszi #135921 üzenetére
Az egy dolog, hogy ezek az egyébként hót felesleges feature-k bele vannak építve az árába, mert oké, ennyibe kerül, kész. De hogy az egyébként is harmatgyengére méretezett akksit még ez is húzza, az már azért nem tetszik.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy usb elosztott és ezt néztem ki Sitecom CN-085. Szerintetek jó lesz? A két usb bemenet nekem kevés.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
SH4D0W2011
őstag
válasz Rigormortiis #135922 üzenetére
Van egy régebbi cikk, amiben összeszedtek pár játékot, amik használják ezeket. Szerintem ötletesek és tényleg hozzátesznek a játékélményhez, viszont én is remélem, hogy a következő generációs kontrollerbe combosabb akksi kerül. Na nem mintha nekem akkora problémát jelentene, mert van itthon belőle négy, de elég gyorsan merülnek.
-
törölt tag
Köszönöm a választ! Akkor a másik PS Plus UBS Sie System Software valószínűleg magához a PSNOW-hoz van esetleg valami köze?.
-
törölt tag
Még annyit hogy a Services List-ről miért tűnnek el egy időn belül a letöltött játékok app-ok vagy minden szoftverfrissítés után frissül? vagy hogy? Köszi a választ
-
RangerFox
veterán
válasz WhiteWalker #135926 üzenetére
A Dishonored játékok is használják, amikor egy képességet használsz, vagy amikor a szív mond dolgokat. Meg az Uncharted The Lost Legacy is más színű lesz a fény, ha a közelben kincs van meg csilingel is. Engem nem zavarnak ezek, ha levesszük a fényerejét, akkor nem meríti az akksiját annyira a kontrollernek.
-
Bati0501
őstag
Honnan tudjátok, hogy mennyire zabálja az akksit, ha nem lehet kikapcsolni a ledet, és így össze se lehet hasonlítani azzal az állapottal, amikor be van kapcsolva?
Vagy ismertek vmilyen megbízható tesztet ezzel kapcsolatban? -
30z.Samu
félisten
válasz sutyesz96 #135930 üzenetére
Én pedig szimplán nem láttam átírásos lehetőséget, de az nem azt jelenti, hogy nem is volt ott. De valahogy elsiklottam felette, aztán szomorúan konstatáltam hogy nem tudom átírni. Pedig nem lehet olyan bonyolult, a Sony-nál jóval kisebb cégek oldalán is meg lehet ezt tenni bármikor.
A ledes témához is hozzászólva, gondolom annak is több funkciót akartak szánni, mint ami lett belőle. Lásd a touch bar vagy a giroszkóp. Azt észrevettem, hogy életerőnél változik a színe vagy más szituációnál. Jó pofa meg minden, csak úgy se lefele nézek játék közben. Bár full sötétben még nem használtam, lehet ott lenne némi értelme. Bevilágítja a szobát mondjuk GTA-nál üldözés közben.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #135931 üzenetére
A led a kamera miatt kell. VR-nél is fontos, enélkül használhatatlan lenne VR-ben a kontroller (a ledpanelből állapítja meg a kontroller-kamera távolságot, enélkül nem lehetne előre-hátra mozgatni a virtuális térben). Ugyanaz, mint a move kontrollernél a világító gömb.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Bassza meg, 2019-re csúszik a Psychonauts 2! Hülye Schafer, hogy állandóan késik a játékaival...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Tudom, hogy nem "apró topic"-ban vagyunk, de tudtok ajánlani a Peanuts Snoopy's Grand Adventure-hez hasonló játékot, vagy nincs esetleg véletlenül valakinek egy eladó példánya?
7 éves a kislányom és egyelőre a Ratchet and clank kifog rajta.
Nézegettem a store-ban is, de nem találtam semmi egyszerűbb játékot neki.
Az esetleges ajánlásokat is szívesen veszem és köszönöm előre is."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
RangerFox
veterán
válasz Bati0501 #135929 üzenetére
Én nem tudok ilyen teszter dologról, de érezhetően jobban bírja az akksi, ha minimumon van a light bar fényereje. De ezt le lehet mérni, hogy feltöltöd teljesen, majd full fényerőn játszol vele merülésig, majd ugyanúgy feltöltöd és játszol vele minimum fényerőn is. Mindezt leméred, mennyi ideig bírták.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Honnan tudnék VR filmeket szerezni? Téma mindegy, csak kíváncsi lennék rá.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz nylontacsko #135936 üzenetére
Ha van kamera, akkor Rabbids Invasion.
-
zsolti72837
addikt
Gépcsomag akciók, Ha nem volt még
PlayStation 4 Pro 1TB Star Wars Battlefront II Limited Edition 118.790-
PlayStation 4 Pro 1TB + Gran Turismo Sport 112.490-ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Bati0501
őstag
válasz RangerFox #135937 üzenetére
Persze, a max. és min. állapotot össze lehet hasonlítani, de a min. és zéró szintet nem, ami igazából a kérdés.
Lehet, hogy csak mondjuk 5% lenne a különbség - most mondtam egy számot, mert nem tudni a pontos adatot.hjtz4t3wrseg: pont én mondom (gondolom), hogy ezen idegeskedni, hogy mennyivel gyorsabban merülhet felesleges.... tessék értelmezni az olvasottakat.
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
válasz TazLeacher #135940 üzenetére
16-17 a kamera + 6-7 a game.
De azért köszönöm."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
darkrock
aktív tag
válasz WhiteWalker #135932 üzenetére
Tomb Raiderben elég fasza mikor a kontrollerből szól a fegyverek hangja
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest