Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
korte73
csendes tag
Aktív Battelfield1 játékosokat keresek.
Elkapott a gépszíj és szeretnék fejlődni benne.
Szóval valami jó társaságot keresek.Jelenleg átlagosan legalább napi 1-2 órát aktív vagyok.
Olyan játékosokat keresek, akik:- legalább 20+ életkor
- szintén aktívak, legalább hetente egy-két alkalommal fent vannak
- van hang alapú kommunikáció
- csapatmunkában is szeretne gondolkodni, nem csak a önálló hentelés -
TazLeacher
nagyúr
válasz Kendek #134400 üzenetére
Mindenképp meg akarom venni. Most még a karácsonyi akcióig kibírom, hátha dobnak rá valamit, ha nem akkor megveszem telibe. Azt bánom, hogy nem vettem meg elővételbe, mert nem gondoltam volna, hogy utána drágul (vagy elővételben olcsóbb...). Tegnap megjött hozzá az Aim is.
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz tretyak #134362 üzenetére
Nyomtam most egyet indulas elott, nem birtam ki.. 1 galatic assault alatt 9-es szintu lettem, öltem is jópárat, nem lettem nagy minuszba, teljesen jo a multi igazabol ugylatom tobb mulik a csapaton mint a kartyakon, ha szereted a battlefield 1-et es jol megy, ez is jol fog pláne h minden szarért pont jár még azert is ha meghalsz
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz korte73 #134402 üzenetére
Ahogy Kendek is írta, sajna nem megy magyar lemezzel az amerikai storeban vásárolt seasonpass.
Battlefield viszont érdekel, jó lenne iqban gazdagabb squadban tolni, teljesen más úgy a játék.más: US storeon Battlefront 2 spotlight sale van még bő 2 napig, $35.
PSN: ne0teric_sAN
-
S@c@
őstag
Helló!
A trial injustice lejarta utan mar nem lehet vele abszolut jatszani?
-
Bitpalace
senior tag
Hali!
Mik a decemberi játékok sonynal? Érdemes elő fizetni igy év végén? Mármint learazasokkal kapcsolatban kérdezem
Udv
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #134403 üzenetére
Mennyi volt elővételben, nem 8.990 volt úgy is? Euróban is ugye 30 volt, ha jól tudom akkor slloyd úgy vette. Amúgy én ezért vásároltam lemezen, úgy 5.800-ra jön ki.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Jó az 576 adventi naptára, körülbelül két napig működött rendesen, azóta egyszerűen nem lehet megtalálni az oldalukon.
-
kovsol
titán
Driveclub VR estén egy teljesen különálló játékról van szó, vagy ha megvan az alapjáték és hozzá az összes DLC akkor azokon a mappokon lehet játszani?
May the Force be with you!
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok ! Tegnapi nap folyamán vásároltam egy játékot ps storba , ma pedig ps plusz éves előfizetést. Ezeket meg is kaptam viszont a virtutális bankszámlámról nem vonta le az árát. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?Előre köszönöm válaszotok
-
Pistu_
tag
12 Deals of Christmas mai akcioja a Call of Duty WWII alap: 14.990, deluxe: 22.490.
[link]Gondolkodom rajta hogy beszerzem, bar remenykedtem benne hogy a Battle Front 2 utan ez is kap egy -50%-os akciot, de hat semmi sem tokeletes.
-
BoC1ka
senior tag
Van aki sw bf 2 zik? Felvenne friendbe? (BoC1kaa)
YNWA
-
Pistu_
tag
Csak elcsabultam es beruhaztam ra. Utolso CoD amivel multiztam az eredeti Modern Warfare volt, kivancsi leszek ra mennyit koptak a reflexeim azota
-
sutyesz96
őstag
Ez az Evil Within 2 csak szerintem egy TLOU klón?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
RangerFox
veterán
Mivel csak időleges trial, ezért nem. elindul, de valami olyasmit fog kiírni, hogy nem elérhető a játék trialja jelenleg. Vagyis meg kell venned, ha játszani akarsz vele, a mentéseidet, átviszi a teljes játékba.
sutyesz96 Mindkettő túlélő-horror, mindkettő TPS. Mindkettő erősen épít az apa-lánya kapcsolatra (a TLoU sokkal mélyebb sztorival rendelkezik). De nem koppintás, a TLoU nem is igazán horror, inkább dráma, míg az Evil Wiithin 2 tényleg horror.
-
szallasi007
őstag
válasz jozs6200ax #134418 üzenetére
Ha jól értem most jelenleg az a helyzet hogy ingyen lett ps plus előfizetésed és egy játékod te pedig megkérdezed hogy járt-e már így más?
Egyébként a nem virtuális bankszámládról (minden bankszámla virtuális hidd el, aki mást mond neked mind hazudik és nem látott még adatbázist ) nem vontak pénzt? Nem kaptál üzenetet hogy zárolásra került a játék és az előfizetés díjja?
-
MODERÁTOR
válasz jozs6200ax #134418 üzenetére
Én igen. Előfordult már, hogy hetekkel a Store-os vásárlás után vonta le a bankszámlámról a pénzt. Hirtelen nem is tudtam, hogy mi van, de visszanézve és egyeztetve a tranzakció számát, minden stimmelt.
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #134415 üzenetére
Jó hát ha lenne direkt linkem nyilván nem lenne gond. De nézz rá a kezdőlapjukra, egy nyúlfarknyi Adventi Naptár banner sincs rajta.
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz szallasi007 #134429 üzenetére
Megoldódott . Természetesen nem panaszkodok vagy ilyesmi csak furcsáltam ,mert eddig mindig azonnali volt a levonás.
-
sutyesz96
őstag
-
Gabesz1019
senior tag
Megvettem lemezen a Rise Of The Tomb Raider-t. Feltelepítettem, a játék neve alatt az szerepel, hogy PSN Game. [kép]
Az összes többi játékomnál azt írja, hogy Full Game. Csak lemezes játékaim vannak, online nem vettem semmit. Itt miért PSN-t ír?
A másik, feltelepített egy 1.06-os patch-et. Ha jól tudom a játék kapott Pro patchet. Ez benne lenne ebben az 1.06osban? Vagy azt külön kellene, hogy leszedje?
-
MODERÁTOR
válasz Gabesz1019 #134435 üzenetére
A PSN Game az általában digital only. Bár a Store-ban pl. a The Evil Within 2-re is PSN-t ír, és lemezről telepítve ott is azt jelzi ki. Ettől függetlenül ezek a játékok teljes értékűek, nincs miért aggódni.
A Pro támogatást minden érintett játék megkapja a szokásos automatikus frissítésben. Ha up-to-date a játék, akkor meg van a kompatibilitás. -
dvd24
senior tag
válasz zsolti72837 #134391 üzenetére
én a helyedben a ps4 pro-t venném, van ugyanígy, ugyanezzel a játékkal egy csomagban és szerintem nem vészesen drágábban, 119k-ért, aquaban is, konzolvilágban is
-
zsolti72837
addikt
válasz szucstom #134392 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Magyar, ahogy látom.
(#134437) dvd24: Igazából már van egy boxom, csak mellé venném meg. Mivel tud többet? Erről találok valahol összefoglalót?
Még egy kérdés: Boksz esetén 18 éven aluli fiókkal nem lehet regisztrálni. Itt ez megengedett? Vagy, ha beregisztrálok és játszok 18+-os játékkal akkor azt nem tudom elindítani? (Remélem érthetően írtam)
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szucstom
őstag
válasz zsolti72837 #134438 üzenetére
hát, van szülői felügyelet a beállításokban, bár nem tom pontosan milyen opciók vannak benne, nem használom. (lévén bőven 18+ vagyok már )
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
sutyesz96
őstag
Múltkor volt szó a random időközönkénti képelsötétedésről, csak már nem találom. Mi okozhatja ezt, mi rá a gyógyír?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
RangerFox
veterán
válasz zsolti72837 #134438 üzenetére
Store-ból nem tudsz venni pegi 18-as játékokat, szerintem meg sem jeleníti őket, ha rájuk keresnél. Menj biztosra és regelj egy 18+-os acc-ot, csak jegyezd meg, hogy milyen születési dátumot adtál meg, mert jelszó helyreállításnál meg baj esetén a sony support is kérheti.
-
-
őstag
Sziasztok, Ajándékba vennénk egy PS4 Silver 1Tb-os Gt Sport Limited Edition-t 76500Ft-ért. Megér ennyit ez a gép? Külföldön venném, gondolom EU garancia van rá. Ilyen esetben Magyarországon is érvényesíthető ha gond van ? Másik kérdésem (bocs a lámaságért de tényleg nem értek hozzá), minden esetben internet is szükséges hozzá mert a gyerek hurcolták, otthon van net, de ahová vinné még ott nincs így felmerül a kérdés hogy ott is tudna-e játszani ? Segítséget előre is köszönöm.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest