- EAFC 25
- Le Mans Ultimate
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hell Let Loose
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- DOOM - The Dark Ages
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
-
adakiller
senior tag
nektek is van olyan, hogy duoban egy kevésbé "forgalmas" helyre ugrotok, és nem rajzolja ki, hogy egy másik csapat is ugrott oda? az elmúlt egy hétben ez már 4-5ször előfordult, úgy hogy kettőnk közül egyikünk se látta a másik csapatot
-
adakiller
senior tag
nálam is HDD esetén az első játéknál a repülőn "tértem magamhoz". SSD esetén egyből OK.
Konfig: I5, GTX980, 16 GB RAM
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
értem én, hogy szar a deathcam, de ennyire?
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
engem és a társamat este DUO-ba futás közben és bent a házban is többször "arrébb" rakott pár méterrel... eddig ilyen egyszer sem volt.
későbbi loot-ot én nem tudom hova tenni. akikkel játszok náluk egyszer sem fordult elő, nálam meg rendszeresen... mindig jönnek utánam, mert mindig találnak vmi értékes (boost, healing) cuccot. De volt már, hogy ajtó előtt semmi, bemegyek a szobába és jövök is azzal a lendülettel, és akkor már az ajtó előtt ott a fegyver és a 2-3 csomag töltény...
sajnos ez így tényleg nem a megfelelő irány ...
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
tesztszerver az nektek sem működik (servers are busy)? gondoltam megyek kicsit a közelharcot gyakorolni, de pár napja nem tudok belépni.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
Dehogy, más is beleszalad ebbe ☺️. Remélem egyszer én is ennyi élettel fogok már tudni egyszer nyerni
Segal írását érdemes megfogadni. Heal-elni maxra a Top10-ben (idő és lehetőségek függvényében). Én a gránátokat a lehetséges irányokba egyszerre szoktam eldobálni. Egyikkel csak megugrasztom.
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
egyetértek veled:
elmúlt 2 hónap termelése:
1, approx-appsnake: alig használtam majd kontakthiba, és gari.
2, gari idejére: ZALMAN ZM-HPS200
3, KINGSTON HyperX Cloud II pronos nyilván az első 2 füles 2k és 4k árban, míg a Kingston 30k. Ég és föld (árban is és hangzásban is). Egymás mellett állva duóba mostmár én is hallom rendesen a hangokat a Kingston-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest