Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahire
tag
Mivel itt mindenki nagyon ért a témához, ahogy látom.
-
Zahire
tag
Talán buta kérdés, de ha a jelenlegi 42PFL 7676 - os készülékről újítanék az 50PFH6550 - re , az a ( számozás miatt gondolom ) visszalépést jelentene, vagy nem ?
-
Zahire
tag
Talán buta kérdés, de ha a jelenlegi 42PFL 7676 - os készülékről újítanék az 50PFH6550 - re , az a ( számozás miatt gondolom ) visszalépést jelentene, vagy nem ?
-
Zahire
tag
válasz #94529552 #12216 üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy a Philipsek között nincs egy megbízhatóan működő, 127 cm - es készülék, ami HD-s ? Akkor az egész Philips cég egy nagy szar, vagy mi ? Akkor minek ez az egész topik ? Csak azon filozófálunk , hogy milyen szar a Philips tévé ? Mert ezek szerint ez a lényeg !
-
Zahire
tag
Esetleg van valakinek tapasztalata az 50 PFH 6550 készülékről ? Érdemes venni ? Én 50 incheset szeretnék és a nem 4K változatban ezt találtam.
-
Zahire
tag
Segítséget kérek !
42PFL 7676 készüléken NET tévén a youtube-ot szeretném megnézni, a megnyitás előtt felajánlja az " alkalmazáshoz frissítések állnak rendelkezésre " opciót.Ez azonos a tévé szoftver frissítésével ? Merjem frissíteni, vannak ennek veszélyei ? Jár előnyökkel a frissítés ? -
Zahire
tag
Valószínűleg blődséget kérdezek, de azért felteszem a kérdést.
A PFL7676 TV Net tv funkcióján lehet online magyar televízió adásokat nézni, ha a modemhez csatlakoztatom, vagy azért az nem ilyen egyszerű.Lényeg az lenne, hogy az online tévé adásokhoz elég legyen a modemnek bekapcsolva lennie, a számítógépet ne kelljen bekapcsolni.
Ha valaki segít ebben, köszönöm.
-
Zahire
tag
válasz Darvascapone #8019 üzenetére
Enyém 7676 . Elégedett vagyok vele.Persze. lassú a menü.Vettem volna nagyobb Philipset, de itt annyi rossz kritikát olvastam az utóbbi szériákról, hogy elbizonytalanodtam.Szóval, ha olyan lenne, nagyobban, mint a mostani, akkor vennék újra.
-
Zahire
tag
"Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak."
Ez még akkor is így van, ha semmi baja nincs a készüléknek, azaz nem szükséges megindokolnod az elállás okát.Ha hibás a készülék akkor különösen így van.Szerintem jelentsd be, rögzítik a problémát, biztonság kedvéért írásban is beadhatod a nyilatkozatodat. -
-
Zahire
tag
Hadd kérdezzem meg, hogy a 55 ( vagy bármilyen más méretű ) PFS7109 tévéről van valakinek tapasztalata ?
Most, hogy elég sok negatív hozzászólást olvastam a Philipsről ( is ) kettő készülék között ingadozom.
Az egyik a PFS7109 a másik a TX50 ( vagy 55 ) AS650E.Ha pusztán tévézés és külső ( vagy a készülékben lévő ) meghajtóról játszatnék le filmeket, akkor melyik felelne meg jobban a célnak ? -
Zahire
tag
A "régi" 7676 tévémnek az ismertetője szerint a fényereje 450dc/m² a mostani 7109 leírása szerint ( ilyenem még nincs ) 350dc/m². Ez most képminőségben rosszabb, azaz visszalépés a három évvel ezelőtti gyártmányhoz ?
-
Zahire
tag
Áruljátok már el, hogy mi ez a HDMI 2.0 meg a HEVC ? Itt mindenki tudálékoskodik, de egyértelműen nem beszél !Akkor most ez a tévé UHD vagy nem ? A normál adás értem alatta HD vagy SD és az avi - nem blu ray - filmek képe lesz olyan jó mint egy HD tévén legalább, vagy a 4K miatt jobban kijönnek rajta a filmhibák ? Ha megelégednék olyan képpel mint a HD-n , akkor érdemes ilyet venni vagy nem ? Ilyen egyértelmű és egyszerű választ kérek !
-
Zahire
tag
A Philips 50PUS6809 - cel van valakinek tapasztalata, most elég jó áron kapható...
-
Zahire
tag
Á , Samuban nem is gondolkodok, LG-ben sem nagyon, bár arról elég jókat írnak, meg nem ritka az öt év garancia is, és azért az jó.Vagy beugratás ? Még a Panasonic jöhet szóba.A jelenlegi Philipsemnél igen hamar jelentkezett vízszintes csíkozás a bekapcsolásnál.Kikapcsolás újra bekapcsolás és általában eltűnik, ha nem újra az egész.A szerviz mester azt mondta, hogy nem kell foglalkozni vele.De engem azért érdekelne, hogy ez mi lehet?Szoftver probléma?
-
Zahire
tag
Jól látom én, hogy mostanában egyre több a hiba a Philips tévékkel, vagy ez a többi készülékkel is így van ?
-
Zahire
tag
Igen erről beszélek én is.Mondjuk én külön média lejátszóról nézem a filmet, nem tévéről.Persze ez még egy régebbi tévé, de olyan beállitások vannak, hogy 4.3 aztán 16:9, meg superzoom, széles képernyő, és nem méretezett, ez utóbbi háromnak még sok értelmét nem láttam.Ha a kijelző bírná sokáig, és nem csak négy évig, mert ugye ez 300.000 forint felett azért qurv@ kevés, akkor meg merném vásárolni.
-
Zahire
tag
Új tévét szeretnék venni, de ennyi hiba hallatán most már tényleg nem vagyok biztos benne, hogy Philips tévét veszek. Eddig ezt akartam. De azért 300.000 meg több pénzért már ne legyenek ilyen hibák.Ha sz@rt akarok, azt olcsóbban is megvásárolhatom.De tényleg, nagyon ki vagyok akadva, ahogy olvasom a fórumot.
-
Zahire
tag
Halló ! Senkinek nincs ötlete ?
-
Zahire
tag
Az 55PFL 6008 vásárlásán töprengek, most szinte mindegyik cégnél jóval lejjebb ment az ára, olyan 400.000 körül van, míg nem is régen volt 550.000 készülék is.Mi lehet ennek az oka, talán valamilyen probléma van a gépekkel, vagy kifutó széria ?
-
Zahire
tag
Amikor én teljesen más ügyből kifolyólag hívtam a mestert a tévéhez, akkor megkérdeztem, hogy érdemes - e frissíteni a szoftvert, amikor azt a választ kaptam, hogy inkább ne, mert jobb az ha nem piszkálom, akkor megfogadtam a tanácsát.Természetesen ezt te nem tudhattad előre.
-
Zahire
tag
válasz kalap12 #5314 üzenetére
Némileg meglepő, hogy Philips gyári dolgozó blamálja a saját cégének a termékeit ....Drágább a Samsung mint a Philips ? Szerintem nem egyforma ( bocsánat nem hasonló kategóriás ) készülékekről lehet szó. Magyarán a felső kategóriás Samsung drágább lehet, mint az alsó kategóriás Philips.Megközelítőleg azonos tudásszintű gépeknél ez kevéssé valószínű.De, hogy a kérdésre válaszoljak, a Philips jó, és érdemes ilyet venni.
-
Zahire
tag
55PFL5507K és az 55PFL6008K között képminőségben van vajon különbség, vagy az inkább az extra funkciókban jellemző ?
-
Zahire
tag
Kösz a semmit !
-
Zahire
tag
Segítsen valaki, sajnos Coyote-t nem érem el, hogy a 55PFL6008 illetőleg a LG55LA740 S készülékek között képminőségben van - e különbség ? Persze gondolom, hogy az ambilight kizárólag a Philipseknél van, de engem elsősorban a kép és hangzás érdekelne. Azért kérdem mert a közelben az utóbbi gép érhető el ( és valamivel olcsóbb, de nem számottevően ) .
Előre is k öszönöm a segítséget.
-
Zahire
tag
Senki nem tudja a választ ?
Vagy nincs is ilyen készülék, csak fél milliós meg feletti értékben ?
Az ez alatti gépek ugyanúgy felhősödhetnek, mint a Samsung, LG, és Co. ?
Akkor miért is olyan jó ez a Philips ? -
Zahire
tag
Segítséget kérek, melyik tv széria lenne az, amelyik már nem szél led világítású, és a képernyőn a felhősödés abszolúte kizárható ?
-
Zahire
tag
Segítséget kérek, melyik tv széria lenne az, amelyik már nem szél led világítású, és a képernyőn a felhősödés abszolúte kizárható ?
-
Zahire
tag
válasz Hókusz Pók #4850 üzenetére
Bocs, azt hittem, megnézted valamilyen leírásban. Egyébként ahogyan látom a legtöbb filmen Dolby Digital hang van, sőt a tévécsatornák is ilyen kódolásban sugározzák az adást általában, a médialejátszók meg támogatják a DTS-hangot, és úgy már átmegy a készüléken is, így ez ne okozzon problémát !
-
Zahire
tag
Érdekes ez az ambilighthoz való ragaszkodás. Az enyémen is van - 42pfl7676 - os - egyszer - kétszer be is kapcsoltam, a próba kedvéért, de nekem nagyon nem jön be, jobban szeretem a sötét hátteret és benne a képernyőt, mint a háttérvilágítást, mert az szerintem valahogy megtöri a ritmust.Persze ez csak az én véleményem, egyébként meg nem is az ambilightért vásároltam a készüléket, meg nem is a 3D-ért, hanem a képminőségért.
-
Zahire
tag
válasz Hókusz Pók #4840 üzenetére
A DTS hangot támogatja ?
-
Zahire
tag
Köszönet, hogy mindenki így lesz....ja a kérdésemet.
-
Zahire
tag
A Philips 6000 - sorozat darabjai jobbak mint a 7000 - sorozaté ? Nem tudom értelmezni, hogy a 6000 - darabok általában drágábbak mint a 7000 -ek, másrészt már van 2D - 3D átalakító, de hogyan lehet az, hogy a kisebb számsorozatú gép többet tud ? Homályosítsatok föl legyetek szívesek !
-
Zahire
tag
2014. március 1-ig garanciás 42 PFL 7676 készülék 150.000 - ért eladó.
http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl7676h_12/42pfl7676h_12_pss_hun.pdf
Semmi baja, csak nagyobbat szeretnék vásárolni.
Érdeklődővel privát üzenetben megbeszéljük a továbbiakat.
-
Zahire
tag
válasz bluemirage #3903 üzenetére
Érdekes, hogy a 600 Hz, és 28 W hangerős valamivel olcsóbban is beszerezhető, minden esetre köszönöm a válaszokat.
-
Zahire
tag
Kis segítséget kérek !
Van -e lényeges különbség a 47pfl7656 és a 47pfl7606 készülék között. -
Zahire
tag
Rossz helyre tettem fel ?
-
Zahire
tag
Előre is elnézést kérek, ha rossz helyen teszem fel a hirdetésem.
Garanciás Philips 7676 42" készülékemet, hasonló típusra, ám nagyobb képernyősre cserélném, természetesen ráfizetéssel is.
Arról van szó csupán, hogy jelenlegi lakásunkban nagyobb képernyős készüléket is el tudunk helyezni és nézni, és hátha akad fórumozó kolléga, aki vice-versa helyzetben van -
Zahire
tag
Az lenne a kérdésem, hogy a 7676 készülékemen a kezelő szerv alatt illetve a jobb és bal sarokban világosabb részek láthatóak. A különböző smart kép beállításoknál különböző erősséggel vagy halványsággal.Illetőleg ez filmen belül is változik, világosabb jelenetnél nem feltűnő , sötétebbnél igen.
Találkoztatok már ilyen jelenséggel ?
Javítható ?
Szerviz, vagy ezzel nem is foglalkoznak ? -
Zahire
tag
Az lenne a kérdésem, hogy mostanában ha bekapcsolom a tv-t akkor csíkozik a gép , tehát van adás, de vízszintes zavaró sávok jelentkeznek, ha kikapcsolom teljesen és újra indítom akkor eddig abbahagyta.
Másik : USB filmnézésnél hangerőt állítok és megjelenik az a panel is, hogy HDMI kiválasztása, és a hangerőállításnál persze eltűnik, de miért jelentkezhetnek ezek a jelenségek ? -
Zahire
tag
Ez érdekes, hiszen a hangot a lejátszó továbbítaná a tv - be. Akkor ez kevesebbet tud, mint a régi képcsöves Panasonicom ?
-
Zahire
tag
Ha a média , vagy a DVD lejátszó leadja a DTS hangot, akkor a 7676 Philipsen azt továbbítja , magyarul lehet hallani rajta ?
-
Zahire
tag
Letöltöttem flv. fájlokat , amit a média player HDMI kábelen keresztül úgy jelenít meg, hogy kettő képet tesz egymás mellé, de a 3D funkció sehogyan sem aktív, mit csináltam rosszul ?
-
Zahire
tag
Köszönöm , akkor próbálom így. Azon lehet javítani, hogy a műholdas adás, ami SD, ne legyen "recés" ? Vagy inkább használjak külső antennát ? Na most én nem tetőantennára gondoltam, hanem szobaira, a szabadon fogható adások vételére, milyen típust ajánlanátok ?
Nem teljesen idevonatkozó kérdés, de a készülék 3D filmet kizárólag BluRay lemezről játszik le?Z:
-
Zahire
tag
válasz Debilon #3198 üzenetére
A beltéri digitális vevőegységet - nem HD - Scarttal jobb csatlakoztatni, vagy az antenna ki és bemeneten keresztül ?
Sajnos még mindig nincs videó jelem, pedig annak a kábelnek amit eddig használtam , mint Video, jobb és bal kimenet - jónak kellene lennie az Y...bemenethez is, vagy külön kábel kell? -
Zahire
tag
válasz sebgutkopf #3196 üzenetére
Köszönöm azt megtaláltam. Tehát, akkor öt kábelt kell használnom, és nem elég a videó és a kettő hang kábel ?
-
Zahire
tag
Akkor itt lenne a hiba ? Mert én összekötöttem a dvd kompozit jelét egy kábellel, illetve a hangot kettővel.Viszont most, amikor bejelöltem a dvd-n az interlace opciót, se kép, se hang.Amikor új eszköz felvételét szeretném , viszont már nem adja meg az Y, stb helyeket.
Lehet valahogy törölni a már csatlakoztatott eszközöket ? -
Zahire
tag
Elfelejtettem, hogy az RGB-ről átkapcsoltam a DVD-t interlace-re , most az írja ki , hogy nincs videójel....
-
Zahire
tag
Már bizonyosan volt róla szó, de legyetek szívesek segíteni. A DVD lejátszót csatlakoztattam a Philips 7676-hoz, van hang és kép, de ez utóbbi fekete-fehér. Mi lehet a baj? Másik kérdésem, a digitális adás vételéhez milyen antennát javasoltok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Z:
-
Zahire
tag
Kis segítséget kérek. Melyiket lenne jobb választani, a 7606 vagy a 7676 készüléket ? Mivel én kevésbé nézek 3D-t ( azért nézek de nem elsősorban arra kell a gép ) , képminőség és képjavítás számítana ( multimédia playerem van, tehát a fájlformátumok lejátszása nem szempont.
Nem teljesen ugyanolyan a kettő, mert a 7676 600 Hz és 2 x 14 W, a 7606 400Hz és 2 x 14 W.
Köszönöm. -
Zahire
tag
Kis segítséget kérek. Melyiket lenne jobb választani, a 7606 vagy a 7676 készüléket ? Mivel én kevésbé nézek 3D-t ( azért nézek de nem elsősorban arra kell a gép ) , képminőség és képjavítás számítana ( multimédia playerem van, tehát a fájlformátumok lejátszása nem szempont ).
Köszönöm. -
Zahire
tag
Elnézést ha már kérdeztem volna valakitől, de a perfect pixel hd vagy a pixel precise hd a jobb képjavító?
-
Zahire
tag
Azt megmondanád, hogy a 7606 - on az USB csatlakozók közül az egyik szolgál a lejátszásra, a másik felvételre, vagy felváltva is alkalmazhatóak ?
-
Zahire
tag
-
Zahire
tag
Vagy inkább a 7655 készülékkel ?
-
Zahire
tag
Azt meglehet oldani a 7605 készülékkel, hogy ha internetes anyagot nyitok meg a PC-n , például nem letölthető videót, akkor hálózati kábel vagy Wi-Fi segítségével a TV képernyőn legyen megtekinthető?
-
Zahire
tag
válasz Coyote2000 #2209 üzenetére
Köszönöm , elolvastam én , csak nem jól értelmeztem.
Azt értettem, hogy a 6-os végű újabb mint az 5-ös, de ott akadtam el, hogy maga az egész 76-os sorozatot újabbnak , vagy jobban mondva nagyobb tudásúnak gondoltam, mint a az egész 74-es sorozatot , és figyelmen kívül hagytam az utolsó számjegyet, de most már világos a dolog. -
Zahire
tag
válasz Coyote2000 #2200 üzenetére
Mi az oka annak, hogy a 7406 - os sorozat már rögzít USB-ről illetve támogatja a billentyűzetet és az egeret, Smart Tv, illetőleg "A" energia osztályú, míg a 7605 nem , pedig azt gondolhatnánk, hogy a 7605 újabb verzió ( már a számok alapján ) .
-
Zahire
tag
válasz Coyote2000 #2200 üzenetére
Köszönöm a pontosítást, azért is írtam, hogy javítsatok ki, ha tévedek. Miben különbözik K/02 DVBS és T/12 DVB-T tunerr ? A 7606 - os készülék is 3D felszereltségű, vagy nem ?
-
Zahire
tag
Arra vajon van lehetőség, hogy az USB - ről rögzített felvételt - valamilyen trükkös módon - átkonvertáljuk, vagy más lejátszón is lejátszhassuk ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest