Új hozzászólás Aktív témák

  • lorinser

    senior tag

    válasz O_L_I #7965 üzenetére

    Szia!

    Ne haragudj, de a problémák nagy része nálad lesz vagy inkább tőled származik. Pl. érdemes lett volna SW frissítéssel kezdeni. Nekem is egy 47PFH6309 van:

    - EPG rendben, a csatorna lista valóban lassan jön be

    - DLNA-t nem próbáltam

    - böngészővel semmi gond, Index-től 1x sem fagyott le.

    - Youtube: távval valóban nehézkesebb kezelni de azt nem lehet mondani, hogy lassú. Telefonnal minden gond nélkül működik. Én csak így használom.

    - Képminőség: tapasztalatom szerint a Philips TV-k képminősége azonos kategórián belül legalább olyan mint az LG vagy a Samué de inkább jobb. Haver LG asszem 620 vagy 650-én a T-s STB adás SD-ben botrány (de a HD sem jobb mint a Philips). Ehhez képest a 6309-em képe egy külön kategória. A 3D szintén jobb.
    A képbeállításokról fentebb írtam. Ha ennyiből sem sikerült megtalálnod a megfelelőt akkor szerintem az nem a TV hibálya.

    - Hang: egy kicsit valóban lehetne jobb is. Az előző 4 éves Philips-em 2x20W-os volt, ehhez képest a 2x10 valóban rosszabb de szerintem még így is jobb mint a LCD TV-k nagy átlaga. Itt is van több beállítási lehetőség, gondolom ezt sem sikerült rendesen végigpróbálnod.
    Nekem ezek a beállítások jöttek be, van mély is és a beszédhang is rendben érthető:
    - Egyéni
    - Mély: 8
    - Magas: 6
    - Surround: Incedible
    - Auto Surround: Ki

    Javított
    - Aut. hangerő: Be
    - Clear Sound: Be

    Összességében persze vannak hibái. A menü tényleg lehetne gyorsabb de én úgy vagyok vele, hogy a menüben úgy sem mindig turkál az ember ha már beállítottad a TV-t.
    A képminőség nagyon rendben van és kárpótól mindenért. Én összehasonlítva LG-vel, Samsung-al a képminőség miatt vettem újra Philips-et.

    [ Szerkesztve ]

    Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535

Új hozzászólás Aktív témák