Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Megint jelentkezem kis helyzetjelentéssel, 50pus6809-ről.
Sok vendégünk volt mostanában, eddig mindenkinek nagyon tetszett, bár nem hozzáértők voltak, ez tény, de szépnek látták a képét.
Én is meg vagyok elégedve vele, bár némely adásnál én felfedezni vélek mostanában utánhúzás-szellemkép-szerűt, de lehet már én golyózok be annyira nézem. Módosítgattam beállításokon is, most jó, van sok ilyen automata javítás, fokozatok, egyebek, ki kell kalkulálni, kinek mi tetszik.A fullhd adások képe gyönyörű, nem beszélve a 4k-ról. Ha tényleg ez a jövő, én nagyon várom, néha este megnézek youtube-ról pár kisfilmet, de valami döbbenet, milyen képe van, tiszta élek, gyönyörű színek, nagyon-nagyon bejön. Annyira mondjuk nem távoli jövő, szeretnék venni jövőre 4k-t rögzítő mobilt, ilyen tesztfilmeket is láttam és nagyon durván jó képet rögzítenek.
-
Az ünnepek alkalmával SD minőségű régi western nézése közben mint a Star wars lett volna pixelháború volt nem is kicsit, Amit nagyon sajnáltam.És sajnos mindegyiken ilyen volt. A Samsung tv-n volt a legrosszabb szinte a pixelesedés nagysága és összefolyása miatt élvezhetetlen volt. De a HD minőségűekkel már nem volt semmi baj sem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
süti5
őstag
válasz #94529552 #8152 üzenetére
Azokat minden távolságból, de komolyan. Egyszerűen döbbenet, először nem hiszem el, hogy ilyen szép, ezért közel is megyek és lefekszem a szőnyegre a tv előtt és onnan is gyönyörű, úgy 1-1,5 méterről. Nyilván normál esetben nem ilyen közelről nézem, hanem 1,5-3 méterig, attól függ, hogy étkezőből vagy fotelből nézem.
Tiszta rákattantam ezekre a természetfilmes/utazós kisfilmekre, amik a youtube-on vannak, és ezek egyáltalán nem típusspecifikus kreált videók, mint a bemutatótermekben, hanem valósak. Jó, nyilván a látványra rámennek mikor felveszik, de nem tudják, milyen tv-n játszod majd le, de MIND szép, abból még nem fogtam ki olyat, ami csúnya lenne, legfeljebb volt, hogy amit letöltöttem, nem játszotta le, nyilván a kódolás miatt. A youtube-ról mindent vitt eddig.
Érdekes egyébként, hogy sd adásnál se mind fura, van amelyik tök szép, de még nem jöttem rá, miben más egyik vagy másik adás. -
TIT
veterán
Nekem az axn-en van utánhúzás borzalmasan és valamikor olyan szürke az egész(nem fekete)aztán megint fekete.Kicsit fel van téve a fényerő sajna,mert aki nézi annak így jó.
-
mckay
aktív tag
Köszi, értem, 6xxx-től van az Ambi.
Voltam egy MediaM üzletben, megtapogattam, amit itt ajánlotok.
Tényleg kulturált, tetszetős ez a 6309, hurrá, és pont volt ott egy promoter is a Philips megbízásából, szóval jól megnéztük, hurrá, és köszi a tippet.
És nagyon megszerettük az Ambilight-ot.És jajj, képzeljétek, 2 centi híján nem fér be a csatlkozója, pont beleszalad a csempés/betonos részbe.
Bakker.
Teljesen lelki beteg lett az asszony, és én is sajnálom.Ambi nélkül ezek után meg már nem veszünk Philipset, annyira a márkába még nem szerettünk bele, de persze baj sincs vele, csak hát őrülten pont bal oldalra rendeznek minden csatit. Nem tudom megoldani sajnos, hiába agyaltam rajta egy órát.
Középre rendezett kell (Sony), vagy jobbra rendezett (Samsung). Ez van, azért nagyon köszi a támogatást. Talán legközelebb.
-
mckay
aktív tag
:-)
Mondom, tetszett a tévé, de a falra szerelést nem tudom vele megoldani. Viszont arra jó volt a kaland, hogy a 95 ezres, ips-es LG-t hátrébb soroltuk. Szóval mégis smart lesz a tévé, nem a smart miatt, hanem a járulékosan hozzá adott jobb panel miatt.
Jelen pillanatban egy 120 ezres Sony 40W605B modellre gondolok, aminek nincs hangulatfénye, de legalább olcsóbb mint a Philips 6309. De legeles legfőképpen azért, mert fel tudom rakni. Pont minden ideális helyre esik.
Abban reménykedek, hogy a Sony azért nem jelent kompromisszumot a képminőségben. Már ami a rendelkezésemre álló 140 ezer forintot illeti.
-
TIT
veterán
Hangulatfénye nem lesz másik cégnek se de az a sony szerintem gyengébb képminőségre(túl olcsó)ne falra rakd hanem asztalra akkor.
Értem,hogy nem fér el de ez alapján csak rossz választás lehet,ha az dönti el mi fér oda.
Előtte megetetnék pár filmet,hogy viszi nehogy otthon jöjjön a meglepi. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Tudnátok nekem mondani max 150ezer forint környékén olyan tv-t ami 3d-s. Full Hd-s és kevés az input lagja(válaszideje)? Mindennapi pc használathoz, játékhoz, programozáshoz is használnám.
Köszi -
csalafinta65
senior tag
Sziasztok! Hosszas gondolkodás, és nézelődés, és teszt , user értékelések után vagyok....Két márkát, az LG-t, és a Panasonicot( őt fájó szívvel) feljtőssé tettem...a Philips felé venném az irányt. 150-200 ezer körül szándékozom venni televíziót....most ráadásul jó pár modell, 5 év garit élvez még 1 hónapig megvásárlása esetén...én kettő modellt néztem ki...nagyon kíváncsi lennék véleményetekre. 42 PFS 7109 és a 42 PFH 6309. Előre is köszönöm! ( kizárólag 42" jöhet szóba).
-
mckay
aktív tag
válasz #94529552 #8162 üzenetére
Hát ja, elég sunkóság a 40x20 rögzítés.
:-)
De minden más frankó, fizikailag.
Ugyanakkor én is fékek, hogy nem minden mkv-t játszik le. De nem is ez a fő cél, hanem az, hogy az oldalról besütő napfény ellenére látni lehessen, s ugyanakkor este is jó legyen rajta a mozi. -
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8161 üzenetére
Egyértelmű,hogy a 7109,pana miért esett ki?
Összes közül az lg és a pana maradt(philips-en kívül)?mckay: Honnan tudod,hogy a sony ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Szia! Nagy Pana fan vagyok...de élőben nem győzött meg sem a VA, sem az IPS paneljük.....állítólag LG panel van bennük. És a Panákon is van erős felhősödés....egy srác éppen most vitt vissza emiatt egy 42 AS 650-es tv-t....Lg, Sony, Pana kiesett.....Persze a Pana topikban a Philips-szel rémíszgetnek...mert kínai...vacak az összeszerelése...hamar tönkremegy....én már fél éve nézegettem az MM-ben a Philipseket...és tettszettek..+5 garival nem létezik, hogy annyira rosszak lennének....cáfoljatok meg!!MELLÉNYÚLNÉK PL. A 7109-EL? már lassan minden márka kilövődik...Tudom, OLED tv kellene...
[ Szerkesztve ]
-
LeviGEE
újonc
sziasztok
van egy 1 éves Philips 42PFL5038K/12 tv-m. jól megy , csak az egy év alatt nagyon lelassult. minden egyes bekapcsolásnál csatornafrissítés után kutatott, ezzel kb fél percig inaktívvá téve a távirányítót. aztán beindult és minden ment rendesen. Kikapcsoltam az automatikus csat. frissítést, majd adtam egy gyári visszaállítást. Közben szoftver frissítést is talált amit meg is csinált. Ezután minden szépen ment, gyorsan ahogy az elején. Este jött a meglepi magától elindult. Kikapcsoltuk, merthát régebben is néha előfordult ilyen, de nagyon ritkán. ezután újból arccal falnak és szunya, de kb 6 perc után megint bekapcsolt. végül kihúztam a hálózatból.
reggel újra próbálkoztam és akármit csináltam (mindent khúztam, letiltottam, újratelepítettem, és mégegyszer szoftvert frissítettem), 6 perc 15 másodperc múlva bekapcsol.Mi lehet a hiba , valami ötlet van valakinek mielőtt szervízelve lesz?
Köszi előre is
-
mckay
aktív tag
igazad van, nem tudom, hogy a Sony tudja-e
de magam sem tudom, hogy mit kéne igazán nézniviszont az a tény, hogy nálam a betonfalba lógna a philips csatlakozója, erősen behatárol: azt hiszem tényleg szívesen vennék egy 6xxx philipset, de nem fér oda
ami meg oda férne, a 4xxxx philips, mert lefelé áll a csatlakozója és nem a betonfalam felé vízszintesen, no arra meg azt mondtátok itt ebben a topicban, hogy nem klafa
:-)viszont teljesen igazad van, a Sony sem megváltás
-
süti5
őstag
Szerintem mindegyiknek van hibája. Tegnap egy marha drága 140 centis, ívelt uhd-s samsunghoz volt szerencsém, amin ugyanazt a kisfilmet néztük, amit én szoktam az enyémen, és szebb volt az enyém képe, ami sokkal de sokkal kevesebbe került.
Biztos ezen is van hiba, de szerintem ha akarunk, mindegyiken találhatunk. Én pl. a belépőszintű másik philipsemmel is meg vagyok elégedve, ami 3606-os és a szakik tuti egy csomó hibát találnának rajta. Ezt anno fullhd-stól mindenestül kifutó akcióban hoztam el 78 ezerért, 2011-ben azt hiszem.
Ár/érték arányt kell nézni, én mindig ezt mondom. Most sem vettem volna uhd-t, ha nem lett volna jó áron, mert még nem szükségszerű. Viszont ha közel azonos áron van a fullhd-val, miért ne vegyem ezt? -
mckay
De most a 6309-nél hátul is vannak csatlakozok, és jobb oldalt is, és a hátoldalon lévő egy darab HDMI kábellal simán megy a tv a beltéri egységgel.És a talpon lévő kábel elvezető tépőzár még segít is az elvezetni a kábelt középen. Most ezzel mi a baj
csalafinta65
7109-et válaszd, most arra is 5év garancia van.És a sárga csillagban egy 20-al olcsóbb is.
LeviGEE
Csinálj egy gyári vissza állítást szoftverileg, majd ha fel ajánlja a frissítést kereső a frissítést akkor nyomsz neki egy NEM-et vagy le MÉGSÉZED. majd ha készen a visszaállítás, kikapcsolod az automata frissítést. és semmilyen frissítést nem teszel a TV-re , nagy a valószínűsége hogy nem jó az új frissítés. Ha tovább sem jó akkor a vezérlő elektronika szált el.És irány BP szerviz.Ez az én (tippem)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #8170 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztési időm erre muszáj válaszolnom ""Persze a Pana topikban a Philips-szel rémíszgetnek...mert kínai...vacak"" Ez csak részben igaz,bizonyos típusok készülnek csak ott,és az ottani régiót szolgálják ki, ÉS alkatrészek bizonyos százaléka készül Kínában példaként a hátlap, és SSB-k és egyebek,
De az európai piacra Hollandia PDL sorozat, Lengyel ország=PFL,PFS,PFK, És 2013-ig Magyarország is benne volt. ,PDl PFK,Hotel-S , Minden kedves tulaj a Tv-hátoldalán található bárkód megtekinti rajta van az ország ahol készült, melyik gyár egysége, melyik soron, melyik műszakban, és az idő is.A nagy Pana hiába Japán de csak a székhelye, ahogy a Philipsnek Hollandia, a beszállítóik nagy része is kínai ,Ahogy a Thomsonnak is, Samsung,LG párosnak is van Kínai beszállítóik,
Így nem összetévesztendő az alapanyagok előállításának helye, és a kész Tv-k előállításaA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8167 üzenetére
Panát csíptem meg '91 óta ismerem de lcd-be nagyon eltüntek.
Én se nagyon tudnék jó márkát de a philips-el(7109)nem nyúlsz mellé,5 év gari bőven elég,ha baja van 2 év alatt kijön(nekem is 2 év után jött ki,gari pont lejárt)
Régebben 40 tv közül a philips-nek volt a legjobb képe,nem véletlen.
Samunak is van baja elég(táphiba stb.)
Philips céget kínai cég vette meg de az enyém is lengyel összeszerelés,a 6 éves philips-em meg belga,de még mindig verhetetlen a képe(biztos sharp panelos 9603)
Kína nagyhatalom,úgyhogy nem kell őket félteni.
Thomson ki ment az országból,most szart be 11 év után a scenium-om(trafó)a céget is szídják mégis a legjobb tv volt.Azért vettem.mckay: fényerőt nézzél,400 felett már jó de átlagban alatta van,de szerintem lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #8171 üzenetére
De ha kínai az alkatrész akkor már régen rossz.
Nekem is bekapcsol néha magától az új fw óta,ez is vezérlő mert akkor kicseréltetem egy másikra de gondolom javítható sajna.
Azért egy 7-es nem egy középkategória,ott az anyagminőségre is odafigyelnek...elvileg.
Tesztekben is az élen járnak,biztos ezt irigylik a károgók.Most is philips-et vettem,pedig megjártam a régivel.[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Köszi, hogy meg nyugtattál. Vajh milyen gyártmányú panel lehet a 7109-ben? Állítólag van a West End MM-ben, 2.-án meg is nézem élőben. Ott 200 ezer. Edigitalban 189.990.( nem olcsó) Azért ezért már várnék valamit. Egyébként a Pana topikban a márkaszervízzel kostólgattak. Bp belvárosában élek, és a központi szervíz 15 percre van tőlem...Az 5 év garival merem igazándiból megvenni.
-
LeviGEE
újonc
Köszi a tanácsot, de sajna ezeket már mind megtettem, sőt még usb-n keresztül is pendrive-ról újratelepítettem a FW-t hátha az a hiba de sajna nem segített, pont 6 perc és 15 másodperc múlva bekapcsol. Azért furcsa mert esetleg azt megértem, hogy kikapcsol na de hogy bekapcsoljon, pontosan ugyanolyan időközönként.
Nos marad a szervíz.jobb híján. Hátha ott kicserélik 4 magvasra a hardware-t, illetve véletlenül egy 127-es panelest kapok vissza -
Sajnos már mindent Kínában csinálnak ,most nem csak a Philipsre gondolok, De aki itt volt velünk kínai rezidens mérnők azért elmondta anno hogy minden panel ami Kínából jön azt ott is ellenőrzik kettő alkalommal, és nem csak itt beszerelés előtt, Így mint például az SSB 3 alkalommal esnek át ellenőrzésen a beépítést előtt plusz a tv kész állapotában mikor először bekapcsoljuk így 4 ellenőrzés is történik. A Holland rezidens meg mindig azt mondta ha egy évig, nem lesz baja, akkor utána sem
csalafinta65
PFS7109 sorozatai mindegyik LG kijelzős.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #8176 üzenetére
Akkor nekem 2 év után miért romlott el egy 9603 ami felsőkategóriás?
Néha bekapcsolásnál nincs kép,csak hang.
A szervíz tényleg nem a legjobb(lg házimozit vittünk oda)1,5 hét után közölték kérdésünkre,hogy lejátszófejcsere kell,erre pár nap után hívtak,hogy nem javítható és kp.vissza lett.
Pedig állítólag nagyon profi színvonalas szervíz.Igaz a 3d gondomra már nem válaszoltak pár levelezés után,mivel nem bd-vel játszom,de lényegtelen,egy szervíz ezt tudhatná,ha én tudom. -
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8174 üzenetére
Nem drága egy alsó-felsőkategóriás tv-hez képest,az én 32pfk 6509-em volt 166000.- nyáron
Akkora méretben 170 alatt nincs jó.
Vegyél sharp-ot az japán(legalábbis volt 2008-ban)de már az sem a régi.[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #8176 üzenetére
Itt mindenki LG panelt épít be???? A felhősödésről érdeklődhetek? Mert az LG, és a szintén lg-s Panánál problémák vannak ezen a téren. ( Van olyan márka, mely nem LG panelt használ? Ez már tényleg tragikus, humoros...Akkor ezek szerint tökmindegy, hogy milyen televíziót veszek? Samu nem játszik...Melyik márka gyárt saját panelt, és építi be saját készülékébe?)
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8179 üzenetére
Sharp
Van philips samu panellal,3 cég gyárt panelt.
Amúgy lg moncsim van és teljesen jó.
Az egy dolog,hogy milyen panel van benne,a lényeg az elektronika ami meghajtja,attól lesz olyan amilyen és a philipsnél nemigen van jobb.(digital natural motion)valakinek csak szappanopera hatás
De ha elmész a westend sony-ba olyat mond az ottani vezető amit senki más(a sony-ba sony panel van) -
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8181 üzenetére
Ők is samu panelt használnak de azért a sony nem biztos,hogy jobb...sőt.
Előbb vennék Lg-t.
Vegyél aktív 3d-s philipset akkor,abba samu panel van,de a philips jobb képre mint a samu.
Samuból láttam egy 8-ast aminek nagyon jó képe volt,csak győzd megfizetni.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8183 üzenetére
Igen,ha passzív akkor lg,ha aktív akkor samu.
Nem tudom de nézd meg élőben,6509 nem felhősödik de a 9603 igen,de csak ha nincs jel rajta...az meg nem számít. -
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #8185 üzenetére
A 7109 az 600Hz-es,ez csak 400-valaki kicsit visszább írt felhősödést a 7109-re
A sony is lg panelos de a boltban még meggyőznek,hogy sony[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz csalafinta65 #8161 üzenetére
Az elmúlt 1-2 oldalon itt a fórumon nálam is ez a két típus versenyzett, annyi különbséggel, hogy egy árban néztem, tehát a 6309-ből a 47-es állt szemben a 7109 42-es méretőjével. Elég sok infót kaptam és olvastam végül élőben is megnéztem őket, majd a 7109-et vettem meg, bár a személyes megtekintés előtt már a 7-es állt jobban.
Igaz jobb a 7-es de nekem úgy tűnt, hogy a 6309-nek sincs szégyenkezni valója, annak a képe is nagyon rendben van, tehát ha számít az árkülönbség, akkor nem érdemes azért zsíroskenyerezni.
Nézd meg élőben, úgyis a szubjektív számít a végén, neked kell majd nézned.[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz sebgutkopf #8188 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Megkérdezhetlek a neuralgikus felhősödésről? Jót írsz egyébként...50 ezer pénz a kettő közti különbség..nem kevés...és végül is miért döntöttél a 7109 mellett? Ráadásul Neked a 47 sem nagy méret...nekem csak 42 a max. Hol, és mennyiért vetted? ( egyébként én még egy AUO-s panellel rendelkező Sony-t versenyeztetek..) A személyes megtekintésnél mit láttál, vettél észre??
-
szemcso1
csendes tag
Sajnos szomorúan látom(már több napja olvasgatom a led tv-s fórumokat), hogy több fórumozó társ olyan dolgokat ír le ,amik nem fedik a valóságot, így téves informáciokhoz juttatják a többi fórumtársat.
Pl. Nem igaz, hogy csak 3 cég gyárt panelt (Lg, Samsung, Sharp).
Ezen kívül az AUO, a CMI és a TPV is gyárt paneleket. A TPV az AUO-val közösen gyártja a paneljeit.
Téves az is,hogy a 7109 LG paneles. TPV panel van benne (TPT420H2-DUKSGK).
A 7509-es modellben van LG panel. És a 6309-ben is. -
szemcso1
csendes tag
válasz csalafinta65 #8193 üzenetére
A 6309-ben LG panel van (LC420DUN-PGP1), mint ahogyan már írtam.
Ha nem kell a 3D és az Ambilight, akkor a 42PFH5609 is jó választás lehet, hiszen az ugyanazt tudja (Pixel Plus HD képfeldolgozás, Micro Dimming, 200Hz Perfect Motion Rate ).
Még egy apró különbség : az 5609-nél nem világít a PHILIPS felirat.
Szintén LG paneles. -
szemcso1
csendes tag
válasz csalafinta65 #8193 üzenetére
Bár a 6309-re az 5év garancia nem elhanyagolható szempont.
-
csalafinta65
senior tag
válasz szemcso1 #8196 üzenetére
Köszönöm az infókat...leginkább a 7109 csábít...írod, hogy TVP panel van benne. Annyit még megtudnál mondani, hogy VA, vagy IPS-es? Szerinted az LG-nél jobb lehet? A7109, és a 6309 között 42"-on 50 ezer ft a különbség. Ami nagyon nagy eltérés. Természetesen megpróbálom élőben is megnézni. Előre is köszönöm segítségedet! ( egyébként találtam egy tesztet, ahol a 7109-t szétbontották, és valóban az általad leírt típusú TVP van benne.)
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz csalafinta65 #8197 üzenetére
Én konkrétan 6559 után érdeklődtem a uk Philips supportnál, annyit tudtam meg, hogy a direct led és nem edge, szemben a boltok infojával, viszont azt nem tudták, hogy va vagy ips
Mindettől függetlenül nagyon szép a képe szerintem[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
csalafinta65
senior tag
válasz azigazimoris #8198 üzenetére
-
mckay
aktív tag
válasz szemcso1 #8196 üzenetére
Húha, micsoda eszmecsere bontakozott itt ki az elmúlt három napban, amíg nem voltam!
Szóval nem csak három panelgyártó van, és ha csak annyi is lenne, az is mindegy lenne, mert nem jelentené azt, hogy háromféle dolog közül lehet választani, ugyanis az alaplap sokat számít. Háát, ez tényleg fontos tudnivaló, nem vitatom, de nem mondhatom hogy könnyebb választani! A következtetés fontosabb lenne!...
A)
Feljebb arról írtam, hogy az itt ajánlott Philips 6309 nagyon szimpi 137 ezer forintért, mert van benne Ambilight is, de sajnos nem tudom felrakni a falamra úgy, ahogy eredetileg akartam, azaz minél laposabban a falhoz simúlva. Kövérebb konzollal vagy szekrénykével persze lehetne, de az nem cél.B)
Aztán jött az ötlet, hogy a Sony 40W605B csatlakozói pont kiadják magukat a falam furcsaságaihoz, könnyű lenne felszerelni. Csak hát ez alig kerül valamivel kevesebbe, mint az előző Philips, és értelemszerűen nincs benne Ambilight. A minősége meg ki tudja, hogy eléri-e a Philips 6309-et.Gondoltam alszom/bulizom rá kettőt, és eldől. Erre most annyi infót írtatok, hogy hogy csak nehezebb lett a választás.
Például hogy a Sony igazából egy Samsung panelt ad, míg ez a Philips egy LG-t. Márpedig ha így van, akkor nem gazdaságosabb az ilyesmiket olyan gyártótól megvenni, aki az adott panelt is gyártotta??
És egyáltalán, tudnátok valami rosszat mondani erről a Sony modellről?
A 6309-ről már mondtatok nem kevés jót, de végülis arról is jöhetne még bármi, hiszen azzal versenyez.Jah, Szemcso1, köszi a tippedet ami a 42PFH5609, akár ez is lehetne, de égre-földre nem találok róla olyan fotót, amin hátulról lenne. Nem is értem, miért fotózzá mindig szemből a tévét, amikor az úgyis csak egy photoshoppolt ábra kerettel...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest