Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
-
válasz csalafinta65 #8302 üzenetére
Már párszor igen, de még tanuló fázisban van a dolog, de egész napra lefoglal
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
macii97
senior tag
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy ilyen semmitérő dolgokon fennakadnak. A végén végülis 200 hz-et tud a tv, hogy ezt hogy éri el, engem rohadtul nem érdekel. Ha van pénzed natív 400 hz-re, vegyél, biztosan látszik a különbség, de ha kicsi a buksza, szoftveres 200 hz. Nekem sincs arra pénzem, de nem is bánom. Bezzeg az egyszeri,aki nokiás dobozban tartotta a lóvét, neki biztos van. Na bumm. Nézzen mindenki rajta jó minőségű FHD anyagot, nem egy-egy SD adás képe alapján kell ítélni. Még a sugárzott HD csatornák sem az igaziak. Ha sz@r a kép, először a szolgáltatót kell okolni, csak utána a készüléket. Nem akarok senkinek a zsebében turkálni, mindenkinek magánügye.
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #8303 üzenetére
Mindig irígyeltem azokat, akiknek sikerült... .( ennyi off talán elmegy a sok Hz után... ) macii97: FHD-t illetően egyetértek. Ezek a televíziók nem SD adásra készültek...Ha rajtam múlna, kötelezném a műsort készítő csatornákat, hogy csak HD-ben sugározhatnak...persze az archív anyagok más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
pepe0419
tag
válasz csalafinta65 #8301 üzenetére
Valószínűleg marad, nem foglalkozom tovább a kérdéssel, az 5 év tényleg számít, és a másiknak is van elég hibája. Köszi az infókat, véleményeket.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #8303 üzenetére
Elhiszem hogy te csak hátradőlsz, mert a te 9-es sorozatú tévédre írják az említett szláv nyelvű oldalon: már ha jól tudom hogy az van, Motion Felbontás 1080 soros maximális teljesítményét csak a kilencedik sorozatban. Tehát a 9-es széria mindent visz. A többiek meg nem is tudják, hogy milyen lehet a szappanopera hatás.
pepe0419 Szerintem se vidd vissza a Hz-ek miatt.
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #8309 üzenetére
Jó, akkor 8-as. Még mindig jobb, mint ahogy itt nemrég valaki samsungosnak mondott.
Azért már bárhol elérhetők a jó digitális SD, és a 10 és 20 feletti HD csatornával rendelkező műholdas szolgáltatások is, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint egy egyes kábelszolgáltatók csomagjai. -
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #8311 üzenetére
Lapozz! (#8239) , de hogy könnyebb legyen cs-vel kezdődik. Talán csendőr?
-
-
dualcore
őstag
A Philips tv menü lassúsága abban is rejlik, hogy a proci nagyobb mértékben segít be a képalkotásba mint a többi gyártó tv-je. Gondoljatok bele egy PC -22" monitorral FHD minőségben milyen videókártyát igényel hogy ne laggoljon a kép, és akkor viszonyítsatok a tv-tekhez.
Valamit valamiért. Ezért van az, hogy pl. ua. a panel felhősödik az Lg-nél (pedig saját gyártmánya) és a Philipsnél nem. A HZ ua. de a képalkotó szoftver és hardver merőben más. -
dualcore
őstag
Nekem is a Sony ha rossz anyagot kap (UPC műhold) igen-igen felhősödik, és van olyan csatorna amit az életben nem nézek emiatt. De nagy részben nincs baj
-
erik88
aktív tag
Sziasztok
Philips 22pfh4109/88
Tv-ről tudnátok nekem valami véleményt nyílvánítani? köszönöm előre is -
TIT
veterán
Lg-nek is lassú a menüje és rondább.
Az 5xxx-be 1 magos proci van,akkor ott még lassabb kéne,hogy legyen a menü.
Régi 6 éves philipsnek akkor miért gyors a menü?Mert teljesen más és ha a proci lenne a ludas akkor nem írnák oda az fw-hez,hogy gyorsul,mert nem tudna...mondjuk így se gyorsul hába írják.[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
Van egy 32PFL7562D televízióm (remélem jól emlékszem a típusra). Minden nap egy meghatározott időpontban, ha ki van kapcsolva, kattan egyet a relé, mintha be akarna kapcsolódni, majd kis idő elteltével újból. Ez mitől lehet. Nézegettem az időzített be kikapcsolást, de semmi nincsen beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
De azt a mediacardot a UPC tol kell vennem, van esetleg több típus is? A baj az, hogy Norvegiaban élek es bonyolult a UPC tol barmit beszereznem. Nekem nincs a UPC kártya társítva a beltérihez, most is saját boxot használok. Bocs a sok buta kérdésért de nem mélyültem el meg ebben a dologban.
-
dualcore
őstag
válasz nababika #8326 üzenetére
Gyakorlatilag mindegy milyen előfizetéssel használod, a lényeg ha külső boxot használsz és van HD csatornád, akkor a beltérin lennie kell HDMI csatlakozónak. Akkor azt kösd össze a tv-vel egy HDMI kábelen keresztül és élvezd a képminőséget. A Ci modul az csak egy eszköz, Süti5 kolléga UPC-vel használja, de lehet bármilyen más, vagy a te szolgáltatódtól rendelt modullal és kártyával használnod és akkor nem kell külső box. Persze ez függ a szolgáltatódtól is.
-
dualcore
őstag
válasz nababika #8328 üzenetére
Nem ismerem a Norvég szolgáltatókat de ha ez a modul kezeli a boxban levő kártyát, akkor igen erre van szükséged.
Azt viszont ne feledd hogy legtöbb esetben a kártyát és a modult össze kell regisztrálni, amit valószínűleg a boxxal is meg kellett tenni. Így viszont vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóddal, mert a mostani kártyádat az új modul nem biztos hogy felismeri és kezelni fogja. -
-
süti5
őstag
válasz nababika #8330 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, mert én úgy használom, hogy kábeles digitális tv + mediacard a upc-nél, de nálad ha jól értem másról lenne szó, a upc nyilván nem nyújt kábeles szolgáltatást Norvégiában, tehát szerintem vagy helyi szolgáltató é akkor szóba jöhet a mediacard, vagy upc, de akkor műholdas, nem?
-
dualcore
őstag
válasz nababika #8334 üzenetére
Így már értem, azt hittem ottani szolgáltató.Az alábbi [link] leírja hogy hogyan működik. Azt viszont hogy amit te vettél modult viszi e majd azt nem tudom, mert saját Irdeto modult használ a UPC. A tv az tuti támogatja a modult, amiatt nem kell aggódj.
[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
De ez kicsi szobába lesz és elég nekem a picike is. Ja meg kisebb crt-ről váltok. Buzi samsungos topicba is van egy két köcsög és az is beszól, hogy kicsi....azthittem hogy legalább itt mondsnad valami értelmeset anélkül hogy megmondják, hogy kicsi.. bocs erre van pénzem meg ahova veszem nem kell 50 colos tv.
-
Az interneten az írják erről a típusról hogy jó de csak is a PFL- mert van PFF-is, azt már nem szabad meg venni.
Dicsérik a kép minőségét és hogy van benne Ci kártya olvasó, de a menü lassú (ami nem újdonság) .És film forrásváltáskor újraindul a film lejátszása.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
erik88
aktív tag
válasz Luck Dragon #8341 üzenetére
Köszönöm szépen válaszotokat így már azért kivagyok segítve
-
erik88
aktív tag
-
pepe0419
tag
Tegnap megnéztem egy "fantasztikus" olasz rangadót, és ami nem tetszett, az az, hogy gyep zöldje hol elmosódott, hol éles volt, a játékosok, a labda jól látszott, a közeliken is szép volt minden, de a totálképen eléggé fura volt, hogy hol részletgazdag, hol elmosódott volt a gyep. Ez inkább az adás kódolásának a hibája, vagy a tv dekódolásáé?
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
muhaha01
tag
sziasztok!
Adott egy philips 42PFL5405H/12 tévé (usb, és hdmi csatlakozókkal). Szeretném összekötni a laptopommal, mini-vga, hdmi csatik vannak itt is 1-1 darab. A csavar most jön, hogy egy lcd monitor már rá van kötve a laptopra hdmi-n keresztül, és emellé szeretném még pluszba a tévét úgy, hogy akár kiterjesztve, akár duplicate módon lehessen használni.
Szeretnék kérni javaslatokat megoldásnak:
- hdmi elosztó kábellel kéne, vagy
- mini-vga megy a tévébe, hdmi a monitorba, vagy
- esetleg vmi usb-wifi sticket dugni a tévébe és úgy kötni össze a géppel.Mi lenne a leghatékonyabb, legjobb megoldás?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest