- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lali81
tag
sziasztok Fórumtársak!
Valaki tud egy megbízható Audi szerelőt Bp-n vagy környékén? Aki adott esetben házhoz is jönne
Egy A6 4F kombi 2.7 tdi-t (2010/04 CANA) kéne szervizelni, sajnos tegnap óta nem indul, miután pályán egy rövid füst kíséretében nyugovóra tért. Gyújtás van, hibakód log file szerint: rail szenzor hiba, 4,es, 6-os henger
izzítógyertya rövidzárlat , megengedett fszám túllépése stb van. Előtte regenerálta a koromszűrőt (DPF ikon világított)Köszi a segítséget!!
-
lali81
tag
sziasztok!
van egy 2 hete egy kis 1.4-es BBY-s Polom. (2002/09, malac)
Szeretnék hozzá egy két apróságot venni: pl.
-akkufedél jobb oldai tengelye hiányzik,
-hátul a kalaptartón az egyik gumibütyök nincs meg,
- a vezetőoldali ajtón el van törve a lenyomó gomb.
Tudtok tippet, hol tudnék ilyeneket venni? Bárdi, Unix stb oldalakat próbáltam, semmi. Egy 18.ker-i VW bontóban sem volt (Lakatos u)
Valamint vezérléscsere is aktuális... kaptam egy ajánlatot 65k munkadíjastól nettó, Contitech cuccal, vízpumpával, ez mennyire jó ár? Köszi minden hsz-t![ Szerkesztve ]
-
lali81
tag
sziasztok!
Egy kis segítséget és tapasztalatmegosztást kérnék. Pár napja vettem egy Polo 1.4i (75LE)-es jószágot.
A kocsiban óra szerint 99e km van és állapota tükrözi.
Kicsit fura érzésem van a vezetése közben. Egyszerűen nem tudok normálisan elindulni vele.
Szinte ahogy csak rálépek a gázra felmegy a fordulat 2000-2500-ra, felbőg a motor, ettől talán megijedek, közben engedem a kuplungot(elég magasan is fog hálisten) és az egész így döccenősre sikeról. Mi lehet a gond? (technikai) Vagy egyszerűen én vagyok a béna? Vagy mind ilyen és majd megszokom?
Már 17 éve vezetek de ilyennel mostanában nem találkoztam. Az is igaz, hogy inkább dízelhez vagyok szokva.
Próbáltam finom, igen enyhe gázadással indulni, tényleg nagyon odafigyelve de akkor meg rángatás lesz belőle és a lefulladásközeli állapot.
Nagyobb tempónál már nincs gond, a pedált mélyen lenyomva eléggé jól megyek, de a pedál első 1/3-át egyszerűen nem érzem.
Tudnátok tanácsot adni?köszönettel![ Szerkesztve ]
-
-
-
lali81
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Autóvásárlás előtt állok: 2002-2005 közti Polo 1.4/Ibiza 1.4/Audi A2 1.4i vásárlásán gondolkozom, asszonypajtásnak. Ez a 75 lovas motor szerintem pont jó lenne.
Egy gyermek lenne szállítva rendszeresen és ragaszkodunk az 5 ajtós kivitelhez.
Ki melyik típust javasolná és miért? Asszony nagy Audi fan, emiatt került bele.
A keret max 900e+átírás.
Főleg városban (Bp) lenne használva , egyelőre kis rutinnal.
Köszi minden hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Delta Force (2024)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest