Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz szokeherceg #181350 üzenetére
A csomagtartóban, vagy a kormánymű alatt nincs plakett? Azon minden info rajta van. Milyen volt a gyári felszereltség, szín stb
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
szokeherceg
aktív tag
válasz Speeedfire #181351 üzenetére
Nincs nálam az autó, képről nem tudom beazonosítani a színkódot. Ezért kérdeztem hogy alvázszám alapján megtudom-e nézni.
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Speeedfire
félisten
válasz szokeherceg #181352 üzenetére
Esetleg rendszám nincs? Főleg ha magyar az autó.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szokeherceg #181350 üzenetére
Itt próbálkozz.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Ha már vettem egy nyomatékkulcsot, érdekelne a kerékcsavarok meghúzási nyomatéka:
VW Jetta 2012-es, szedán, dízel, 77 kW, CAYL motor
VW Passat, 1999-es, kombi, dízel, 85 kW, AJM motorKöszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz macilaci78 #181356 üzenetére
120 Nm szárazon.
-
macilaci78
nagyúr
válasz molnarpeter #181357 üzenetére
Mindkettőnél?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Zizmand
aktív tag
válasz macilaci78 #181358 üzenetére
Szerintem igen.
-
-
kisza25
félisten
Tévedtem, záráskor felhúzza az Ibiza mind a 4 ablakot, ha nyomva tartom a zárás gombot
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Egytomegu lendkerekhez hogyan talalok gyari csavart?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MunezXBK #181369 üzenetére
Oké, nekem nem működik így az Audin. A Golfon így működött, így is próbáltam, először azt hittem meghalt a komfort modul aztán véletlen felengedtem egyik próbánál egy kicsit és rányomtam újra akkor felhúzta. Nem tudom ez állítható-e, de nekem így működik, ezért írtam le, hátha.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz grizlisandor #181371 üzenetére
Az a vicces, hogy regeltem ma a Bárdihoz, hogy alvázszám alapján rákeressek, de ők meg nem találják az alvázszámot a rendszerben . Leveszem a kereket és lemérem
-
grizlisandor
veterán
válasz JHONNY 79 #181372 üzenetére
Netes felületére én is beütöttem az alvázszámot és az se tudta értelmezni.
Tegnap mikor kerestem volna valami megoldást neked, ezt találtam, ha tekersz lejjebb az egyik srác Skoda autójának se volt első fékhez PR code-ja és bemutatja, hogy ő milyen módszerrel mérte meg a féket, hogy fent van a kerék.
-
Csabadi
tag
Sziasztok, fejlemény van passat avf kormányrázás. Szét lett szedve a belső csukló szinte kopásmentes.Amit még megnéztem hogy a kerékagy mennyire van elkorodálva, az 57.1mm helyett 56.8 mm, na most én úgy szoktam felrakni a kereket, hogy érintőre húzom a kerék csavarokat majd leengedem a földre és 120nm.Szerintem ez volt a baj, és ezért rázott.Csak próbaképpen ragasztó szalagot tekertem az ágy illesztő peremére addig meg 57.05mm lett majd kerék föl légkulcs legkisebb nyomatékra és meghúztam.Feljöttem Pestre( M3) nulla rázás vibrálás, tökéletes lett.
Ma el is hoztam a motortartó bakokat...
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Komfort elektronikát hogy tudom átállitani, hogy gyújtásra induljon. Konkrétan a szivargyújtó érdekelne csak. Vettem egy dash camet viszont folyamatosan menne ha be lenne dugva. Azt szeretném hogy a szivargyújtóból kapja az áramot, miután gyújtást kap az autót és induljon a rögzítés.
VCDS-el lehet ezt állítani?
Audi A3 2000
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bul07
nagyúr
válasz iceQ! #181377 üzenetére
Ahogy mágus is írja kösd be a biztosíték dobozba
Egy ilyen biztosítékos kábelre van szükséged, olyanra mai jó a biztosíték tábládhoz, legegyszerűbb megnézni hogy milyen biztosíték van és ahhoz választani
De figyelni kell mert van olyan hogy össze vissza nevezik, így mindig az adott ajánlatba kell beazonosítani(Ezt ki tudom fejteni linkekkel is de az hosszabb lenne)
Bocs hogy aliról linkelem de így gyorsan megtaláltam mert én ezt vettem, de itthonról is meg lehet venni csak drágább(Ezzel kapcsoltban ha ilyet használnál de túl drágán találnál itthon írj privátot, már ha a Mini fajta kell a fenti alis eladó kínálatából)És lehet venni külön tápot és azt bekötni
Legutóbb én tőle vettem Dual Female USB fajtát és kötöttem be, [link], de a szállítási díj miatt már nem éri meg tőle venni, így csak példának tettem be hogy tudj keresniViszont ha nem magyar garanciás a kamera akkor én azt csinálnám hogy
Amit a kamerához adtak szivargyújtó töltőt szétszedném és az érintkezőket kiszedném és a helyükre vezetékeket forrasztanék és azt kötném be a fenti biztosítékos kábellel meg a test szálát a kocsi egy test pontjához (Én erre a nagy csavarra testelem, piros karikával[kép])
Ez gyors is nem kell venni semmit pluszba és ha "neves" a kamera akkor töltő része is minőségi[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz aero. #181380 üzenetére
Jó ez is
Már ha micro a csatlakozója a kamerájának(Viofo nem micrós például)Amúgy nekem most több hét volt Angliából a szállítás, és ez lehet több is, nem biztos hogy várni akkar a beszereléssel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #181347 üzenetére
Végül a ventillátor mellett található elektromos vezérlőegység (nem tudom egész pontosan mi a neve) adta be a kulcsot. 15.000 volt maga az alkatrész.
(#181340) gzbotii: a csomagtérajtón a zár meg egy szálszakadás miatt nem működött. Sikerült ezt is megoldani egyszerre.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
grizlisandor
veterán
válasz JHONNY 79 #181386 üzenetére
A tárcsán nincs írás?
Az ATE tárcsán van, gondolom én a többi gyártó termékén is van, abból egyből kiderülne a mérete.
Csinálni akartam képet a sajátomról, de természetesen mind lefelé néz, nehogy le lehessen fotózni. -
JHONNY 79
aktív tag
válasz molnarpeter #181387 üzenetére
Igen, tudom, de a nyereg útban van, bontani meg nem volt időm. Megnéztem, a tárcsa mérete és a fékbetét kinézete alapján 1ZE lesz az. 276, 288, 312 és 340-es tárcsát ad a kereső. Én 288-at mértem, a 276-oshoz meg más betét van. Kizárásos alapon jónak kell lennie.
grizlisandor: Van rajta, de ilyen fényes gravír és nem sok látszódik belőle. Nem nyikorog nálad a power disk?
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz JHONNY 79 #181389 üzenetére
Felemeled a kocsit, leveszed a kereket, és mérsz a tárcsa aljától és a tetejéről egy távolságot a földtől centivel, majd a nagyobbik számból kivonod a kisebbet. Ha nem érzed elég pontosnak, raksz a tárcsa tetejére egy vízmértéket, és leméred kicsit odébb...
Vagy mérsz sugarat, vagy kerületet.
Vagy rábízod a szerelőre...[ Szerkesztve ]
-
Dika22
tag
Sziasztok! Turbót cseréltünk a kocsiba. Összerakás után nem indul. Tekerni teker, de meg se röffen. Hibára a főtengely jeladót hozta. Lehetséges hogy csak ez a baja, vagy más is okozhatja ezt a tünetet? Vw Bora 1.9 TDI ahf, 1999-es gép.
"Samsung s24 ultra®
-
gzbotii
nagyúr
válasz grizlisandor #181384 üzenetére
Nem.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dika22
tag
-
anorche1
őstag
1 -es fabihoz kellene nekem elsolengokar hatso szilent (erositett verzio), es 2 par elso fekbetet (fs-3 fekre).
Mit, es honnan ajanlotok? Olajat, szuroket en mindig kaufferrol rendelem, mert joval olcsobb, mint bardi, unix.
De fekbetet csak REMSA, ZIMMERMANN es SCT Germany van. Ezek kozul valamelyik vallalhato? Ezek 6-7 kozott vannak.
Unixtol egy textar 24 ezer, ami biztos, hogy jobb minosegu, de biztos nem 4x, mint amekkora az arkulonbseg.Szilentbol kauffernel ezek vannak: [link]
Ezek kozul melyik az ajanlott, melyik az erositett?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Csabadi
tag
Sziasztok ilyen hibakódok vannak a 1.6 Bfq skodában. [kép]
Törlés után csak a vezerműtengely jeladó jött be egyből. Viszont hullámzik az alapjárat...
Nézegettem neten, de itt jobbak vannak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest