Új hozzászólás Aktív témák

  • WebSpyder

    tag

    Üdv!

    Lenne egy kis problémám.
    Nekem van egy Volkswagen passat 1998-as 1.6i benzines autóm.
    A történet onnan kezdődik hogy Komárom Tatabánya útvonalon közlekedtem. 5-en voltunk az autóban 35 fok meleg volt. Ahogy Tatára beértem elszállt a fék. De úgy hogy olyan volt a fék mikor benyomtam mint amikor a kuplungot nyomtam és ugyan úgy visszajött fel mint a kuplung.
    Megálltam nagy nehezen arra gondoltam hogy túlmelegedett a tárcsa. 10 perc múlva elindultunk tovább akkor az első benyomásra megint beesett de aztán jó lett.. ez volt 2 éve kb.
    Pedig a féktárcsa és a betét is új volt és nem utángyártott hanem gyári.
    Ezután megemlítettem egy szaki ismerősnek ő azt mondta hogy légtelenítsük a fékrendszert és akkor talán jó lesz. Ezután 1.5 évig nem történt semmi meg a mai napig sem de most jön a történet további része.
    Januárban amikor olajcserére vittem az autót akkor gyári fékfolyadék csere is volt.
    Na szóval ez az előtörténet.
    A mai napon 250km-t mentem az autóval és amikor mentünk az 1. számú úton Tatabányáról Felcsútra akkor egyszer fékezni akartam és amikor benyomtam a féket akkor csak a felénél fogott ráléptem még1szer akkor már teljesen jó volt és fent fogott ahogy kell.
    De ez csak az út felénél volt tbányáról felcsútra pedig előtte már 200-at mentünk vele.
    Tehát most az lenne a kérdésem hogy mi lehet ez hogy csak a felénél fog az út végén amikor egész nap semmi nem volt pedig ma is 22 volt volt tehát annyira nem volt meleg de azért elég jól sütött a nap.

    Tehát aki tudja hogy mi lehet ez akkor az írhatna nekem privit köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák