Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy ilyen helyzetjelző ledért rendőrök büntetnek?
-
törölt tag
válasz FoBCRaistlin #16702 üzenetére
Hálistennek EUROPAI piacra szánják...
Nekik csak maradjon meg a 20literes átlag. -
törölt tag
No comment.
Lényeg 4éves renaulton volt és a gondos gazdi egy lemezcsavarral megoldotta a rögzítést!!![ Szerkesztve ]
-
dajani
tag
Sziasztok.
Ki milyen gyújtógyertyára esküszik? V-line, 3 pólusú, BOSCH, NGK stb?
Nekem Audi A4 1.6 Benzinesbe kellene.
-
rob210
nagyúr
Én mindig mondtam, hogy a lukoilhoz kell menni
Csak nem vagyok hülye, jól mértem a fogyasztást.Renault power
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #16724 üzenetére
Jah, lehetne egy olyan teszt is.
Nem tudom, milyen sorrend volt a benyáknál, de gondolom, az utolsó tesztnél már minden szart felszívott a tankból.Kickass: majd megnézem a könyvekben, írnak-e róla konkrétan, de emlékeim szerint nem.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #16725 üzenetére
Ja, meg pl nekem a fogyasztás mellékes, és nagyon nem első szempont. Nem véletlenül vagyok hajlandó többet fizetni a "minőségi" üzemanyagért.
szerk: hopp, illetve arra is kíváncsi lennék, hogy pl egy teljesítménygörbén melyik cucc milyen ívet húzna...
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #16726 üzenetére
Igaz-igaz, a teszthez feltételezni kellene, hogy egy adott nyál mindig ugyanolyan (amire azért kicsi az esély, max az előírt határokon belül van). Plusz némileg használni is kell, amíg a rendszer teljesen "rááll" az adott üzemanyag optimális elégetésére.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #16724 üzenetére
Egy ilyen tesztre én is nyitott lennék.
-
rob210
nagyúr
Mondhat mindenki amit akar de én is erre jutottam, de már írtam is nektek, hogy én a lukónál tankolok, mert ez vált be.
Ez most csak megerősített.Renault power
-
AMD Power
titán
Felhivtam ma egy muhelyt ahol ilyen
beteg km ora es rpm orakkat javitanak.
Elmondtam,hogy mi baj. Azt
mondtak,hogy 90% ,hogy a km ora
motorja nem jo! Uj motor + a szereles
kb 15e ft lenne. Ez realis erte? Nagyon
nem jo km ora es rpm mero nelkul
kozlekedni... -
dajani
tag
Sziasztok.
Akkor az NGK gyújtógyertya a befutó, már csak választani kellene:
- 3 pólusú, zavarszürö ellenállással (BKUR6ET-10)
- V-LINE (V-LINE24)
? -
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #16736 üzenetére
Hát én meg bizony szenvednék vele, mert rendesen az van megcsinálva amit én magam megcsinálok
Ráadásul, ha van egy maradék kilóméter óra csoportom, az azt jelenti, hogy van alkatrészem.
Meg ha már a kezemben lenne én tuti kicsit felextráznám.
Pl a megan nal is izzókat cseréltem, meg kapott mindegyik izzó borítást hogy szép legyen a fénye.
Meg kitakarítottam a műszerfalat belülről ha már szét volt kapva.De hát én megszállott machinátor vagyok, szóval jelen esetben az én véleményemre ne adj.
Renault power
-
AMD Power
titán
válasz rob210 #16739 üzenetére
De hát én megszállott machinátor vagyok,
Én meg ennek pont a fordítottja. Sajnos nekem se türelmem se kézügyességem nincsen semmi ilyesmihez.
Egyébként találtam egy ilyen Polo Club Hungary fórumot ha esetleg érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz AMD Power #16740 üzenetére
Én már fent vagyok rajta akadnak egész érdekes írások és szép user autók.
[link]
ez a ráéget fékpor? milyen felni tisztítót ajánlotok hozzá?
jövő héten megy festőhöz a felni, a karcok horzsolások kilesznek javitva és kap 1 új ezüst metál teli színt és tiszta állapotban akarom odavinni, nehogy eltrehánykodja nekem, hogy ráfúj_-=*WheelWhores*=-_
-
Kickass
őstag
A3-ba raktak meg regi adagolos TDI motorokat vagy az mar csak a PD es az azutani fejleszteseket kapta meg? biztos valaszt kernek
-
törölt tag
válasz Balupapa #16741 üzenetére
Ha kijön ciff enyhe surolószerével akkor szerencséd van.
Max újra fujás de mint mások is írták homokfuvás+újrafényezés.
Ennyit a vizesbázisú lakkokról.Ha már ilyen is megfordul a TE fejedben,hogy ráfujhatnak stb...akkor NE vidd oda
mert akkor nem bizol meg bennük.
Egyébként én alapossan lemosnám higítóval+megcsiszolnám+szorókitt és metal+oldoszeres über lakk.
Sok festő csak a felni ugymond "elejét" fujja meg és nem telibe csinálja.Figyelj erre is mert akkor a belső részre fog tapadni a fékpor.Ne vizesbázisúval csinálják meg!!!
Mennyiért csinálják?[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz #00809728 #16745 üzenetére
részletekbe nem mentünk bele még hogy hogyan csinálja. "ismerős ismerőse". majd rákérdezek. amugy azt mondta h 15 max 20e
a X.kerületi felni klinika 28ért vállalta volna (4db) azt mondták úgy csinálják, hogy a karcokat kicsit ki csiszolják, feltöltik valami spéci anyaggal, aztán vissza csiszolják majd az egész felnit újra festik a gyári ezüst metál szinére mindenhol küllők között meg azok oldalát is. sokaltam a 28at. mi a baj a vízbázisú festékkel?
háztartási szerekkel nem sok sikert értem el. láttam ma a Spar-ban "VIP CAR" felni tisztítót 799ft-ért. az jó lehet erre?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
törölt tag
válasz Balupapa #16747 üzenetére
Hy!
28000ft a reállís kb.Föleg,hogy 1liter metal ezűst ami világos ezüst (szuzuki vagy audi)szin 17.000ft persze dupont,standox festékből.
kb a felnire ha mindenhova jut a metalból akkor könnyen felmegy 0.6liter.
Majd a lakk.Abból én csak a glasuritnak az üveglakkjával fújom a felniket 1kg 7700ft
mert azok bírják a nagy jóingadozást ill. nem sárgul be 2év után természetesen oldoszeres kivitel kb 0.6deci rámegy.
Karcok kiegyenlitésére ott van a poliészter ami egy nagyon erős,husos anyag.kb 3700ft 1kg és abból 2-4deci elfogy+csiszolás+fújás+villany szóval ennyi.Ha valaki übert akar igy csinálja.Ha olcson akkor csiszolás vizesen 360 as papírral majd spray szorókitt,majd csiszolás 400-500as papírral majd fujás sprayból+lakk.
Megvan cakkli-pakkli 6000ft-ból.Oldoszeres ellenállobb ,tartosabb,fényesebb.
VIP car termékeit láttam már de nem használtam öket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs