Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
rob210
nagyúr
-
VR6-Fan
veterán
válasz AMD Power #16400 üzenetére
egész jó, csak a motor
ugye azok nem "króm" tekerők a fűtés panelnél?sok baleset mentes km-t
rob210:én a méh sejt rácsos GTI-s nyakba akasztóra pályázom, csak smucig vagyok
3,5 óra alatt kézzel végig polirozva a gép állat
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
AMD Power
titán
válasz VR6-Fan #16407 üzenetére
Köszönöm!
Nem nem azok... néztél volna mi?
Most elmentünk tesómmal kocsikázni. Kipróbálta... a 150 lovas TDi Toledo után is azt mondta ,hogy ahhoz képest,hogy csak 60 lovas nem megy rosszul!
A km óra ,fordulatszámmérő stb "műszerfalát" nehéz leszedni? Nagyon idegesítő ,hogy nem mennek a műszerek!
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz AMD Power #16408 üzenetére
kormány le, elv műszerfal keret ki, és akkor már félig kitudod buktatni az órát.
csatik le és kitudod venni, de azért az nem bíztatót hogy nem mennek a műszerek, pontosan mik nem mennek?hát azért az más filing amikor 4500-nál el kell szúrnod vagy 6800-tól még húz a kocsi
(jelen esetben 5200-tól)"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz AMD Power #16410 üzenetére
hüm... hibatároló kiolvas, és elvileg sebesség jeladót kell kidobnia (már ha km órán a sebességet érted, de ha a megtett km-t azt is sebesség jeladóból számolja).
fordulatszámmérő már nehezebb dió az a ECU-t kapja a jelet.ezek az órák meg nem igen szoktak össze pusztulni
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #16410 üzenetére
Én a helyedben azzal kezdeném, hogy kiszedném a komplett műszercsoportot és szépen megméregetném az órákat, hogy ott minden megy-e.
Illetve egy nagyon fontos dolog, mert láttam már csodát nézd át az összes biztosítékot ami a kocsiban van.
Ugyanis a múltkor haver Ford Mondeójában kiderült, hogy külön van egy biztosíték ami a műszerfal világítást védi.
Hetek óta szét akarta szedni a műszerfalat aztán a múltkor nézegettük a kocsit meg turkáltunk benne más miatt és nézem "TE" ezt a biztit miért nem cserélted ki?
Aztán csere autó indít és ment a világítás az állunk leesett viszont nem kis szerelést spóroltunk meg vele.Renault power
-
törölt tag
válasz rob210 #16404 üzenetére
Hát én a Zsu kft-nél megrendelem és lehozatják SZFVÁRRA egy kereskedőhőz a Budai utra attól veszem meg.
Nagyon rendesen a Zsu-nál...De minap láttam a Szfváron a Zámolyi uti benzinkutnál is árulják.Állítolag a forgalmazó körbejárta a benzinkutakat és aki akar rendelhet tőlle.Szóval lehet már elvileg kapni bármeilyik kuton is...
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
válasz #00809728 #16416 üzenetére
Jó lesz ez nekem. Amennyibe kerülne ,hogy kimenjek az Asia-ba annyiba kerül a postaköltség.
Tegnap esti kép.
Amire este jöttem rá. Elektromosan tudom állítani a fényszórólámpa magasságát is + műszerfal világítás fényerejét is. Ezek nekem mind újdonságok.
Komoly lett.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz AMD Power #16419 üzenetére
Jee, most jönnek majd a kis apróságok, amiket felfedezel.
Én 2 év után jöttem rá, hogy működik a parkfény (sosem használtam).Amúgy kaptál hozzá könyvet?
Ps: ez a képfeltöltés elég gázos, nem tudod ide (ph-ra) feltolni?
Dodinak megérte felugrani az Ázsiába azért a kulcstartóért.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz AMD Power #16423 üzenetére
Jajj, hát neki ilyet ne mondj, mert megkérdezni, mennyi lenne a tempó az érdi emelkedőn.
Amúgy az a lényeg, hogy Te/ti meg legyetek elégedve.
A klíma hűt rendesen?Szerk: akkor rendben, az legalább jó jel, hogy nincs elhanyagolva. Élvezet a hőségben, mi?
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #16423 üzenetére
Örülök, hogy meg vagy vele elégedve de egy fekete rokont pont most vertem oda hazafelé a gyereknapról, mert már felidegesített, hogy szerencsétlenkedik előttem.
Mondjuk amúgy is felhúzott a tömeg, de kicsit legalább megnyugodtam amikor elkentem a jaszkari száját piros után a MogyoródinRenault power
-
FoBCRaistlin
őstag
Tudtok esetleg frankó Seat bontóst?
Szeretnék picit érdeklődni lökős után.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de van aki pl utángyártott lökősökkel foglalkozik?Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #16427 üzenetére
Azért az utángyártott külső elemekkel vigyázz. Sokak szerint nem mindig passzol a gyárihoz.
Bontót passzolom....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
-
AMD Power
titán
A mai 80km is után is azt mondom ,hogy tetszik a kocsi. Az egyetlen negatívum ami nagyon nem tetszik benne ,hogy nekem egyenlőre a parkolás hátra menetben egy rémálom. Szinte semmit nem látok belőle hátra ( 1x még nem érzem az autó méreteit) és egyenlőre a lefulladás veszélye is sokszor megvan.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Én régen nyomtam a kocsiba ilyen Wynn's adalékot.
VW benzinese mennyire szereti ezeket pl?
ÜZEMANYAG VÍZMENTESÍTŐ ÉS BEFECSKENDEZŐ TISZTÍTÓ ADALÉK 325ml
Üzemanyagrendszer tisztító adalék (Injectoros motorokhoz) 325ml
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz VR6-Fan #16448 üzenetére
Mivel úgyis most lesz majd olajcsere a kocsin lehet,hogy kéne bele tolni mellé egy ilyet is.
MOTORREGENERÁLÓ ADALÉK SUPER CHARGE 400ml
Szerintetek?
-
tomcsi23
veterán
Dodi!
Mi ez a nagy színkülönbség? Ennyit fakult a sárga
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest