Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
válasz gamek!ller #15552 üzenetére
hadd toljon, ha szeret biztositohoz járkálni...nem érdekelnek az ilyen barmok. es altalaban azok jampiznak akiket én is odacsapok a kis pd tdivel
gamekiller: de szép neked is a kék világítás
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
m3tr0
őstag
válasz gamek!ller #15552 üzenetére
Hát igen, amikor én városról beszélek, akkor az jusson eszetekbe,hogy én itt vidéken 3 városon úgy megyek át 50-nel, hogy közbe kb. 2-öt fékezek...mert akkora a forgalom, illetve se lámpa, se semmi. szal én az 1.8 karbis Golffal is csináltam 7 literes fogyit vegyesbe..pedig azt sose féltettem...sőt...
-
VR6-Fan
veterán
válasz gamek!ller #15554 üzenetére
féklámpa villogtatás lassítás lehúzódás nélkül, majd mikor az 1,4-es fos taligával neki durálja maágt hogy megelőzőn vissza 2.-ba vagy 3.-ba aztán gyíííí
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
gamek!ller
őstag
válasz VR6-Fan #15556 üzenetére
Tegnap hazafelé tök üres úton korom sötétben is jött mögöttem ~2 méterrel a delikvens és hiába indexeltem neki jobbra, nem akart eltakarodni mögülem h ne a pofámba világítson. Fékezni nem akartam mert energiát nem pazarolunk, () villogtattam a hátsó ködlámpát és utána úgy hagytam bekapcsolva. Egyből megelőzött, majd beállt elém olyan 95-ös tempóval és felkapcsolta ő is. Én toltam neki egy refit és ezzel elismerte h ő itt most nem nyerhet. Lekapcsolta, majd szépen elment. Mikre jók ezek nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #15558 üzenetére
erősen gondolkodom hogy rendszeresítek egy air soft pisztolyt a kocsiba, vagy legalább egy marék csapágy golyót, cserélgesse a sok barom sűrűn a szélvédőjét
gamek!ller:biztos félt a sőtétben, amúgy hihetetlen milyen emberek vannak, leesik 5 szem eső aztán vánszorog 60-70-el, a legfájdalmasabb hogy ezek pont úgy tudnak beállni hogy csak egyesével tudd megelőzni öket
kicsit se baleset veszélyes meg előzni egy ilyet majd egy kb 15méteres helyre vissza fékezni (elég agresszivan) és besorolni, mert ugye lehuzodni vagy kicsit lassitani, esetleg gyorsítani nuku"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
k.
őstag
válasz VR6-Fan #15556 üzenetére
Mi azon röhögtünk multkor a családdal, hogy ment egy jampizós civic 2-vel elöttünk. Lehetett vagy 60le. Nyomta mint az állat, ment a tucctucc, persze volt is a kipufogónak hangja. Mögöttünk pedig szépen komótosan egy szép passat jött úgy, hogy betartotta a sebességhatárokat. Miért van az, hogy a sok fostaliga nyomatja mint állat, bezzeg akinek tényleg jó van, az szeret jól és meggondoltan vezetni? Nemértem, de tényleg....
-
Balupapa
senior tag
-
VR6-Fan
veterán
autó függetlenül vannak idioták, ált legtöbb szuzukis (ugye szuzukiból fut a legtöbb itthol..) meg 90-as évek nagyobb autó.
vezetni nem tudok, meg leginkább kis autókban ülnek.
legalább is én nagy általánosságban ilyenekkel futok össze.
hangja a kocsinak nekem is, van ilyen kicsit mélyebb de még is érces, de nem az a lakó telepi racsing, ha valaki közelebb is jön mögöttem szerintem hallja is, de azt is hogy 5.-be megyek és nem forog, amikor meg forog hát jah...
és nem beszólni nekem is szól néha a tüc tüc, és nyomom is neki, bár ha nyomkodás vna ált le némítom vagy kikapcsolom a rádiót, kell az a pár le is
viszont sebesség korlátozásokat én is tartok(+10-15%), azzal nincs is bajom aki 90-es korlátozásnál annyival megy (jó ez 50-nél 50-en azért bosszantó ), egy dologgal lehet sírba vinni nagyon nagyon gyorsan a dinamikátlan és logikátlan közlekedéssel!
-
tomcsi23
veterán
Biztos 1,6-os volt a passat.
Hétvégén volt egy jampizós Astra (1,4 16V), dupla kipuffal. Kanyargós úton egyenként előzgette az amúgy nyugodt kocsisort, mert többre nem futotta. Nyomta mint állat (a hang alapján), de így is épphogy befért két kocsi közé. Kemény volt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
k.
őstag
válasz VR6-Fan #15562 üzenetére
Nem azért, én is tucc tucc-ot hallgatok, nekem nincs jogsim, ismerősöm Suzukival tolja, de nem szoktunk állatkodni. El kell fogadni, hogy mennyire képes az autó nem kell állandóan bemutatni, hogy igen ez akkor is tud. Mondom, amikor a 100 lovas polo-t a 0.8as matiz nekiállna letolni....
-
rob210
nagyúr
Úgy látom megint úton van a halál osztag.
Én ma reggel találkoztam egy sparkal (daewoo matiz)
Az ember az 50-es táblánál letolt a seggemben volt kb 30 cm-el.
Gondolkodtam is, hogy lesatuzok összetöretem a hátulját, de aztán azon gondolkoztam, hogy utána járás meg szarakodás nem is lesz már olyan a kocsi mint most inkább nem zúzatok.Aztán egyszer csak gondolt egyet és megelőzött.
Hát gyerekek én még olyan nyögve nyelős előzést mint amit ez produkált nem láttam.
Siralmas volt. Ha ne fékezek le nem fér be elém. De hát az áldott jó szívem inkább beengedtem. Gondolva a kreszre, hogy a balesetek elkerülése érdekében mindent meg kell tenni.Aztán úgy voltam vele na apa akkor most felhúztál.
Vissza 3 padló és elkezdtem villogni, hogy menjél már köcsög ha befértél elém.
80 nál kitettem a kocsit mellé és állva hagytam.
Aztán vészvillogó és szépen eltávolodtam.
Csak az a baj, hogy ezeknek ez sem ér semmit.
Nem érti meg, hogy nem egy BMW-ben ül hanem egy kis családinak sem nevezhető talicskában.Na és közben életeket veszélyeztet a bravúros mutatványaival.
Renault power
-
VR6-Fan
veterán
válasz rob210 #15567 üzenetére
air soft pisztoly csapágy golyó
mondjul ahogy ismerem én azért se engedtem volna be meg amilyen jó kedvem szokott lenni rá is húzom a kormányt, f@szé nem veszi észre magát az ilyen, aztán meg ha hirtelen kell nagyot fékezni akkor ő van megsértve hogy ugyan miért nem verted nyél gázon telibe az előtted lévőt.
-
tomcsi23
veterán
válasz VR6-Fan #15568 üzenetére
Volt már ilyen, azt átnézek, hát egy kalapos vén trotty. Markolta a kormányt és a motorháztetőt leste.
leroyclub: Szegeden nem tudok szervizest, Bp és környékén más lenne a helyzet. Esetleg kérdezz rá az autós tocsikban, hátha tud valaki ajánlani. Amúgy márkaszervizben kb ilyen áron megy.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos velem is történt egy-s más a napokban.
Tudom bunkóság, de Superb alázás...
megyek falun keresztül, Superb a valagamban...
3-asban csorogtam 55-60 körül, már éreztem, hogy ha jön a település vége tábla, akkor majd akar valamit. Ahogy elértem a táblát delikvensünk teszi ki az indexe balla, hogy ő ugyanmár előzni fog. Én meg pofátlan módon úgy gondoltam kap egy padlózást Luigi... Hát nem lett előzés megalázottan indexelt jobbra, majd persze refi felkapcs.
Ez a refi dolog is vicces a fólia, de főleg a fényre sötétedő tükröm miatt.Másik történet:
Sietnem kellett picit a pályán, és már kapcsoltam hatodikat is lesznek akik értik mire célzok...Hoztam haza "sógor" bnőjét... hááát, gyakran hallottam, hogy jaaaaajj
Illetve nem tudom ki mennyire ismeri a Völgyhídra felvezető szerpentines utat... hát nagyon komolyan tapadt a kis Luigi tipegője
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
VR6-Fan
veterán
poliuretán szilentekről vélemény? (power flex)
a két lengőkar szilentre meg a hátsó híd szilentre gondoltam első kőrbe, holnap elv meg tudom mondani mennyivel drágább mint ha gyári tömör gumikat raknék be."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Balupapa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #15576 üzenetére
szegénynek milyen megalázó lehetett
lehet utolag tenni a kocsikba fényre sötétedő tükröt? sokszor nekem is jól jönne a gagyi xenonos részerek miatt. elektromos elven müködik? Sose volt, azért kérdezem...gondolom 130 felett kapcsolod a 6-at
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
DeadMeat
nagyúr
Visszaolvasgatva a hszeid azért volt némi előnyöd a superb-vel szemben De igen ez egy elég szép pofáraesés részéről.
De a legjobb amiben eddig élményem volt,a 601-nek álcázott 1100-as abarth motor vs 525 bömbi A csákó arcát soha életemben nem felejtem el..
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
tomcsi23
veterán
Luigi az utak ördöge.
Azért az nem lehet semmi, ha már az 5-ös is elfogy....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Balupapa #15578 üzenetére
Biztosan nem tetszett az egójának illetve szinte láttam a -5 centit az e-penis-én
hátőőőő igen, mondhatni 130 felett jön a 6 csak kérdés mennyivel
DeadMeat: ok, elismerem nem voltam fair, de hát ez van
tomcsi23: odafelé meglestem akad-e sündörgés, aztán gondoltam visszafelé kell az új rekord.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
Ezekről mi a véleményetek?
-
zoo8800
veterán
válasz AMD Power #15585 üzenetére
Erre való a spritmonitor, ott igencsak sok kocsi átlaga közt tudsz bogarászni.
Fogyasztás... szerintem főleg lábfüggő.
Egyébként én szívesebben járnék egy 1.6 75 lovas kocsival, mint egy 1.4 100 lovassal... egész máshogy adják le a teljesítményt.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
rootkiller
őstag
Artengo TR 990 Pro
-
WebSpyder
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám.
Nekem van egy Volkswagen passat 1998-as 1.6i benzines autóm.
A történet onnan kezdődik hogy Komárom Tatabánya útvonalon közlekedtem. 5-en voltunk az autóban 35 fok meleg volt. Ahogy Tatára beértem elszállt a fék. De úgy hogy olyan volt a fék mikor benyomtam mint amikor a kuplungot nyomtam és ugyan úgy visszajött fel mint a kuplung.
Megálltam nagy nehezen arra gondoltam hogy túlmelegedett a tárcsa. 10 perc múlva elindultunk tovább akkor az első benyomásra megint beesett de aztán jó lett.. ez volt 2 éve kb.
Pedig a féktárcsa és a betét is új volt és nem utángyártott hanem gyári.
Ezután megemlítettem egy szaki ismerősnek ő azt mondta hogy légtelenítsük a fékrendszert és akkor talán jó lesz. Ezután 1.5 évig nem történt semmi meg a mai napig sem de most jön a történet további része.
Januárban amikor olajcserére vittem az autót akkor gyári fékfolyadék csere is volt.
Na szóval ez az előtörténet.
A mai napon 250km-t mentem az autóval és amikor mentünk az 1. számú úton Tatabányáról Felcsútra akkor egyszer fékezni akartam és amikor benyomtam a féket akkor csak a felénél fogott ráléptem még1szer akkor már teljesen jó volt és fent fogott ahogy kell.
De ez csak az út felénél volt tbányáról felcsútra pedig előtte már 200-at mentünk vele.
Tehát most az lenne a kérdésem hogy mi lehet ez hogy csak a felénél fog az út végén amikor egész nap semmi nem volt pedig ma is 22 volt volt tehát annyira nem volt meleg de azért elég jól sütött a nap.Tehát aki tudja hogy mi lehet ez akkor az írhatna nekem privit köszönöm.
-
AMD Power
titán
válasz rootkiller #15592 üzenetére
Szerencsétlen hülye. Ennyi szart ,hogy nem vett észre azon a hulladékon?
-
-
WebSpyder
tag
válasz WebSpyder #15598 üzenetére
de hát a szervízben csak észre vették volna... mert volt csapágycsere az egyik oldalon kb 1 éve és akkor szét kellett szedni az egész elejét meg minden de akkor sem volt semmi gond pedig ott álltam a csávó mellett és végig néztem mit csinál de se folyás se semmi nem volt...
meg a computer csak kiírta volna meg amikor féket mértek volna akkor is lett volna valami..
nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub