Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #15300 üzenetére
HA megnézel egy 150 kontra ibiza videót a lyútúrón akkor meglátod, hogy kár feszegetni.
Renault power
-
Kickass
őstag
válasz FoBCRaistlin #15294 üzenetére
te mivel is nyomulsz?
-
Kickass
őstag
válasz FoBCRaistlin #15304 üzenetére
az ST150 tényleg csak 190 nyúlmókust tud? ez a baj a szívómotorokkal
akkor megeszed reggelire indulásnál
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #15302 üzenetére
ja kérem én azonos esélyekkel néztem vagy tuningolt mind a kettő vagy alap mind a kettő.
Renault power
-
Fagyi
aktív tag
sziasztok
SEAT-osok segítségét kérem. 2000 évjáratú 1.4 seat cordoba variom van AKK-s motorral.
Melegben értsd (április-október) hidegről indulva 5 km után leáll, utánna kifogástalanul működik. De az esetek tuknyomó részében ezt mindennap 2x megcsinálja, munkába és munkábol .Van olyan amikor pöcre indul be ezután , van amikor 10 kisérlet is kell.
Találkoztatok már ilyennel. Esetleg mi lehet a gond ?
Hibakód üres !!!Debrecen környéki bontót is keresnék, vagy aki alkatrészeket forgalmaz ócsón.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #15306 üzenetére
Majd azért kíváncsian várjuk az eredményt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Templomegere
senior tag
help kellene ! üdv!
96-os 1.9TDI SEAT TOLEDO SE mennyiért lehet relatíve gyorsan eladni ? Az autó műszakilag jó , motorja kiváló . Fényezés a visszintes felületeken kissé mattult , mocitető lakkleverődéses . légzsák (kormány) elpukkant , vissza van ragasztva , de már jön egy új helyette . szeptemberig van vizsgája , de ha kell akkor frissel adom . Belseje élhető , napfénytetős elektromos , az első üvegek is elektronyosak . cd-s rádió .
előre is köszi a GYORS segitséget .
-
Kickass
őstag
válasz Templomegere #15311 üzenetére
a kérdés az h gyorsan akarod eladni vagy kapni is akarsz érte és ugy minél hamarabb eladni?
uj kormánnyal friss vizsgával persze jobb esélyekkel indulsz akkor csak be kell lőni a jelenlegi hasonló koru és felszereltségű toledok aljára árügyileg és kész -
Kickass
őstag
válasz Templomegere #15313 üzenetére
választól függően ezt akartam irni ha gyorsan kell eladni belövöd fél miskára és nem lesz sokáig nálad
-
saguaro
tag
Srácok, meg lett a hiba forrása.
A motorvezérlő elektronika és a klímakompresszor közötti kábel égett szénné, és a körülötte lévő kábelek is megolvadtak. Ennek az egynek nincs biztosítékja, a többinek van, ezért is állt le rögtön a motor.
Ki lesznek cserélve a kábelek, utána derül ki, hogy a kompresszor működik-e, vagy sem.
Ha nem, akkor az is meghalt.Nem lesz olcsó mulatság.
Egy klímakompresszor mennyibe kerül egyékbént?
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
rob210
nagyúr
válasz Kickass #15320 üzenetére
A felújítottra garancia van 1 év.
De legrosszabb esetben 6 hónap.
A bontóban viszont 3 nap visszavételi garancia van rá.
HA nem sikerül beszereltetni vagy 3 nap után romlik el akkor vettél egy szart.Persze ez nem jelenti azt, hogy rosszat veszel, lehet, hogy veszel egy remek darabot ami tovább elmegy mint a kocsi de ha csak 2 szer vissza kell vinned már nem éri meg a rohangálás és ki be szerelési díj.
Mert gondolom nem magadnak szereled a klímátRenault power
-
Balupapa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #15304 üzenetére
komoyl gép ez a motor kellene az án polo-mba is. mennyit eszik milyen chip van benne? igy kb 160-65Le tud?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Morris
veterán
Urak, mondjatok nekem valalmi okosságot, hogy miért nyikorognak az első fékjeim?
augusztusban volt cserélve az első fékbetétek és tárcsák. azóta kanyarban kib*ttul nyikorognak. Persze fékezés közben is.
Ferodo tárcsák és betétek. A legközelebbi ATE lesz. de ennek is jónak kellene lennie.
Mit tudok ellene tenni?
Nekem az a tippem van, hogy mikor cserélve lettek, akkor nem takarították meg a munkahengereket. -
tomcsi23
veterán
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Balupapa #15322 üzenetére
2 üzemmódban használom. Ha csak ésszel megyek vele, akkor mutatott már 4,1L-es átlagfogyit is. Általános használat mellett 4,6-4,8l. Ha elgurul a gyógyszerem, akkor 5,2l.
Sajnos nem tudom milyen progija van, de egész kellemesen teker.
Ha összejön, akkor a napokban megpróbálok felvenni egy gyorsulós videót.tomcsi23 Folyton csak bántod szegény Luigit, hogy gyenge
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #15329 üzenetére
én meg az Ő vérét szoktam szívni hogy fent lomha a Leonka
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #15329 üzenetére
Dehogy bántom.
VR6: hát tényleg nem egy VTi, na.
(#15331): előbb Fiesta ST.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #15332 üzenetére
na az meg a másik véglet 5000 nem történik semmi, majd 5300-nál megindul...
kop szenzoros gyujtással tán már lesz valami "nyomatékom" középen is, bár haza dobtam nem rég asszonyt, ebbe a 12 fokba elég durvát húzott még 3.-ba is
viszont az első motortartó bakomnak R.I.P.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #15332 üzenetére
Ha még rémlik beszéltünk az asszonykáinkról, meg a száguldásról.
Megint volt egy poén: Jöttem újváros felé és egy korábbi polo nem bírt magával...
egész jól ment, dehát nem volt ellenfél. Megy előttem, és elkezd előzni egy kocsisort egy szép hosszú belátható szakaszon, kimentem mögé, nem tudtam padlózni, mert nem ment szerencsétlen előttem... asszony beszól hangosan, meg integet neki, hogy "akkor menjél mááár!" Ránéztem az órára...180Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz VR6-Fan #15333 üzenetére
Majd szólj, ha lesz rendes beállítás rajta.
mi lett a bakkal(#15334) FoBCRaistlin: azért csak óvatosan. Nagy ritkán itt is elhangzik hasonló mondat a szájából, de inkább más a téma. Úgyhogy többnyire nyugi van a béke érdekében.
-
-
Kickass
őstag
tegnap este visítva röhögtem, kistelepülésről kifelé megelőztem egy Matizt, beállok kényelmes százra, látom jön mögöttem vmi, háá dikk a Matiz gondoltam biztos siet vagy rossz hirt kapott menjél apa, persze a köv kamion megfogta mer ugye ezres vagy hanyas matiz hát ööö erőből nem tud előzni, utolértem, nagy nehezen megelőzi én mögötte előzök majd visszasorol én meg elmegyek mellette, kisvártatva megint jön mögöttem megelőz látom vannak benne vagy 3-4en az egyik struccoz hátra, a kamionos történetet még kétszer eljátszottuk na mondom nézzük mit megy a kis matiz min 3 fővel hát 130nál nem tudott többet ennyivel követtem, de nem előztem meg mondom sofőr vérszemet kap 150nél milyen stabil lehet egy olyan autó? meg legyen már egy kis sikerélménye azért Debrecenbe beérve a pirosnál odaciccentettem neki (fiatalok ültek benne) meg küldtem egy 1-2 padlót a mihez tartás végett
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #15338 üzenetére
pénteken mellénk a skodás már nem állt ki, lámpánál, pedig már letekertem az ablakot és megkérdezzem illedelmesen hogy az 1,6-os fostaligáján nincs index, vagy csak annyira tirpák hogy nem tudja használni, meg nem volt neki az elég hogy kanyarba lökdösöm le az útról, bátyám meg már 2 kanyarral odébb, de ő még mindig jön és rám húzza a kormányt
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos mentem az előbb 1-2 gyorsat 0-100. Nem voltak megfelelőek a körülmények (forgalom, nem fixált kamera, bekapcsolt ESP, stbstb, ja és persze láma sofőr) . Nem pörgettem a motort és így tovább. Arról nem is beszélve, hogy 95kg szerény személyem.
Mit ment szerintetek szegény Luigi? 9,6s a gyári adat.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
k.
őstag
válasz Kickass #15338 üzenetére
Nálunk autópályán volt ilyen. Polo 1.4 100le szépen döcög az autópályán kényelmesen 130al, mögötte megérkezik villogva egy matiz. Fater "miafasztakarez" bedühödött, és nyomott egy padlót. Matiz eltünt a látótérből. A végén már a pálya után nagynehezen utolért, de már nem akart szórakozni.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #15341 üzenetére
Na?! 8,7 s?
Aztán hogy akarod ezt a 95 kg nehezéket leküzdeni?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #15345 üzenetére
bazzeg ilyen rövid váltó van rajta?
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #15345 üzenetére
Na, nem rossz.
Mod: ESP-t nem lehet kikapcsolni?VR6: nem rövid, csak keveset forog.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz VR6-Fan #15346 üzenetére
diesel nem benya, fordulat a gond, nem a váltó. vagyis nekem nem gond, nagyon frankón lehet vele közlekedni. Amúgy ezzel a "rövid" váltóval 200-at megy 5-ben.... és még ott a 6.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #15348 üzenetére
Mennyit forog 130-140 körül?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #15349 üzenetére
ESP kapcsolható, azért is írtam, hogy ez egy ilyen sacc videó, még bőven van mit finomítani, szal elég frankó kis időeredményem lesz ha be tudom lőni rendesen.
na most fejből meg nem mondom, de mintha 2200 rémlene 6 ban 140.nél
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...