Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz tomcsi23 #17449 üzenetére
ez most igy jott ki egy honapja mikor a szallast foglaltuk meg nem tudtuk milyen ido lesz, igy is sikerult leegni szerdan meg csutortokon azt meg nem banom h akkor mar nem vagyunk mikor a sok pronyos belekezd a balatonsoundba csutortokon mar gyultek egy kettot majdnem el is csaptam nem birtak felfogni h az uttest nem azert van h ott fotozkodjanak meg 5en menjenek egymas mellett....
-
Balupapa
senior tag
nem lesz gondom mire költöm a nyári fizut [link]
-50.000
2percre áltam, nem akartam annyira időre felmenni kavirnyákolni a nagy parkolóban negyedórát. vajon mindenkit sorra büntetett?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz AMD Power #17456 üzenetére
arrol nem beszélve hogy ez a pest egy élhetetlen szar város. megálni szabályosan sssoha sehol nem lehet. faterom 10 centivel lógott tul egyszer a járdán a felfestéssel merrt mondjuk a c5 kombi kicsit hosszabb mint az átlag és az is helyből 20 egyszer áltam meg véletlen rokkant helyen mert le volt kopva teljesen az a kib@szott festés, a tábla meg nem egyértelmű volt, másik 20 ( fellebbezve, kimagyaarázva, végül eflogadták)
minden ismerősöm rajtam röhög, hogy 50 re büntettek meg 1 parkolásért.
de az a legdurvább hogy emlékszem amikor történt most ez ....mentem vissza a kocsihoz hogy ált tőlem pár méterre 1 rendőr....na de akkor miért nem szólt, hogy " mi legyyen" ?[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
AMD Power
titán
válasz Balupapa #17457 üzenetére
Ez egyszerűen vicc az egész.... én sem vagyok oda ezért a tetves BP-ér. Sőt nem csak azért. Ha lenne alkalmam rá egyből elkötöznék. (Mondjuk Sopronba). Kollégámmal is ugyan ez volt. 15-20cm állt kicsit közelebb a zebrához (Kodály körönd) mint ahogy szabad lett volna. Láttam róla képet nem volt vészes. És az 30e ft volt.
-
aphra2
senior tag
-
Balupapa
senior tag
válasz aphra2 #17460 üzenetére
volt kint és tudtam is. ismerősök is oda szoktak állni ( meg a képen még vagy 20 kocsi ) amikor csak 2 percre ugrunk be valamiért..
(volt tábla, és tudom h fent ingyenes 1 óra ) konkrétan annyi volt h kiszáltam, oda mentem a csaj elé a bejárathoz majd vissz a kocsiba
aphra: ahogy ráfordulsz arra a kis útra ami visz fel, a parkoloházba, na ott kb a felénél a kanyar elött, balra le lehet fordulni, abbol aparkolobol pakolnak a kamionok a bolthoz.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
tomcsi23
veterán
Na mit lőttem?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
aphra2
senior tag
-
zoo8800
veterán
válasz Balupapa #17453 üzenetére
Ha ez közigazgatási bírság, akkor ennek 30-nak kellene lenni
Anyám is kapott egyszer egy szerelmeslevelet Szombathelyről, elég hamar küldték azt is. Fellebbezni nem érdemes. Itt nincs az a kiskapu, hogy más vezette, mert az üzembentartó fizet...#17419
Oké, biztos nem nagy kihívás, de még sose szedtem szét műszerfalat
Karbit, váltót, kipuffot, féket már igen, de műszerfalat még nem[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
saguaro
tag
Ha már a büntetés a téma...
Szombat éjjel M0, megyek 110-el, előttem 80-as tábla, lassítok, 80-as tábla fölött ottvan az a bizbasz, amin vannak a kijelzők, meg a kamerák.Szembe jövő oldalon is jött egy kocsi, ott is ott volt a kijelzőtartó, meg a kamerák.
Elmentem ezalatt, láttam mögöttem villanást, de azt nem tudom, hogy az én oldalamon, vagy a túloldalon villant.
Ha meg az én oldalamon, akkor az már 101%, hogy jön a csekk, vagy még nem?
Mivel közvetlen a 80-as tábla fölött van, lehet, hogy beleszáguldoztam 105-110-el...Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
saguaro
tag
válasz zoo8800 #17471 üzenetére
Ez a Megyeri híd előtt nem sokkal volt, az új részen, itt ha jól tudom, dobozok nincsenek, csak a kijelzők mögé felszerelt kis kamerák.
Éjfél környékén kihalt az egész, kb 3 autóval találkoztam, és ha megtalált a kamera, akkor nem kissé leszek idegbeteg.Kár, hogy a párom eljött előző munkahelyéről, ugyanis ott ők foglalkoztak az objektív felelősség, meg az összes pest megyei gyorshajtással kb, le tudta volna kérdezni a rendszerben, de hát mostmár nem.
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
AMD Power
titán
Hogy mindebből ki jön ki a legjobban? Alapvetően a Golf, mint az optimum. Az övé a legjobb hajtáslánc, motorostul-váltóstul, a többi területen meg egységesen jó, arany középút jelleggel.
Én is igy godoltam!
-
dízelracer
őstag
-
zoo8800
veterán
válasz dízelracer #17477 üzenetére
Mi az a trombita ott a hátulján...
rip and tear, until it is done
-
k.
őstag
-
tomcsi23
veterán
válasz VR6-Fan #17481 üzenetére
Hát, ha abból indulunk ki, hogy sötét volt, max villanással tudnak rendszámot fotózni, azt meg csak észrevetted volna.
Andris: ebben sem a gyári motor volt, nyomni kellett, le ne maradjak.
Amúgy Volkswagen Karmann Ghia.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Teljesen megértelek.10 évvel ezelőtt én is így képzeltem el a dolgokat/életemet. Azt sajnos rájöttem ,hogy nálunk ez nagyon nehéz és sok minden nem úgy müködik mint ahogy azt 19 évesen elképzeltem. De persze nem lehetetlen!
Ebben a topicban BMW mint szót felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz dízelracer #17478 üzenetére
Ez mekkora! A szutykos majom... mindjárt felhívom!
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
Tegnap szabad strand Dunaújváros, direkt olyan helyre álltam, hogy ne lehessen nagyon mellém jönni... Meglett a következő húzás a hátsó lökősön... persze most sincs semmi papír.. már le sem sz@rom komolyan.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17487 üzenetére
Sajna, ezek csak egyre többen lesznek. Polírral, vagy durvább módszerekkel lehet segíteni az ügyön, de aztán jönnek az újak, a használatból adódóan.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #17488 üzenetére
Eddig idegbeteg lettem volna, most meg megnéztem, anyáztam egyet, aztán mentem labdázni... sok gyökér 0 térlátás sok bunkóság. Na mind1. Addig nem mozgat amíg csak a lökhárító, mert úgyis csak műanyag. Fényező haverral már lebeszéltem a full polírt, meg valamilyen speckó vaxot 10K-ért.
Húúú viszont a pacik, vagyis inkább a nyúlmókusok hiányoznakTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17489 üzenetére
Dodihoz is átugorhatsz.
Naja, hiányoznak a nyúlmókusok, de egy szervizszámla már kevésbé gondolom. Egy óvatos tuning esetleg egy hozzáértőnél segíthet az érzésen, ez már az én fejemben is megfordult, de aztán inkább nem. Jó az gyáriban is, meg elég is. Persze olykor lehetne (jó volna..) több....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #17490 üzenetére
Amíg nincs meg a kess, addig van időm gondolkodni...de hiányzik az ereje
Ok tegnap is aláztam egyet ráadásul duplán, de nem volt olyan meggyőző.
Illetve érezhetően visszafogottabban előzők. 2 napja is volt 2 olyan helyzet amit a régi erejével gondolkodás nélkül megcsináltam volna, most meg kivártam.
Dodi merre nyomul? Bár gondolom drága a szaktudásaTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #17491 üzenetére
Visszafele mindig rosszabb lépni.
Dodi Fehérvár környékén tanyázik, egyeztess vele nyugodtan, azzal nem veszíthetsz semmit....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
törölt tag
válasz FoBCRaistlin #17491 üzenetére
Drága mert szép...Meg hát látatlanban nem vállaok semmit sem.Fképet készits
-
Zewa
senior tag
válasz dízelracer #17478 üzenetére
Ha már VW akkor itt egy Jetta is....
ps.: Lehet én emlékszem rosszul de Dodi mester pécsi viszonylatban nem volt olyan húzos.. 20k volt egy fullos polir, waxal és midnen jósággal?!
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
tomcsi23
veterán
válasz Kickass #17497 üzenetére
Jah, még tán teszkó, lukoil, meg ugye agipnál van 98-as benya. Lukoilnál egyszer tankoltam, semmi hatás, agip nem volt rossz, teszkót kihagyom. Osanosra vagyok kíváncsi, hogy mi (lenne) a véleményed.
Bár ugye, kútja válogatja, itt van a közelben mind (kivéve a teszkós).AMD Power: elvileg kell lennie, bár attól is függ, mire van "behangolva" a gép. Enyémnek 98-as gyárilag, de persze 95-össel is elmegy. Eddig 2x kapott olyat nálam, amúgy 98-99-100.
Mást nem lehet tenni, mint kipróbálni, aztán majd látod a tapasztalatokat....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest