- Hogwarts Legacy teszt
- Dark Souls sorozat
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Na bazz, én is jövő héten veszek telót, MI A1 vs. Honor 8 között vacillálok.
MI pro: 64Gb, dual kamerájával van némi háttérmosásos effekt, ami nem is rossz egy telótól. Con: 2 cm-rel nagyobb mint az előző, 1cm -rel, mint a Honor 8. Ja és olcsóbb egy bő tizessel. Igazából az zavar, hogy óriási tepsi (nekem). Igazából nem sok szól a H8 mellett, csak annyi, hogy kisebb.
Bálint: hol dolgozol most, hogy telókat (is) forgalmaztok (?)Ja, meg wifi routert is kell vennem itthonra. Semmi követelmény, annyi csak hogy ne a legócskább védelemmel legyen ellátva. Födémet nem kell átvigye, azért a szomszéd szobába jó ha átviszi... Igény: kiszolgáljon 1 max 2 telót, asztali gép tcp/ip-ről megy.
Annyira láma vagyok ezen a téren, hogy ihajj! Tudtok valamit ajánlani?[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500