Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #672 üzenetére
Nehezen hiszem el, hogy egy autóalkatrész boltban vett castrolban nem az van aminek lennie kéne, de ha még is, akkor rohadjanak meg... még is hol a rákba vegyek bármit is, ha már személyesen nem lehet egy "hivatalos" autóalkatrész voltban...
A másik meg, az lenne a legjobb ha én magam cserélnék mindent, mert akkor tudom, hogy nem csesznek át.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #669 üzenetére
Te valami mérnök lehetsz.
Akkor most miért jobb? Miért indult el pöccre -10 fokban az autóm? Miért nem eszi az olajat? Legalább is látványosan biztos nem.
1000-1200 km-en, ebből a fele autópálya, a fél olaj eltűnt...A bárdiban vettem, igen rajta volt.
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #667 üzenetére
Nem, nem hülyeség... tapasztalat. Akiket én ismerek, mindnek az van benne, TQ és amióta élnek pugjuk van. Ezért váltottam én is. Persze biztos van olyan aki castrolt, vagy mobilt használ, stb.
Castrol Magnatec 10w40 volt benne, én magam vettem, előttem töltötték bele... miután az előző Castrolt leengedték... Az enyém biztosan nem szereti, nem vagyok vele egyedül, ez van.Ha jól értem akkor abban valami készer használt étolaj volt...
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #664 üzenetére
Rengetegen írják és mondják hogy csak TQ, francia autóba francia olaj. Kivéve némelyik szerelő, Mobil1, mert hogy jó az opeljába...
A castrolt ette mint a nyavalya. Télen hidegben nehézkesen indult. Idén nem votl gond az indulással, végre valahára...„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Elims
veterán
válasz neduddki #635 üzenetére
Remélem nem lesz.. :-)
Amiket linkeltél,abból az egyiket fogom megvenni és kész.Nem lehet gond. )Eszembe jutott vmi!!
Régen nagyon szemeztem vele..de nem volt az én lámpámba/búrába megfelelő méretű. A bmw-től kisebb kell bele.
Angel eye. Az a karika helyzetjelző.
Van olyanból vhol olyan,ami jó lehet peugeot 605-be? -
Patrick
addikt
válasz neduddki #629 üzenetére
Megveszed a parizert, megeszed azt jovan, de az hogy, hogyan készül, mi kerül bele, milyen élettani hatása van, az emberek 90%-a lecarja, a kóláról már nem is beszélve... Na, érted mit akarok mondani.
Másik!
Tegnap le volt fagyva a parkoló melóhelyen, előtte nap volt rajta 5-7 cm hó és semmi gondom nem volt az elindulással, ég és föld a nyári és téli gumi közti különbség. És mivel így beválik, valamint ha jó áron és jól szerepel a tesztben a barum, akkor lehet, hogy barum nyárigumit veszek... de ez azért még odébb van.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #627 üzenetére
Nem mondtam egyáltalán hülyeséget, amit írtam az nem baromság... más felől, ez mind szép és jó és természetesen igaz, amit belinkeltél, de kb 90%-a annak aki autót vezet, le sem tojja az egészet, vesz egy aksit, esetleg utána néz milyet vegyen, milyen gyártótól és hol. Berakja, működik azt ennyi. Aztán lecseréli 3 év múlva, ha már szarakodik vagy feltölti valami olcsó töltővel, aztán még egy darabig max jó lesz. Tudom, mert számtalan ilyen emberel találkoztam...
Sajnos ha egy autószerelő elolvassa ezt, akkor közülük minimum 50 %-a nem érti, nem tudja értelmezni, le vagy éppenséggel le sem carja, ajánl valami jó drágát azt helló.
De még számtalan alkatrészről beszélhetnénk, akár e generátorról is, vagy a mostani helyzetet látva a téli gumikról...
-
Elims
veterán
válasz neduddki #615 üzenetére
Szia!
Örülök,hogy itt vagy! :-)
Átolvastam az oldalt,köszi! Ránéztem az oldal által ajánlott akku aktívátorra is.
Mekkora szerkezet az?A fotókból nem derül ki.
2300Ft-ért megvenném.Ilyen volt a kocsimba,de ennek 2.5év után vége.Vennem kell egy újat.
Te milyen ajánlanál? Persze "normális" áron.. :-)
Max.20e Ft-ig lenne vmilyen? -
Elims
veterán
válasz neduddki #599 üzenetére
Most jut eszembe egy régebbi hsz-od.. :-))))
Ezt már másodszor nézem be----->> "...nekem a felti osszegek az evesek..."
Ez a komoly.. :-)Apropó..jut eszembe.. Tél. Hideg idő.
Neduddki,nagy gáz lenne az,ha én a hűtő elé kartonpapírt tennék?
Hideg időben jobban hűti a menetszél,még nehezebben melegszik fel a motor és nekem számit...,hogy minél előbb üzemi hőmérsékleten legyen a motor. Minél hidegebb,annál többet fogyaszt.
Vagy ne foglalkozzak ilyen sufnituninggal,mert 3l hamar bemelegszik? (Pedig mínusz fokban nem :-/ )[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz neduddki #597 üzenetére
Még csak egy picit Sem!!! :-))
A biztosítóval nagy huzavona volt... Aztán idén októberben nagy nehezen megszabadultam a közel 19.000Ft-os negyedéves biztosítástól. :-)
Most az union24-nél vagyok és 8.000Ft negyedévente balesetiadóval együtt. :-)
Ez azért már barátibb....Az olaj vétellel majd az lesz mint tavaly. Vettem 8l-t (2db 4l-es dobozzal)+olajszűrővel 11e Ft-ért.
Ugyanott fogom megvenni. Az castrol volt. Akciósan... ;-)
Egy ismerősöm -mi építettük a házát- egy autósboltban dolgozik -az ő nevén van,de csak alkalmazott- és néha-néha szokott nála lenni ilyen akciós dolgok.
Castrol 10w-40,igaz diesel-hez való volt,de azt mondta nem gond. Benzinesbe lehet diesel olajat tenni,fordítva már kevésbé....Válts biztosítót ha tudsz.Neked még olcsóbb lenne.
Én még csak b4-be vagy 5-be vagyok. -
-
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #573 üzenetére
A civicet nem ismerem, vezetted mind kettőt? Gondolom, talán van összehasonlítási alapod, a civic-é jobb, ezek szerint.
Hála Istennek nekem nem volt gond így a mechanikával meg az elektronikájával sem, bár annyi nincs is benne talán, mint egy újabb, korszerű autóban. Valahogy így a jó és tökéletes nekem.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #573 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy az egyik legfontosabb része a gumiabroncs. Ma vezettem 10 km-t reggel meló után és már most éreztem a különbséget a nyári után.
Ez a nem költök másra dolog... nem jó szántamból költök másra... van olyan, hogy kötelező és nem ruháról, szórakozásról, vagy egy plazma tvről van szó...
3. Szerintem még mindig jó, jobb vagyok, mint azok, akik totál téligumi nélkül használják az autót. És én csak városon belül használom! Ha városon kívül használnám, akkor inkább éheznék, mint sem hogy ne vegyek téli gumit mind a két tengelyre, autópályás útról nem is beszélve.
4 évszakost nem akartam, valahogy nem fűlik hozzá a fogam.
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #570 üzenetére
Az utakon valóban nem csak én közlekedem és elég sok a fa**.
A hátsó tengelyen lévő gumik, sokkal jobb állapotban vannak, mint amiket lecseréltem elől. Nincsenek is berepedezve, nem is voltak akkora igénybevételnek kitéve, mint az első tengelyen lévők.
Mindenkinek más az élete... és a körülményei. Vannak álmaim, céljaim, amiket időbe telik megvalósítani, igen szeretnék ezt és azt az autómmal kapcsolatban és mással kapcsolatban is, de ez idő, nem megy egyik napról a másikra. Nem ismersz és én sem téged. Nem tudod, hova kell még pénzt adnom, vagy költenem, de nem is tartozik sem rád sem másra. Ne hogy már magyarázkodnom kelljen... mit miért csinálok és hogyan.
Amikor meg lesz, mert meg lesz, akkor majd teszek fel képeket...
Nekem ez a kedvenc autóm, nem mercit akartam, nem bmw-t, nem subaru-t, stb, ha nem egy Pug 406-ost. Nagyon sokat költöttem rá, nem véletlenül, ami már meghaladja az 1 millát. Szépen haladok a célom felé.
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #566 üzenetére
Miért lenne rossz választás? Ennyi pénzem volt rá, így is nagyon jól jöttem ki. A rossz választás az lett volna, ha rajt hagyom elől is a nyárit, ami már repedezett, vagy fel rakom a 4 és 8 éves téli gumikat... amik már szart sem érnek...
Tavaly és azelőtt télen is nyári gumim volt, a hóban is. Nem volt gondom, de a tavalyi évben már nagyon rossz volt ez tény, pláne abban a nagy hóban. De mentem én már vele jégen is, amikor még friss volt a nyári gumi.
Valamint inkább előre teszem fel, hogy el tudjak indulni, akárhol, akármikor, és hogy meg tudjak állni, mint sem hogy hátulra tegyem, hogy a hátulja ne csússzon ki. Mert van aki így csinálja, de azzal nem értek egyet. Ha ésszel vezet az ember, megfontoltan és okosan, akkor nem lehet baj, persze a HA az nem csak tőlem függ, ha nem mástól is...
Sajnos, bár ne lenne igazam, akinek mind a két tengelyén van téli gumi, ugyan úgy okoz majd balesetet, vagy okozhat, mint akinek nincs. De bár csak ne lenne igazam.remlem megeri a 406 a kovetrkeoz ket gumit
Ezzel a mondatoddal meg nem tudok mit kezdeni. Így nem is reagálnék rá.
-
Elims
veterán
válasz neduddki #552 üzenetére
Jaaa,a jelenlegi kormány.....erre Is rátette azt a mocskos kezét..
Biztos bírná a motor a gázt egy ideig,de hosszútávon állítólag nem szabad.Túl száraz a motornak. Vehetnék különböző metabond adalékokat,hogy kompenzáljam a gáz szárazságát,de akkor árban majdnem ott lennék mint a benzinnél és akkor azért még mindig csak gáz lenne. Benzinben csak több a kenőanyag.
De ez a kukoricabenzin..izgatja a fantáziám.
Mondjuk az is igaz,hogy ebből a benzinből többet fogyaszt mint a sima 95-ből. -
Elims
veterán
válasz neduddki #544 üzenetére
Jól gondoltam.. :-) Csak onnan a tudás.
Így mostmár világos!!!Akkor a "cdi" ezt jelenti???
Ma már megérte felkelni. :-)
Köszi!Jaa,az is lehet..Inkább a nyugati piacra készültek ezek a 605-ösök,ott bírják szervízeltetni.
(Az enyém is kintről behozott.):-DDD
A k&h téged is beszivatott.... Nem szeretnék csúnyát írni,de a kurva nénikéjüket!
Én rengeteget harcoltam velük. Október 29-én lejárt a szerződésem náluk.Mindig náluk voltam és mindig egyre jobban szopattak,de úgy keményen..
Tavaly kijött egy 14e-s levél,tavaly szeptemberen,hogy megváltozik a biztosítási díjam.Mondom bánja a fasz,nem hogy olcsóbb lenne,még drágítják 13.400Ft-ról,pedig bónuszt is léptem. A 14e még O.K. lett volna,de amikor kijött októberben a 18.800-as számla infarktust kaptam.És ami a legrosszabb,hogy már a befizetett csekkre jöttem haza,az asszony befizette.
Majd szét robbantam.. Még reklamálni sem tudtam befizetett csekkel.De azért megpróbáltam megszüntetni ezt a lehúzást,sehogy nem lehetett.
Annyit tudtam csinálni,hogy muszájból ideiglenesen kivontam a forgalomból 6hónapig. Így megspóroltam kb.38e Ft-ot,igaz,nem volt kocsi,de legalább addig sem fizettem ennek a senki bandának.
Vmikor augusztusban letelt a 6hónap,onnantól még ki kellett fizetnem október 29-ig vmi 15e-t,de már szemptember elején felvettem a kapcsolatot a kotelezo.hu-val (tavaly is próbáltak segíteni/másik biztosítóval szerződést kötni,de tavaly azt semmisnek kellett venni,mert a k&h nem engedett el..).
Most viszont időben jeleztem és már az union 24-nél vagyok ahol alig 8e-t -igen,nem elírtam ;-)- fizetek.
Nem mindegy,hogy 8e vagy majdnem 19e. :-))
Lépj.Válts!!! Számoltass online!! Hidd el,megéri.
Hagyd ott azt a senki brigádot. -
Elims
veterán
válasz neduddki #542 üzenetére
Nem tudom,nem hallottam még úgy,hogy common rail. Pedig a villamosságis istenítette..
Honnan tudsz te ennyit az ilyesmiről?? :-) Autószerelő vagy?Merthogy nem az internetről engedsz el ilyet szöveget az 1000%. :-)S acélról se sok fogalmam van.. :-/
Igazad lehet..2.1-es. Arra gondoltam.
Na arra azt írták,hogy förtelem szar.Biztosítást mennyit fizetsz?
-
Elims
veterán
válasz neduddki #540 üzenetére
Cdi c220-ra gondolok.
Azt mondta,hogy neki nem kellene se ferrari,re rolls royce,csak ez a cdi c220.
Vezetett már többször többféle kocsit és neki az a favorit.
Elég jó autóvillamosságis ember itt Hatvanban.Komoly,jó híre van -de igen drága.Legalábbis ezt mondják,aki hozzá viszik.Erre azt mondta nekem,amit az előbb írtunk is...sokszor a drága az olcsó. Ugyanis kérdeztem tőle,hogy tényleg olyan "borsosan" dolgozik-e?-.Én ugyanezt -hogy szar- a 2000-es dízel 605-ösről hallottam.Nagyon sok meghibásodott igen hamar és nem csak egy izzó ment ki benne...a motor adta be a kulcsot.
-
Elims
veterán
válasz neduddki #538 üzenetére
Szépek is az új accord-ok.. Tényleg.
Egy nagyon jó autóvillamosságis meg azt mondta,hogy szerinte megbízhatóbb autó a cdi mercitől (220) nincs.
Én meg azt mondom,hogy ha teljesen fel lenne újítva a kocsim,én nem cserélném el semmire.És mi a véleményed a phaeton-ról (vw)??
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz neduddki #526 üzenetére
Ha nyomod neki akkor arra Is. :-)
Egyébként 10.5-11l-ből simán kijön. ((Max.90-es tempónál))
Egy bontónak a tulajdonosa azt mondta amikor meglátta,hogy amikor neki volt ilyen,alig tudta eladni..és amikor nagy nehezen elment akkor is oroszok vették meg,ahol ugye nem számít a benzin... De azt is elismerte,hogy nagyon szórt a fogyasztása.Komolyan. A 10.5 nem csak szöveg,én annyival járok vele.Ha viszont egy picit nehezebb a lábam rögtön észrevszem..18-20l-t lazán bekebelezi. De akkor megy is...... ;-) Nagyon.
Neked milyen kocsi van? -
Patrick
addikt
válasz neduddki #483 üzenetére
Hiába annyi a benzin, ha itt Sopronban drágább így is, mert közel van a határ... semmi másért nem drágább. Elmegyek 15 km-t kelet felé, a legközelebbi faluban már 390. Szép és jó, de addig nem autókázom el... semmi értelme.
Gumis az ok.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #483 üzenetére
HI!
van pedig raifajzen vankard erdems az ti megnezni
udv
neduddki
mod: Patrick: en sajnosn nem lasd fentebb:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #479 üzenetére
Itt alapból 1 Ft-al drágább az agip kuton a benzin. A többi kúthoz képest 7 Ft-al olcsóbban tankolok, mint bármelyiknél. 406.9 így a benzin, kártyával 399.9. Nekem jó.
Gumikat kb 1 hónapja néztem náluk, majd november elején megsasolom megint, hátha.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
-
Elims
veterán
válasz neduddki #401 üzenetére
Iszonyat szarban vagyok........ :-((((((((((((
Az autóm 400km-re van tőlem és motorcserét kellene csinálni.
Nincs olyan ismerősötök,akivel kitudnék menni érte korrekt áron?
Sok barátom van,de akinek trailere lenne egy sincs. :-(((((((((((((Ausztriában,Mürzstegben van. :-(((
-
Elims
veterán
válasz neduddki #334 üzenetére
Ez volt a baj.. :-(((
Ennyit tettem bele.
Azóta engedi az olajat picit. :-(((( És ahhoz,hogy ez megszünjön -állítólag- meg kell bontatnom a blokkot.
Tömítéseket kicserélni.
Ha tudom,hogy ilyen következménye lehet óvatosan raktam volna bele.
Először 5litert majd +1 és esetleg +fél liter.Már megakartam kérdezni..
Ha ti beindítjátok az autót -benzines!- nektek is várni kell egy kicsit,amíg a zúgás el nem hallgat. (vmi szivattyú nyom benzint vagy olajat)??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest