- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunavlys
senior tag
bocs, valóban nem volt aktiválva
mentségemre szóljon, hogy néhány évvel ezelőtt aktivált k&h-s mastercard kártyát nem tudtam hozzácsatolni, csak visa hitelkártyát, így akkor nem foglalkoztam a dologgal.
[ Szerkesztve ]
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
sunavlys
senior tag
Miért nem lehet az Erste Mastercard kártyát hozzá csatolni paypalhoz és közvetlenül fizetni sem lehet róla, a kártya új, most kaptam?
[ Szerkesztve ]
-
sunavlys
senior tag
Nekem is gondom van a belépéssel.
Valószínűleg elfelejtettem a jelszót.
Resetelem.
Elküld az emailemre egy kódot.
Beviszem az új jelszót, elfogadja.
De nem tudok belépni vele, mert egy xxxxxxx1643-as telefonszámra valami szöveget küld ki, de az nem érkezik megugyanez másképp
Resetelem.
Elküld a xxxxx9966 telefonszámomra egy kódot.
Beviszem az új jelszót, elfogadja.
De nem tudok belépni vele, mert egy xxxxxxx1643-as telefonszámra valami szöveget küld ki, de az nem érkezik meg.Két számom van, lehet, hogy a xxxxxxx1643-as szám hibásan van bevive???
Megcsináltam ugyanezt bankkártyaszámmal, a helyzet ugyanaz.
-
sunavlys
senior tag
Akartam rendelni valamit ebay-en, de nem tudtam kifizetni mert (új bankkártya miatt) a limit alacsonyan volt beállítva.
Közben Alin megrendeltem.
Néhány nap múlva kaptam egy levelet, hogy fizessem ki a kosaramat.
Írtam nekik, hogy már nem aktuális töröljék.Most jött egy levél, hogy törlik, de fel lesz írva az account-omra.
Lesz valami hátrányom ebből?
-
sunavlys
senior tag
-
sunavlys
senior tag
Refund-nál hova érkezik meg a pénz?
Kérdezem ezt, mert először a pénz megjött a Paypal-számlára, utána kb. egy héttel meg a paypal visszaküldte a folyószámlámra. Így szokott ez történni? (Withdraw nem volt).
-
sunavlys
senior tag
válasz Kleroo #11313 üzenetére
Nem sértésnek szántam ...
De...
Kb. egy hónapja vagyok paypalos, de egyból eszembe jutott, hogy oda más jelszó kellene mint a többi (1-100) regisztrációhoz, mert paranoiás voltam/vagyok, hogy a kicsi kínai belép a Paypalomra.
-
sunavlys
senior tag
válasz sunavlys #11158 üzenetére
Na most felvittem egy Visa kártyát is és ott működik a "Conversion options".
Akkor Maestro-nál a dolog nem működik.Kösz a segítséget.
Még az felvetődik, hogy mivel:
1. a Maestro K&H-s és feltételezve, hogy a Paypal váltja
2. a Visa meg Cib-es, amely köztudottan az egyik legrosszabb váltómelyikkel érdemes vásárolni?
[ Szerkesztve ]
-
sunavlys
senior tag
My account -> profile (katt) -> my money -> my preapproved payments - update -> set available funding sources -> conversion options -> also potty: bill me.
"> conversion options" nálam nincs, erről már olvastam.és megnéztem már.
Nem a kártya típusával van a gond? Nem igaz, hogy a több ezer, tízezer magyar paypalos közül csak én szívok ilyen hülyességekkel.
[ Szerkesztve ]
-
sunavlys
senior tag
válasz Winner_hun #11078 üzenetére
Tehát ha jól értem már csak fizetésnél lehet kiválasztani. Mintha azt olvastam volna, hogy régebben a Paypal felületen is be lehetett előre állítani. Akkor így csináljuk.
-
sunavlys
senior tag
Csak azért mert a k&h-ssal csütörtökön regisztráltam, (és persze ott volt a Maestro logo), de itt valahol olvastam, hogy maestro-val nem lehet.
Viszont a 400 Ft-ot a mai napig nem vonta le, míg mások állítják, hogy akár egy napon belül is megtörtént (igaz, a kapott email-ben több napos levonásról van szó).
[ Szerkesztve ]
-
sunavlys
senior tag
Segítsetek egy picit!!
VAn CIB Visa kártyám és K&H maestro kártyám, mindekttő electronic use only és CVC kódos.Lehet valamelyikkel vásárolni paypalon keresztül?
Most nézem a CIB-es (nem tudom hogy hívják) fém része 8-részes, a K&H-é 6-részes, számít ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest