Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Puma K
nagyúr
válasz #22889600 #25494 üzenetére
A Gozsdus koktélokhoz képest az árakat tekintve gyorsan lejjebb ugortál.
A jó öreg Gozsdu és környéke ahol a turistákat lehúzzák vagy próbálják lehúzni az adott helyeken, mert olyan számlát kapnak, hogy egy néhány ital több tízezer forintra rúg csak nekik csak most...
A környékén lassan guruló hiéna taxik ablakaiból meg kilógnak a mélyen észak svédek mindenféle könnyű drogok nevét kiáltva-árusítva miközben bentről szól a valamilyen csapatáska zene.
Az utcán csoportokban sétáló szintén erősen nem helyi lakos "nők" kínálgatják a bájaikat... de akár egy kis zsebelés is belefér ha megcsúszva megültél valami kerítésnél-kapuban-autónak támaszkodva...
Hmmm
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
VTom
veterán
válasz #22889600 #25489 üzenetére
Viva los muertos-ból kettőt ajánlok.
Mert:
Mexikóinak hangzik, ami pedig pia és mexikói, az rossz nem lehet
A fenti okok miatt tuti, hogy férfi kell hozzá
Az mellett van a legtöbb koponya, hadd lássa a sok csíra, hogy isznak a nagyokSzerintem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
addikt
válasz #22889600 #25492 üzenetére
Az már nincs, Players mindent IS vitt...
Puka puka is alig maradt már.
Arti: úgy-úgy.Édes Istenem... rákerestem a double penetration coctail-ra ha en azt belinkelem neked ide, mire Jimbácsi visszaenged, az amd lesz az egyetlen hardvergyártó a világon.
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
snecy20
nagyúr
válasz #22889600 #24689 üzenetére
Én még egy régebbi BIOS-szal használom, stabilitási gondjaim nincsenek, a boost órajel nem érint, így marad a régebbi Agesa. Belőttem az összes magot 4350 Mhz-re 1.230V-n, szertefoszlatva ezzel a 1.5V-os mítoszt.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Puma K
nagyúr
válasz #22889600 #24554 üzenetére
A driver-ek részen jót nevettem
2x volt AMD GPU a saját gépemben.
Akkor még, de már nem sokáig ATI Radeon HD 4850 és már AMD Mobility HD 5470.A HD 4850-nél hiába volt friss Windows és driver. Nem tudta kezelni az akkori Acer monitorom natív felbontását. Megkerestem az Acer-t ezzel a helyzettel akik azt válaszolták, hogy a VGA gyártó driver-ének kellene ezt megfelelően kezelnie. Amit nem tudott
Akkortájt erre a jelenségre rákeresve más is tapasztalt ilyet... más monitornál is... AMD kártyával.
A CCC avagy a Catalyst Control Center-hez tartozó ini fájlt kellett átírnom kézzel szövegszerkesztőben, hogy később a driver-en belül a felbontás kiválasztásánál szereplő listában megjelenjen a monitorom 1680x1050-es natív felbontása.Érdekes módon a HD 4850 előtt lévő Nvidia 7600GT -> 7900GT és a HD 4850 utáni GTX 275 gond nélkül hajtotta meg ugyan azt a monitort. De még egymagában a GTX 275 mellé vásárolt Physx gyorsításra szánt 9600GT is gond nélkül kezelte a monitort
Később eladtam a i5 750+GTX 275-tel szerelt asztali gépet, és laptopra váltottam.
Akkor egy AMD Mobility HD 5470-nel szerelt laptopra esett a választásom.
Gondoltam csak rossz időszakban léptem be az AMD kártyák világába és a CCC addigra levedlette az általam korábban tapasztalt gondokat.
Hát nem.
A laptopot egy LG tévére kötve nem tudta úgy kitolni a képet a tévére, hogy az a képernyőre legyen illesztve, éles legyen a kép és ne legyenek torzak a színek. Hiába próbáltam beállítani, semmi. Újraindítás, semmi. Ki-be kapcsolás, megjelenítő másolása, csak külső jel semmi.Nem sokkal később ezt az AMD Mobility-vel szerelt lapot eladtam és vettem egy másikat ami Nvidia GT555M-mel volt szerelve. Érdekes módon ugyan azzal a HDMI kábellel amivel a HD5470-et próbáltam korábban elsőre kitolta a képet a képernyőre illesztve, élesen és színhelyesen.
Azért veszem a kütyüket, mert akkor az hozza azt amire éppen szükségem van. Használni akarom és nem mókolgatni.
Nem is első kézből tapasztalható szopórollerezés miatt veszem meg... használni akarom arra amire való.
De ha ilyeneket tapasztalok akkor magamnak 3x is meggondolom, hogy bevállaljam-e...
Ez az én történetem
-
Devid_81
félisten
válasz #22889600 #24196 üzenetére
Ez pici, a szomszedok se halljak meg
Built-in 150 and 75 Watt power amps with enormous power reserve
Ultra high-resolution ferrofluid-cooled tweeter
Long-throw 8 3/4 inch woofer with special polypropylene diaphragm and deformation-resistant aluminum die-cast chassisNekem meg egy ilyen zenel a ceges autoban egy 350Wattos inverterrel, igazabol eppen elegendo, jo lenne ha ketto beferne, de akkor mar nekem nem lenne helyem a kis Vauxhall Comboban
...
-
Devid_81
félisten
válasz #22889600 #24120 üzenetére
Az kemeny, jo ar!
Hogy hogy emellett dontottel?
Neha nehez a dontesNekem nagy lenne sztem a 32-es, nem biztos, hogy belatnam FPS jatekok mellett, ugyanakkor megprobalnam megszokni az is biztos
...
-
Kvg
senior tag
válasz #22889600 #24072 üzenetére
Ezt pofázom folyamatosan ha valami szar írjuk le, mint anno a Vega topicban az Freesync nem műkködött amikor az AMD konzolra állt át. a sárga földig aláztam az AMD Microsoft párost. Lett is pár ősz szál szakálam.
Nem kell elmondanom miért banázotak az RX 480-as topicból
halás
Én még a Vega 56 ot nyúzom. Az 5700/XT vel semmi kontaktom, így mesélni sem tudok arról amit a többiek elhallgatnak.
Csak tesztek videók alapján fikázom az AMD gyártóit , mert vicc kategóra amit a Vram hűtéssel művelnek. Levegőben lóg a a termalpad fele WTF. gyalázat.Nagyon sokat eszik a GDDR6, illene normálisan GPU hűtővel közösen hűteni. GDDR6 =kazán. Én ott már leírtam vagy itt, mindegy akit érdekel miért szar az 5700 utána kell olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz #22889600 #23993 üzenetére
Épp számolgattam hogy nekem pont annyiban volt az Inteles rendszer alaplap+CPU párosa, mint most az AMD-s. Csak most nyilván az X570-es volt a jóval drágább tétel a Z370 Fatality-hez képest. A deszka az nagyon komoly élőben.
Elvárások terén én abszolút a földön vagyok, tudom mit megy és mire képes a 9900K 5Ghz felett, meg mostmár azzal is képben vagyok hogy a 3700X mit tud és hol lehet a vége... Ilyen téren megelepetés nem tud érni, inkább a stabilitás lesz majd az érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
Erdei88
veterán
válasz #22889600 #23981 üzenetére
"Az a furcsa nekem, hogy egyesek - a PH-n is - szinte vallásos hevülettel és részrehajlással harcolnak (most épp) az Intel ellen. Vajon elgondolkoztak azon valaha, honnan származhat a belső igényük erre a konfliktuózus (militáns, neofita) hozzáállásra? Miért tartják adekvát értelmezésnek két - lelketlen kapitalista - ipari óriásvállalat technológiai "versenyét" vulgárkeresztény jó-rossz dichotómiaként látni, láttatni? Úgy tűnik, hogy nem elég nekik, hogy mérlegeltek és döntöttek egy termék/márka mellett, azt akarják látni, hogy ne létezhessen más igazság, minthogy az ő választásuk az egyetlen lehetségesen helyes választás; aki az álláspontjukat nem osztja, az verbálisan alázható, abuzálható, a preferált termékre vonatkozóan csak pozitív, a nem preferáltra csak negatív tények, vélemények közölhetők. Ezt - ahogy gépkocsiknál, sportcsapatoknál is - szerintem minimum úgy hívják: rajongás, és ez nem konstruktív egy technikai (azaz valamennyire logikai alapúként tételezhető) fórumban."
Ez a nagy +1
-
Puma K
nagyúr
válasz #22889600 #23924 üzenetére
Nézegetem a 3900X-et csak nem tudom milyen memória (2x 16GB) meg alaplap menjen alá.
De leginkább az alaplap gyártóknak hagyok időt hagy ismerjék ki a Ryzen 3000 procikat és írjanak megfelelő BIOS-t.Az is lehet, hogy egy X570+3700X/3800X most és később az X570-be valami Ryzen 4000 12 vagy több magos CPU.
De leginkább most az Asus Crosshair VII Hero X470 + 3900X tűnik a szimpatikusnak számomra.
Az a gond, hogy amúgy kiszolgál a mostani masina
Ha nem is kukázom akkor vagy tartalékgépet építek (érted tartalék gép ) vagy egyben adom el valami VGA társaságában...
Ami 2014-től folyamatában ami meglett és be van dobozolva:
- Corsair R200 ház (2 ventilátoros oldalú, nem a plexi)
- XFX Pro 450 táp
- Alpenföhn Brocken 2 PCGH Edition 140mm
- 3db Coolink SWiF2 1200 120mm DC
- 2db be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM
- 2db Noiseblocker NB-eLoop B14-PS Black PWM
- 2x Zalman ZM-MFC1 Plus feketeemellé a mostani alaplap+proci+memória hármas meg valami VGA és SSD és ott van egy egész jó játszogatós gép
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz #22889600 #23897 üzenetére
"Egy kis dzsihad valahol " --> AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik
Téma: CCX Overclocking Tool for AMD CPUs Updated With New Features
Innen indult: [link]
és a továbbiakban a fehér nyulat kövesd!!
Aranyos hogy így aggódik, de pl ha tudná, hogy hány ember ül a volán mögött úgy hogy nincs bekötve... akkor nem tudom mit csinálna
Korábban akkor akadt össze velem, amikor a Superposition-nál magasabb tesztelési beállításokat használtam mint amit az ő akkori gépe tudott még értékelhetően futtatni... de én ne használjam, mert az virtuális faxméregetés... csókolom az összes benchmark egy virtuális pénisz méricskélés
-
snecy20
nagyúr
válasz #22889600 #23896 üzenetére
Utolsó nagy dobása szerintem az Intelnek évekre a 9700K / 9900K volt, ráadásul a PCIE 4.0 bevezetésével sem sietnek... most ezek olyan évek lesznek mint anno a Core2Duo előtti évek, akkor alsó, közép és felső kategóriában is tarolt az AMD, csak jelenleg még az útitervekből sem látszik az hogy mondjuk 2 év múlva az Intel dobna valami marha nagyot. Lehet hogy a gyártástechnológiai hátrányt is görgetik majd maguk előtt.
A 10 magos Intel, ha oda még órajelet is akarnak, na annak kb. kezelhetetlen lesz a fogyasztása és a melegedése.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz #22889600 #23889 üzenetére
A magok száma engem nem érdekel, mert főleg játszom a gépen. 8/16-nál több nem kell.
Meg hát ugye nem is a Cinebenccsel szoktuk tolni.
Egy leendő agnosztikus AMD tulajdonossal állsz szemben.
1 évvel frissebb proci a 3900X másfélszer annyi maggal, és hiába azonos az áruk nagyságrendileg, nem teljesen fair az összehasonlítás.
A 165hz gaminghez azért a 9900K rohadt magasra rakta a mércét, ezt kell megközelítse a 3700X.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz #22889600 #23886 üzenetére
Én még egy-két alkatrészre várok, AM4 lefogató megjött még a múltkor Arctic LF 360-ra, G.Skill 2x16GB Neo 3600 viszont csúszik... mondjuk ilyen hülye maximalista hozzáállással mint ami néha nekem van, hát érdekes lesz AMD-zni. Ahogy végignéztem a kínálatot meg az árakat, csak a 3600 non-X és a 3700X éri meg 8 magig bezárólag.
Puma K
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Path of Exile 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston HyperX alloy FPS pro mint az új! Tökéletes ajándék!
- Samsung Galaxy J4+ kártyafüggetlen 32 GB 2GB RAM
- MSI GTX 1070 GAMING X 8GB 256bit kis hibás!
- Új GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X, 3 év magyar garanciával.
- Dell Precision 7540/15.6"4K/i7-9750H/16GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia T1000!/Jó akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest