Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dewil666
őstag
válasz csaszi75 #70395 üzenetére
Köszönöm szépen!
Amit adtak hozzá az angol nyelvű.
Eszembe nem jutott volna hogy magyarul fent van az oldalukon.
Köszönöm szépen!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Adott egy Tp-link RE450 jelerősítő.
Hogy lehet úgy beállítani hogy a vezetékes internet megy bele és úgy ossza wifin a jelet?
A legközelebbi wifi túl messze van (20m) így csak vezetékkel tudtam a kis házba elvinni a netet, de jó lenne ha itt is szorná a wifit ez az eszköz.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz MasterMark #54394 üzenetére
Igen arra gondoltam csak figyelmetlen voltam
Köszönöm a segítséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz MasterMark #54389 üzenetére
Köszönöm szépen!
Illetve annyi van hogy az egyik fele úgy van ahogy a képen látszik.
Ahhoz az A vagy a B kell a másik végére?[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Internet hálozat építése közepén járok.
Adottak a fali aljzatok Schneider tipusúak.
Erről találtam bekötési rajzot.
A másik vége switcben fog végződni és ez a kérdésem, hogy milyen színsorrend a megfelelő?Köszönöm szépen a segítséget!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Gubek-Einste #45027 üzenetére
Azt csak akkor látom ha rá vagyok csatlakozva arra a hálózatra vagy távolról internetről is?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok a kérdésemmel de remélhetőleg tudtok választ adni.
Adott egy huawei mobile wifi e5577cs ruoter amit a munkahelyen használunk pár kolegámmal.
A hozzá való app-al (Huawei Hilink) remekül beállíthatóak az alap dolgok.
Viszont most felmerült bennem egy olyen kérdés hogy valahogy meg lehet oldani azt, hogy ha nem a munkahelyemen vagyok hanem otthon pl. akkor is meg tudjam nézni hogy milyen eszközök vannak rá csatlakozva?
Köszönöm a segítséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Intruder2k5 #43325 üzenetére
Minden maradt a régi jelszó és felhasználó név is.
Bridge mód előtt a saját wifijén jó volt csak lassúKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Soma01 #43321 üzenetére
A wan settingsben kell beállítani?
Gondolom az a felhasználó név és jelszó kell amit a digi adott mikor 2 éve bekötötték a digit?![ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Adott egy FTTH hálózat digi 1000 nettel.
Egy Huawei HG8121H GPON eszközt hozztak.Tudnátok segíteni mit hogyan kell beállítani a routeren lépésről lépésre?
Digit hívtam már bridge a kütyü (wifi sem aktív). Az én routeremet tp-link ac 750 reseteltem. Most itt járok.
Hol, mit, mire kell állítanom?
Már a tp-link menüben mindent össze vissza nyomkodtam de az a fránya kis sárga háromszög felkiáltó jellel nem akar eltünni a wifi jelből
Dél óta ezzel kinylódok és lassan agyvérzést kapok.Köszönöm!
-
dewil666
őstag
válasz Gubek-Einste #38066 üzenetére
Most próba képen egy egy antennás belső kártya van benne 54Mbit és eddig tökéletes full térerőn megy. Csak ennek ugye a sebessége lassú.
Szerinted melyikkel járnék jobban? A routerrel (4300ft) vagy a belső kártyával (3500ft)?
A CFW az mi lenne?[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Gubek-Einste #38063 üzenetére
Ha megveszem a TP-Link TL-WR941ND routert és összekötöm az asztali géppel akkor onnan mit hogyan kell beállítanom?
Vagy akár ez is jó lehetne nekem: TP-Link TL-WN851ND 300M Wireless N (Belső wifi kártya)?[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Gubek-Einste #38061 üzenetére
Router is jó ehhez a feladathoz?
Érdekes.
Esetleges: TP-Link TL-WR941ND?
Ahogy utána olvastam amit ajánlották nem tudja a maximum sebességet az internetemnek.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Gubek-Einste #38056 üzenetére
De milyen eszközt? Extenderem vagy access point lenne jó választás? A router wifin sugároznák a jelet az új kütyü venné a jelet amit a pc-re teszek és ezt kötném össze vezetékkel.
-
dewil666
őstag
válasz Gubek-Einste #38047 üzenetére
Panel lakás egy db 10cm fal van az adó és vevő között és kb 3-4 méter.
A router az tp link ac750 archer c20. Digitális néz a legkisebb 100/50.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Otthon van egy wifi-s routerem és az asztali gépem usb wifi-vel (Tp link 821) van párosítva.
Amióta alaplapot cseréltem 150 chipset-re azóta gondok vannak és random ledobálja a jelet majd magától megjavul. Ezért szeretném ezt valami külső eszközzel kiváltani amit a lan-ra tudok csatlakoztatni. Volt régebben egy extenderem de mivel nem kellett ezért sajnos eladtam.
Most az jó lenne. Esetleg most ha veszek milyen kütyüt vegyek erre a célra?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest