Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Anubis_9 #68229 üzenetére
A jelenlegi router támogatja a OneMesh-t amihez megfelelő repeater-t tudsz venni.
Új router beszerzése esetén már csak AX-st érdemes venni, ajánlott lenne az Asus az AiMesh rugalmassága miatt.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
Johnzy
tag
válasz Anubis_9 #68214 üzenetére
Ahogy mások is írták;
a) a legjobb eredményt kültéri WLAN AP-val érheted el
b) próbálkozol a Deco M4-essel, de nem biztos, hogy eredményre juttat.Én személy szerint egy egyszerűbb kültéri AP-t javasolnék ilyen "alap célokra" (vagy bármi hasonlót mint amit linkeltem, lehet Ubi, Tenda, vagy más TP Link, amit szeretnél...)
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
Topikgazda
-
-
Topikgazda
válasz Anubis_9 #32892 üzenetére
inSSIDer3 mit mutat?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok) van használva?
Milyen router van használatban?
Milyen adapter van a notebook-ban?
Más eszközzel rendben van?
A laptop máshol rendben van?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
mezis
félisten
válasz Anubis_9 #25441 üzenetére
Próbáltad változtatni ? (Pl. egy jó open DNS: 8.8.8.8 -Google)
Egyébként nem sok értelme ezen változtatni. Bizonyára a legrövidebb idő alatt elérhető és amíg a szolgáltatód elsődleges vagy másodlagos DNS-ét nem éred el, addig semmilyen "távolabbi" DNS-t sem fogsz elérni.
mezis
-
localhost
Közösségépítő
válasz Anubis_9 #8380 üzenetére
Mivel a routered vezetékes switch-része 10/100Mbites marad a 100Mbites sávszélesség, tehát semmivel nem lesz ettől gyorsabb.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest