- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
válasz gypiero #37235 üzenetére
Az AC wifihez AC-s kliens is kell a jó működéshez pl Archer T4U.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
justflash
aktív tag
válasz gypiero #37235 üzenetére
Mobilra Wifi Analyzer, vagy PC-re inSSIDer progival nézd meg melyik csatornán a legkisebb az interferencia, 2,4gHz-n állítsd N only-ra 40mHz-es csatornával, 5gHZ-n AC only-ra és 80mHz-esre.
A konkrét eszközt nem ismerem de ezek a beállítások általában kellenek a stabil wifi jelhez.
2,4-en nem kell sokat várni, panel/társasházi környezetben nagyon zsúfolt a frekvencia. Nálam a 240-es UPC-ből a Connectbox 150, egy Mikrotik RB951 180 mbps-t tudott fél napos állítgatás után. AC-n a Connectbox-al megvan a 230-240 10m-en belül, 390 és 433 között mozog a linksebesség.
Egyébként szolgáltatói eszköztől sajnos nem kell csodát várni.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Topikgazda
-
-
válasz gypiero #37167 üzenetére
Majd egyszer csak a semmiből előbukkan egy futár és meghozza a dir842-esedet is!
Akkor majd a HG8245H ONT-odat passtrhrough módba teheted ha akarod és az ONT-on a wifit kikapcsolván az új AC-s routered wifijét használod. Ennyi! 1 forintot megér nemdebár!Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz gypiero #37161 üzenetére
Nem olvastam most vissza, nem tudom milyen routerről van szó, de ha a WAN port 100 megabites, akkor a LAN port is csak annyi. A 300Mbps a WiFi-re vonatkozik, az viszont csak a linksebesség, de ebből ideális esetben is csak 94Mbps jöhet ki maximálisan, hiszen bemenni is csak annyi tud a routerbe kábelen. Ha nem akarsz kábelt használni, akkor tök felesleges volt 1000-es netet rendelni. Vehetsz egy jó AC szabványos routert, hozzá megfelelő AC-s klienseket, és akkor talán össze lehet hozni 3-400Mbps-t WiFi-n, de ettől többre ne számíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest