Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm szépen a választ!
Hmm, ezért kérdeztem, mert nekem is gyanúsan olcsó
Ámde szerintem aki ma optikázik az gigabit, meg 10 gigabit/s magasságban gondolkozik ezért ennek kicsi a piaca, azért is lehet olcsó. Nekem mondjuk pont elég lenne, ha valaha kéne gyorsabb, akkor addigra a jobb médiakonverterek ára is lemegy talán.
Amúgy még az optika mellett volna az átmérője. Van néhány olyan védőcső a falban, ami elég dugig van már és míg ez beférne, addig a CAT6-al szenvedés volna.
Szia! Köszönöm szépen a választ, ezt tuti benéztem volna alapból ! Akkor 100 megabites ethernetre alkalmas a kütyü nem? Csak az optikai kábel egyik végén A, másikra B típusú ilyen kell és a kettő közé egyetlen optikai? A honlapon is így van ahogy látom, bár ez nem pont ugyanaz a termék:
*Más: A 30m mindkét végén SC végű optikai patch helyett vegyek inkább ilyen optikait méterre, fűzzem be és valamilyen módon félházilag is el lehet ezeket látni csatlakozókkal netán? Mondjuk akkor már mindenképpen olyat vennék, amin félig van SC csatlakozó... az egyik végén legalább. Akkor csak az egyiket tudom elrontani... vannak ilyen gyorsszerelésű csatik, bár ahhoz is kell szerszám sajnos... nem egyszerű ez annyira.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Asztalos klub
- Delta Force (2024)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest