Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
BC2-őt akarnám hozzácsatolni , viszont dob egy ilyet
Melyiket válasszam mi a különbség a kettő között ?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BalaNce87
addikt
Én digitalt választottam anno, ami tartalmazza a vietnamot is, persze kulcsot nem kapsz hozzá. Én kb másfél hete szedtem le bc2-t, leszedett mindent egybe, nem kellett updatelni, viszont az updatert el sem tudom indítani, valami hibát ír. A sebességgel se volt probléma, max-al jött, összeségébe gyorsabb volt mintha lemezről akartam volna telepíteni.
-
Zamery
senior tag
Lassan feladom. Eddig 3 EA játékot próbáltam regisztrálni az Originen, de egyiket sem sikerült. Beírom a játékkódot, kiválasztom a listából hogy melyiket szeretném, és kiírja hogy vegyem fel a kapcsolatot a supportal. Ahhoz pedig elirányít egy oldalra, ahol be kell jelentkeznem. DE nem tudok bejelentkezni! Hibás felhasználónév/jelszó-t ír ki, pedig jót írok be!
És közben kifagy, meg bugzik? Mi ez? Az EA support fórum meg olyan üres hogy csak na! A kérdésekre senki sem válaszol több hónapja.
Ha valakinek sikerült már játékot regisztrálnia az beírhatná ide...
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
-
Vistaboy
veterán
Nekem a PC GURU-hoz kapott dobozos Mass Effect 1-et nem sikerült regisztrálni, mást igen. Mondjuk azt még a CD Projekt adta ki, így nem lepődtem meg.
Viszont az Originen megvehető a játék 10 Euróért és a Pinnacle Station is 5-ért, de nekem jobban tetszik a dobozos, annak idején pont azért vettem meg az akkori PC GURU-t, amúgy nem szoktam újságokat venni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zamery
senior tag
válasz Wolverine #107 üzenetére
#107: Igen olvastam erről, bár konkrét listát nem találtam. A fórumokon írták hogy a Crysis 1, meg a Warhead sem regisztrálható, így azt meg sem próbáltam.
#108. Igen, tudom. Mondjuk ha nincs is lista, csinálhatnánk mi egyet, hogy mit lehet, és mit nem lehet regisztrálni. És akkor talán kicsit egyszerűbb lenne a történet. Esetleg az első hozzászólásba is beleírhatnánk, és akkor nem kellene keresgetni.
#109: A játékok:
BFBC2 Digital Deluxe edition, ez Steam-es, de most éppen 2 gigát frissít, úgyhogy nem tudom megnézni mi volt a hiba. De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.
Dead Space 1 ez dobozos verzió, és meg is találja, ad is egy listát hogy melyik verziót akarom választani, nyelvek szerint lebontva. Kiválasztom az enyémet, és ezt kapom:
The Saboteur dobozos, ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni, legalábbis most egy angol nyelvű fórumon azt olvastam hogy másnak sem ment.
-
Ugyanazzal az emaillel lépsz be Originbe, mint az EA accountodba? Az Originben az EA accountodba regisztrált játékokat látod, tehát ha nincs ott, akkor feltehetően 2 különböző EA accountot használsz.
A Dead Space-nél nem tudom mi a baja, nekem sikerült regisztrálnom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nuits
tag
Nektek megy rendesen az Origin chat?
A tálcán látom, hogy van 1 plusz ablak, de sajna nem tudom megnyitni :S -
cellpeti
nagyúr
üdv
Origin/BFBC2: cellpeti
BF3 előrendelveTigris, tigris, csóvafény...
-
ETOM
addikt
Origin: BrianCrysis
-
M^xx
aktív tag
Mióta frissített az origin azóta nem akar bekapcsolni, másnál is ez van ?
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
bul07
nagyúr
Most hogy várnám a BF3 BETA-t kattogtattam és elkövetem azt a hibát hogy rákattintottam a Sims 3 Teaser-re ere nem berakta a Saját játékok közzé
Kérdés hogy tudnám eltávolítani ezt a nyomorúságos játékot?(Eltávolítás nem működik , szürke)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zamery
senior tag
Én ugyanígy jártam a Plants vs. Zombies játékkal, amiről azt írta az EA honlap hogy ingyenes, az Originen keresztül letölthető. Hát nem az, mert az elején azt írja hogy csak próbaverzió. Eleinte installálni sem tudtam, valami miatt nem akart felmenni, most meg hogy sikerült, és nem kell, nem tudom eltávolítani...
-
FaTHI
őstag
Erre a hibára tudtok valami megoldást?
Egész nap próbálgattam, de semmi, másnak sikerült ,nekem nem -
Tompo92
senior tag
Hali..lenne egy butus kérdésem..
Originnél van olyan funkció hogyha játszom éppen akkor úgy mint pl: steamon Shift + Tab bill kombilációval előhozni a chat ablakot?Amúgy felvettem pár forumozót originre..
Origin: Tompo92
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Még mindig nem sikerült használnom az Origint, ezt irja:kép
valaki?[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Néha ezt írja ki a szerverre kapcsolódáskor
A generic game error was reported, please try again. ( code: 1 )
Ezt miért írja ki állandóan? Van hogy jó de legtöbbször ezt írja ki.
-
bul07
nagyúr
Csak egy kérdés hozzátok
Ugye úgy próbáltok belépni hogy Origin kliens letölt majd telepít és utána belépés vagy regisztráció( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peace
nagyúr
Az origin azt írja, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. A rendszer windows 7 64 bit sp1, KAspersky Internet Security 2012, amiben teljes hozzáférést kap az origin, de kikapcsolt KIS-el is az a helyzet. Zárt wi-fi hálózat van a lakóhelyemen, szóval a beállításaihoz nem férek hozzá, de a vezeték nélküli vodafone nettel sem kapcsolódik, szóval tényleg ötletem sincs. Lehet, hogy csak vezetékes nettel hajlandó kapcsolódni? Bár baromságnak tartom, de lehet, hogy ez a helyzet? Eléggé ki vagyok bukva, mert 3 napja görcsölök, hogy BF3-azhassak, de nem jön össze...
-
Peace
nagyúr
Néztem FAQ-t, azt volt az első anno, de mivel a zárt wi-fi router beállításaihoz nem férek hozzá, így nem igazán mentem semmire, másra meg nem tudok gondolni. KIS-ben teljes hozzáférést kap a nethez, tehát elvileg minden porton mindenfele kommunikálhat, ezzel sem lehet baj.
FaTHI: Az a baj, hogy elvileg naprakész a win, mert automatikusan szedi és telepíti a frissítéseket, de ránézek majd, mert ez most egy apró reménysugárnak tűnik.
-
Zamery
senior tag
Senki nem jött még rá, hogy hogyan lehet játékot eltávolítani az Origin "Saját játékok" listáról?
-
polonic
félisten
Szerintem a routeren kéne majd kiengedni egy portot.
Erre tudok gondolni.
De mivel zárt wi-fi router, így ezt te nem tudod kivitelezni. Esetleg kérd meg a tulajdonost, hogy csinálja meg vagy az upnp-t kapcsolja be.(#136) Zamery
Nem.
De a support tud segíteni ebben. Érdeklődj náluk. -
polonic
félisten
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot! És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:
Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?
-
bul07
nagyúr
Nekem is lenne mit eltávolítani , lehet majd megoldják később , BC2-őt engedné eltávolítani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peace
nagyúr
"netsh winsock reset" parancsot kell beírni parancssorba, és újraindítani a gépet, akinek windows 7-e van, és nem csatlakozik neki orogin semmi körülmények között. HATALMAS KÖSZÖNET Bazzzs-nak a megoldásért!!!
-
nepszter1
addikt
Az origin hálózat nem elérhető... nektek is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs