-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Több éve teljes megelégedéssel használom az Operát, és egyre több funkcióját használom ki. Az Outlook Express mellett használom levelezésre is, és most szeretnék teljesen áttérni csak erre. Egy apró kérdésem lenne csak, ami kényelmi funkciót szolgálna ki: át lehet e nevezni valahogyan a címkéket? Nekem nem túl szerencsés kategóriák vannak létrehozva, örülnék, ha szabadon változtathatnám őket, vagy újakat adhatnék hozzá. Nem találtam rá eddig megoldást... arra is gondoltam, hogy a magyar nyelvi fájlban egyszerűen a fordított szöveget pl. "értékes" átnevezem, de nem tudom, működne e biztonságosan (gondolok itt az eltérő ékezetes karakterek esetleges használatára), nehogy összeomoljon később.
Valaki tud megoldást a kérdésre? Előre is köszönöm a válaszokat!"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest