Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz rootkiller #93499 üzenetére
Ha az inicializáció vagy éppen az Opel hogyan hívja, nos, ha az után sem megy, akkor kezdődik a buli. Meg kell nézni maga a távkapcs jó-e, jelet ad-e. Gondolom a másik kulccsal megy, ergo az autó papíron okés. Kulcs elektronika körül nézelődnék. Abból kiindulva hányszor van földhöz vagdalva nálunk is, minimum gumiszoknya kéne mindre.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Sanki
addikt
Ha eddig össze volt vele párosítva, viszont sokáig nem volt áramforrás alatt a távirányító, akkor csak a kisebb feltanítás kell. [link]
Persze itt feltételezzük, hogy a távirányító jó és álmodj forrasztás sincs eltörve. -
Graphics
Jómunkásember
Halihó, van egy Opel Corsa '98 1.0 X10XE motorkódú kisautó.
Eddig GM olajat kapott, dexos2.
Kérdés maradjak ennél, vagy van jobb megoldás? Évi 7000km-et megy az autó, most tervezek olajat cserélni.
Másik autóimban Motul-t használok, nagyon elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Petyyyyy
addikt
Nyisd ki kulccsal, ülj be és próbáld meg beindítani. Ha sikerül, szállj ki majd zárj és nyiss egyet távirányítóval. Kész vagy.
Ha ez nem megy akkor gyújtáson nyomd pár mp-ig a nyitást és zárást a kulcson.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
stickermajom
addikt
válasz pityaa23 #93498 üzenetére
A J-ben nincs valami titkos szervízmenü, mint a H-ban volt ami írja a pontos vízhőfokot?
Nekem a K is sokat pörgeti a ventilátort még ezekben a tizenpár fokokban is. Mire kinyitom a kaput és tolatnék be a helyemre általában már kapcsol is. Közvetlen befecskendezés, magasabb hőfokú égés..
-
bandi0000
nagyúr
Sràcok!
C veckibe tényleg nem a hagyomànyos móson működik az infex? tehàt nem kattan be és ki ?
Illetve esélytelen gondolom kicserélni a gyàri fejegységet modernebbre és megtartani a multikormàny adottsàgait?
Xbox One: bandymnc
-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
J astrában hogyan lehet állítani a fényszóró magasságot?
bi-XenonHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
bandi0000
nagyúr
És milyen az az index? :D szinte biztos vagyok benne hogy elfelejteném lekapcsolni :D
De nem is volt ennek modernebb fejegységes vàltozata vagy tolatókamerás?
Xbox One: bandymnc
-
Tikakukac
titán
válasz ntomka #93510 üzenetére
8k körül volt a G-hez, H-tól olyan 15k körül látom. Ha azt nézem sok, ha meg a másik oldalról annyira nem.
hódmaci: Hát nem kisipari szinten, ehhez gép kell.
bandi0000: Fura, éppen szokható, de valóban érdekes. Bérautó angoloknál... atyaég. Volt kalimpálás.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Petyyyyy
addikt
válasz bandi0000 #93512 üzenetére
Elfelejtheted, ha visszafordítod a kormányt, itt is abbamarad a villogás.
Nem, ilyen fejeseket nem kapott. Facelift után viszont új fejegységeket kapott, amiket már lehet okosítani Pepas modullal. Erre pedig köthető pl tolatókamera is meg egy csomó okosság.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bandi0000
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz bandi0000 #93512 üzenetére
Lekapcsol az magától ahogy írták, és fura is, szokni kell, mert mindig ugyanott áll fizikailag, nem úgy mint a hagyományos mechanikus. Velem gyakran előfordul a mai napig, hogy elkezdek jobbra-balra villogni, mert túl erősen nyomom (két fokozata van, gyengén nyomva 3-at villant csak, sávváltáshoz zseniális amúgy, hosszan nyomva mint a hagyományos). Vectránál talán még a cim modul sem problémás.
Tikakukac: abban az ár kategóriában amiben én néztem fejegységeket, ahhoz képest drága H Astra esetén. Plusz keretek, kábelek, miegymás.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Tikakukac
titán
válasz ntomka #93517 üzenetére
Kormány és átvezető és adapter plusz a fejegység. Nekem is nagyon okosban volt az egész 35k körül. De annyira kényelmes és annyival jobb BT-vel dumálni, és akár egyszerre 2 telót is csatlakoztatva gurulni, hogy nekem megérte.
-
athomi
veterán
válasz stickermajom #93513 üzenetére
Ahogy elnézem a tavalyihoz képest elég kevés szerviz vesz részt benne.
-
FoLey-v
addikt
Idáig nem érdekel most alámásztam kíváncsi voltam hogy miért nem megy a fényszórómosó hát nincs benne motor.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
-
FoLey-v
addikt
-
Tikakukac
titán
válasz FoLey-v #93528 üzenetére
Itt az a kérdés mekkora buli be is kötni mindent. Én egy szutyok ködlámpát kábeleztem fél napig, mert a legvége már nem volt bent. Mosós relézéshez is ahogy néztem bőven kellene a köteggel sz0pni.
-
Dorian
félisten
Sziasztok!
Mi lehet a gond, ha a műszerfalon a motor-piktogram sárgán világít? Vasárnap este Triestből hazafelé úgy Nagykanizsánál elkezdett világítani, nem volt mit tenni, akkor már lenyomtam a maradék 250 km-t. Viszont semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Lehet, hogy meghibásodott egy szenzor? (2003-as G Astra)Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tikakukac
titán
válasz FoLey-v #93536 üzenetére
Lámpamosót ott vetettem el, amikor autót mostam és azon agyaltam, vajon ha a nagynyomású mosó kevés levakarni a szutykot és külön rovaroldózok meg sikálok, akkor érdemes-e a tartály felét erre elverni mindig? Nope. Ami viszont jó ötlet, csak a mosós tartályt átrakni. Kétszer akkora, mint a sima. Na az jó ötlet.
-
Tikakukac
titán
válasz Dorian #93538 üzenetére
Egyfelől neked is javaslom egy sima OBD olvasó beszerzését. Meg mindenkinek. Kocsiban elfér, egy apró kis semmi vacak, értéke egy ezres, de iiiissszzzoonyatosan marha jól jön ilyenkor is.
Bármi baja lehet, ha ordas nagy a gond szerintem észrevennéd, de engem elpusztítana a kíváncsiság. [link] is megoldás, ez tényleg ingyen van.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
-
FoLey-v
addikt
válasz Tikakukac #93544 üzenetére
Sajnos igen,ha gond van akkor itthon beszerzem.
Hamarosan megérkezik az izzók is.
Osram Cool Blue Intense 2825HCBI W5W jelzőizzó
Osram Cool Blue Intense 64150CBI H1A H7-es már meglett véve és berakva,szintén Osram Cool Blue.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
válasz ntomka #93546 üzenetére
Ki kérném a csoport segítséget , jövő tavasszal most már úgy néz ki ténylegesen eladóm az Astrát. Van egy elképzelésem az árral kapcsolatban ami 1.6M ez mennyire lehet reális elképzelés?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fulár
senior tag
Hát urak igencsak el vagyok keseredve.Mint ahogy korábban is írtam,bár már lassan 40 éves vagyok csak 2 hónapja lett jogsim és az első autóm.(1.2 G Astra)Friss jogsis révén tisztában vagyok a korlátaimmal és megfontoltan közlekedek.Vigyázok erre a nyomorult autóra mint a szemem fényêre!Erre ma reggel virradóra a nagybátyám volt olyan kedves és nekem tolatott.Az enyém állt az udvarban.Az első lökhárító leszakadt.Nem tört vagy repedt el de a felfüggesztése leszakadt.Most rohadtul el vagyok keseredve és tanácstalan is vagyok.Felhívtam már 2 könyékbeli szervizt(Komárom-Esztergom megye.Nyergesújfalu)de ilyen melót nem vállalnak.Én pedig totál laikus vagyok és teljesen fakezű az ilyesmihez ezért a legpitiánerebb dolgokkal is szervizbe kell(kellene)rohangálnom.És saját zsebből kell kigazdálkodni mert a biztosítot nem keverném bele ebbe a történetbe. :(
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest