Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz WP14 #76464 üzenetére

    Ennyire ne nezd mar amatornek a mernokoket konyorgom. Amit leirtal, az igaz, csak akkor hidd el, hogy a szamitogep is ki fogja irni nagyon hamar, hogy olajat kene cserelni.
    A problema gyokere inkabb pont ebben a gondolkodasban rejlik, hogy kiirja a szerencsetlen gep, hogy olajat kell cserelni, emberunk meg ugy dont, hogy hat hulye ez, biztos elromlott, meg most volt cserelve, es szarik ra.

    Az idealis helyzet szerintem is az lenne, hogy akkor lenne a csere, amikor barmelyik az alabbiak kozul bekovetkezik: 10.000km, 1 ev eltelt, szolt a szamitogep.
    Egy kicsit kevesbe idealis, de meg mindig eleg jo lenne, ha mindenki csak akkor cserelne, amikor szol neki a szamitogep.
    A legkevesbe idealis pedig ez a tipikus okosabb vagyok en az akarmilyen hulye mernoknel meg a szamitogep is biztos csak szar/elromlott, majd cserelem ha elertem a maximum erteket a szervizkonyvben mentalitas (vagy meg az sem, hanem a "jovanazugy, megy ez meg" mentalitas).

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák