Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz mohabá 007 #47850 üzenetére
Nyáron nekem is szusszan a benzinsapka és néha benzinszag is van az autóban, de csak ha nagyobb mennyiséget tankolok.
Lehet, hogy valami nálami is el van dugulva, hol érdemes kezdeni a kutakodást?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mohabá 007
aktív tag
-
mohabá 007
aktív tag
válasz _seth_ #47852 üzenetére
Elmondom amit tudok,képekkel sokkal szemléletesebb lenne,de már eddig is elég sokat tettem fel,és nem akarom, hogy rám szóljanak: okostojás kussolj már,veled van tele az oldal!
Per pill mennem kell,de igérem visszajövök. (mint a bumeráng)[ Szerkesztve ]
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
roberto211
őstag
Sziasztok..
Ide is felteszem a kérdést:
Ha van egy 1.8as g astra... És néha néha kigyullad az abs lámpa az mitől lehet? Nem befolyásol állítólag semmit de néha kigyullad utána elalszik..
Állítólag kerékcsapággyal összefüggésben van, kicserélték mind a négyet, patent állapotba van, stb de ez a helyzet..
Ettől még vételre alkalmas lehet vagy lehet benne valami turpisság?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
beg
veterán
válasz roberto211 #47855 üzenetére
Ha vásárlás előtt állsz, akkor ne vedd meg így. Abs jeladó a csapágyakban van, ha cserélték, akkor a vezetékek lehetnek hibásak, vagy más gubanc is lehet ott. Fékkel összefüggő dolog nem egy legyintés.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
adorjant
őstag
válasz roberto211 #47855 üzenetére
Kerékagy+csapágy+abs jeladó egyben cserélhető,ennek megfelelően nem túl olcsó (20-30e körül/db),nem kell mindet cserélni,csak amelyik beteg. Ha valóban cserélték,lehet az abs vezérlő döglődik.
Esetleg nézzétek meg,hogy nem-e szakadt valami kábel.
1.8 alapvetően jó motor,ha rendszeresen karban volt tartva,nagyon sokat kibír.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz mohabá 007 #47853 üzenetére
Ezt nem ertem. En Netrisken kotom 3. eve, es egyre olcsobb. Ha nem olcsobb, ahol vagyok, akkor váltok.
-
roberto211
őstag
válasz adorjant #47857 üzenetére
De akkor végülis ha valami kissebb gondja lenne abs nek javítható pár tízezerből nem?
Ha csak egybe lehet cserélni a csapágyakat akkor szerintem nem cserélte ki a kereskedő..
Másik topicba írják,hogy neki akkor csinálta ezt mikor haldoklott az akksija..
Lehet valami összefüggés?
Így érdemes lenne megvenni?
-
Skizz
addikt
válasz mohabá 007 #47851 üzenetére
Na aztán itt az ingadozó alapjárat lehetett bármitől. Utólag már tökmindegy.
-
gzbotii
nagyúr
válasz mohabá 007 #47841 üzenetére
Huh
Holnap jön egy haver és megpróbáljuk elintézni a kis szemetet
Apjárati motor tisztításarol mit kell tudni? Egy kis WD40 oszt' jovan'?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz roberto211 #47860 üzenetére
Ha csak annyi a baja,nem lesz anyagi csőd.1db komplett kerékcsapágy már 16e Ft-tól kapható.Amúgy meg ABS nélkül is van,volt élet,de a müszaki vizsgára meg kell gyógyítani,mert különben bukta.
-
nagyúr
válasz mohabá 007 #47867 üzenetére
vagy ki kell venni az izzot hogy ne vilagitson a hiba
-
mohabá 007
aktív tag
válasz gzbotii #47866 üzenetére
Nem. A trutyi olyan mint az EGR szelepen Egy kicsi még rá nem égett részt lemoshatod pl:benzinnel,féktisztítóval,de a vastag ráégett kokszot csak pl:fával,hántolóval, csavarhúzóval óvatosan tisztára lekapirgálod
-
mohabá 007
aktív tag
-
roberto211
őstag
válasz mohabá 007 #47867 üzenetére
Kinti autó lenne így akkor egyből megkell csináltatnom mivel egyből menne vizsgára.
Amúgy 1.8 16v motorról azt hallottam h jó.. Itt nem jellemző olajfogyás,stb?
[ Szerkesztve ]
-
mohabá 007
aktív tag
válasz roberto211 #47871 üzenetére
Nekem semmi bajom vele.15e km-enként 7-8 deci.Ha valamiért beidegelek,és a helyzet engedi,megpörgetem,6e nél váltok 3.ba a sebesség ekkor 100km/ó (GPS)szerint,bő 15éves 172e km.
-
sEtuke
tag
Üdv!
Adott lenne egy Opel Tigra (2007). Szerintetek valahogy megoldható lenne a fejegységgel összehozni egy aux ki-bemenetet? A lényeg az,hogy telefonról,vagy egyéb eszközről szeretnék zenét hallgatni. A fejegységről itt vannak képek.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
haddent
addikt
válasz mohabá 007 #47873 üzenetére
Az se mindegy, hogy VVT -és vagy sem.
sEtuke igen! Az MP3 végűeknek van a hátulján kialakított hely AUX IN -nek, innentől csak barkácsolás. A gombot nem látom,hogy hogy kapcsolod át AUX -ra, lehet, hogy automata ha rádugod..? Máson se láttam eddig
-
mohabá 007
aktív tag
Megyek ki javítani az autót,míg világos van.Majdnem emberhalál volt: Azt hittem agyonütöm az anyóst Volt egy kis dolgunk,vittük őt is.Garázsajtót kinyit, de nem támasztotta ki,csak állt mellette,mint aki díszőrséget áll.Én tolattam ki,bal tükörbe néztem hátra, a szél lassan fújta befelé az ajtót,és a tükör a kilincsbe beakadt.Felső burkolat kipattant, a széléből két kisebb darab kitört,tükör oldalra lekornyadt.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Hey urak!
A G Astrában középen figyelő (időt/dátumot és lejjebb adott esetben klíma hőfokot mutató) kijelzők javítására tudtok ajánlani megbízható sámánt? Kezd kicsit halványodni itt-ott és néhol már darabos is.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
trassher
addikt
Ha esetleg valaki új kormányt akar a g astrájába. Ennyiért ajándék még akkor is ha kell bele dobni egy légzsákot. Ja és nem én árulom csak most találtam.
Redmi Note 7
-
lsebestyen
addikt
Huh valamit nagyon eltoltam...ki szerettem volna cserélni az izzót a kesztyűtartó világításban, én hülye gyújtáson hagytam, aztán szerintem csináltam egy rövidzárat...Így azok az emblémák amik égnek gyújtáskor a műszerfalon most nem világítanak. Műszerfal világítás van, refit, indexet mutatja, de pl h a kézifék be van húzva azt nem. No meg nem villan fel semmi indításnál...Nagy bajt okoztam?
-
F_Gergely
őstag
válasz lsebestyen #47881 üzenetére
Biztositekokat nezd vegig elvileg csak kiment valamelyik bizti.
(#47876) mohabá 007
En majdnem ugyannigy tortem le szinten a jobboldalit. Viszont komplett tukor hazzal mindennel egyutt 2-3 ezer huf raadasul az ezust eleg nepszeru tehat meg szinkod azonost is konnyu talalni kicserelni meg 5 perc[ Szerkesztve ]
-
mohabá 007
aktív tag
válasz F_Gergely #47882 üzenetére
Ennyi pénzért elektromos állításút?No meg még tükörfűtésest?Tudom,hogy otthonosan mozogsz a villamos részen is. ,én meg sík analfa+béta vagyokEddig nem érdekelt,nem is használtam a tükörfűtést,mert azt se tudtam,hogy van benne,csak most láttam meg.(pedig a 41-es bizti bent van.)Hogyan,mikor,mi kapcsolja a tükörfűtést?
-
F_Gergely
őstag
válasz mohabá 007 #47885 üzenetére
En 3 ezerert vettem egy par (tehat a ketto darab volt 3 ezer)tukrot hogy parban legyen szinre fujatva (asszem 4500ert fujtak szinre mindkettot). Elektromos allitasu es futheto mindketto
Tukorfutes akkor kapcsol mikor benyomod a hatso szelvedo futest.
Ha kell tukor van par bontos srac akikhez en jarok neha alkatreszert megkerdezem oket nekik van e -
mohabá 007
aktív tag
válasz F_Gergely #47886 üzenetére
Köszönöm.Nem sürgős,mert úgy nézem sikerül átmenetileg úgy meggyógyítani,hogy nem fog semmi látszani,addig kitart amíg útba nem esik a bontó,ahová időnként be-benézek.Mégegyszer köszi.
(a jelenlegi burkolat szerencsére sérülésmentes)[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz F_Gergely #47882 üzenetére
Nem bírtam ki, tényleg a bizti volt a ludas. Köszi mégegyszer!
Más: F Astra gyári egységnél SAFE módnál nem kell nyomogatni semmit, gyújtást kell adni, rádiót bekapcsol kiírja, h SAFE, vársz, aztán kijön a 4 vonalka, oda mehet a kód. Az első számjegyet az egyessel tudod beírni, stb. Majd ha bent a kód, AS gomb sípolásig és utána megy minden. Aki majd esetleg keresné a topikban így megtalálja.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #47889 üzenetére
Tiszta sor A gond akkor van,ha nem ismeri a négy számjelű kódot,amit be kell ütni.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz mohabá 007 #47890 üzenetére
Ok csak neten sehol nem találtam, mindenhol az AS gomb kezdeti nyomását mondják, úgy nem mentem semmire. De apa jó arc volt és felírta, szerencsére a kódot is.
[ Szerkesztve ]
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #47891 üzenetére
Lehet,hogy a neten sehol nem találtál,mert nem jó helyen keresgéltél.Ha gond van az opellel,opel topik
Tessék.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz mohabá 007 #47892 üzenetére
NA nekem, a hármas ponttal van a bajom, ugyanis ha úgy csináltam nem történt semmi. Viszont ha nem nyomtam az AS gombot akkor 3mp után megjelent a 4db csík.
-
Petyyyyy
addikt
Mindenkinek tökéletesen működik a mid kijelzője és órája vagy túlvilági problémám adódott?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
sEtuke
tag
válasz haddent #47879 üzenetére
Arra a végére amit a fejegységbe dugok be. De akkor ez már egy stabil pont az elinduláshoz,köszönöm,köszönöm!!
Következő,és egy időre utolsó kérdésem,hogy ha lecsatlakoztatom a fejegységet,majd vissza,fog kódot kérni? azt olvastam,hogy csak akkor kérne,hogyha egy másik opelre dugnám rá. Így nem igazán merek neki állni..
-
AMD Power
titán
válasz mohabá 007 #47876 üzenetére
Részvétem!
Az Opelek vizsgálati fogság-jellegű belteréhez képest valóságos felüdülés a Volkswagenek belvilága, de még inkább az érzés, hogy több száz kilométer után is emberként szállhatunk ki belőlük.
Tipikus TC cikk.
-
makro
senior tag
Sziasztok,
8000 km után újra előjött a kuplung problémám.
kb 1 éve kezdődött: -- Első hozzászólásom --Több bejegyzést is találtam ezzel kapcsolatban, de arra még nem jöttem rá, vajon mi okozhatja ezt.
-- Hasonló eset 1 --
-nálam fogyasztás rendben van-- Hasonló eset 2 --
-lambdaszondát nem néztem, mivel a kuplungcsere megoldotta első körben-- Hasonló eset 3 --
-kuplungcsere megoldotta ( nálam is egészen 1 héttel ezelőttig )-- Hasonló eset 4--
-melegen is csinálja ( nálam csak hidegen, a motor felmelegedése után megszűnik )Most úgy őszintén, '14 Decemberben volt kuplungszerkezet csere és lement azóta 8000 km. Hogy a mákba mehet tönkre ennyi idő alatt?! ( Bocsi csak kicsit idegállapotban vagyok, hogy olajcserénként kuplungot is cseréltetni kell )
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...