Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz Markizmark #36688 üzenetére
Ez volt: [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
AMD Power
titán
válasz F_Zolee #36687 üzenetére
Én nem fogok. Jó nekem a K&H. De negyed éves díjbefizetést fogom választani. Ne "üljenek" az én pénzemen.
Voltunk ma Kecskeméti fürdőbe. Kihasználtam a Megyei matricámat és kicsit kiégettem az Astrat az M5-n.
Rosszul fogalmaztam. Inkább jobban elosztom a költségeket. Amúgy kb éves szinten kb 2e ft lesz igy drágább a kötelezőm.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
104km 7.7l benzint tudtam tankolni. Ebben a 104km volt 4db 12.5km út a többi mind ilyen hidegen 4-5km átlagban.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Markizmark #36692 üzenetére
Befizettem kereken tizet,ezzel az egész évi letudva. Részletekben 13.6e lett volna.
Jellemző hozzáállás: a kezdőket jól lehúzzák, B10 után viszont megáll az élet.Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Markizmark
addikt
válasz mohabá 007 #36712 üzenetére
Akartam én egybe előre, de épp akkor elment minden pénzem. Szóval maradt a drágább negyed éves dolog.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
TasiA
senior tag
-
haddent
addikt
válasz mohabá 007 #36712 üzenetére
Kötelezőről van szó? Igen, az kedves. 4 éve vezetek hibátlanul (de még csak szabályszegés se jöttek rá ), most 1-2 hónapja lett csak a nevemen autó, kötelező valami eszméletlen 100 ezres.
-
haddent
addikt
válasz AMD Power #36721 üzenetére
F_Zolee nem, nem én. Lehet, hogy ez volt a baj...
AMD így jött ki: biztosító: Union24.hu, Astra H 85kW, Bonus-Malus: A0, éves bizt. díj: 68.463Ft + baleseti adó még egy 20as.
Kezd felmenni az agyvíz, hogy hogy kurtak át ennyire. Igazából nyilván nem is egyedül voltam átvételnél, és hihetőnek tűnt ez az összeg, ugyanis szüleim fizetnek 10-15 -öt, úgy, hogy sok tíz év balesetmentesen.
Nem ,nem kezd felmenni az agyvíz, Ti ugrattok itt engem Most megnéztem ugyanezt Groupamával és több mint 2x ennyi: 190 092 Ft + 30 295 Ft = 220 387 Ft éves díjA korom miatt lesz. Magamra dobtam még +20 évet és máris a Groupama 220 helyett 78
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
válasz haddent #36722 üzenetére
Nekem negyedéves csekken 6,5.
Allianz, B10 tizensok éve.
1,4, 2000, 60LE.
De nem csak ez számít.
pesten mindig több mint vidéken, a kor is számít, bár az elég idétlen - van ahol azt mondják, a fiataloknak jobb a reflexe, így olcsóbb, van ahol meg azt hogy azok állat módra mennek, így drágább nekik...
Ugyanez nem tudom kinél hol megy át "reflexnélküli" öregúr kategóriába, de ez is simán eltérhet.
Függ a családi állapottól is néhol, stb.Postázást nem vállalok.
-
Declare
őstag
válasz #81556480 #36695 üzenetére
Azert nalam a turbo benzin a best
Azert is irtam le a tapasztalatokat amugy, mert ez az 1.7 dizel ehhez a kasztnihoz tenyleg jo. A parametereihez merten persze, kellöen dinamikus. A GTC sportfutomüve meg nagyon jo. Autopalya 140 tempomat es egy ket rövid nagytempos elözessel, csomagtarto tele + hatso ülesen a 4db alufelni igy lett 5,6 liter a fogyasztas csurig tanktol 1/4 tankig. A cseheknel a hegyes völgyes reszeken 130 tempomat 6,0 lett.
Autopalyan kellene egy kis plussz de amugy tuti.
320d sajnos problemas a vezerles is meg a hengerfal repedes se ismeretlen kevesebbet nem enne, de azert a 180 lo az azert jooooo lenne.....325d a vagyalom, picit eszik többet de allitolag az egy nagyon jo motor, raadasul 200+lo ami nekem bööven eleg lenne....csak hat azert ott mar van egy kis ar ugras is. Viszont ami durva, hogy a 2.0 cdti astra J GTC 2-3 evesen nagyjabol egy arban van a 3-4-5 eves 320d cupeval.....hat azert ez egy kicsit meglepö
-
haddent
addikt
Értem, mondom nekem/nekünk természetes volt és pontosan erre az összegre (~100k) számítottunk, mint (papíron) teljesen kezdő, első autó tulajdonos A0 osztály. Máshol még drágább lett volna, nagyon ótvar (Astra biztosító meg is szünt talán?) meg alig olcsóbb.
LaciCRM Ne idegesíts 5-ös E39 az egyik legjobb
Declare mert az Astra J GTC az nem tekert hátra -200e km -t Biztos a J GTC kéne... Negyed annyi az alkatrészára és bizony ezek már nem csúnya Opelok Bömbösből meg az újak egyre jobban vesztik el azt a BMW -és karaktert amitől bmw volt egy bmw régen (szerintem), de ez egyéni ízlés nem vita tárgya
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz haddent #36726 üzenetére
Ebben a korban meg sok 1. vagy 2. tulajtol van, szervizkönyvvel, vegig bepecsetelve, lekerdezhetö modon. Ettöl a visszatekert km töl nem felnek. Nekem ez az e92 az most a vágyálom de hat ez izles kerdese persze, en decide nak is irtam anno, hogy franko az opc astra nem vitas, de en biztos nem azt vettem volna azert a penzert....mindenki mas....szerencsere
-
deicide
veterán
válasz haddent #36715 üzenetére
Az fura, full újként kezdtem most az OPC-vel, A0 és 8.800.- Ft a negyedéves díj. A 100K igen soknak tűnik.
Ellenben megjött az önkormányzattól a "súlyadó", 71.070.- Ft-ot adtam fel a sárga csekken, hiába, a lóerőnek ára van.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #36668 üzenetére
Ma már nem csinálta!
-
gban
Közösségépítő
-
haddent
addikt
válasz mohabá 007 #36739 üzenetére
86k + 26k EZ ennyi ez van... Kell nekem fiatal ffi nemu kezdo tulajdonosnak lennem budapesten
-
haddent
addikt
válasz AMD Power #36749 üzenetére
Rendben
Egyébként Declare amit mondott. Kötelező annak a nevén kell legyen, akién az autó is van, nem? Ekkor viszont min. most egy 1 átírás (az is egy százas), valamint nyilván az életben nem emelkedne a bónuszkategóriám. Bár mire így meg megemelem kifizetem az egész procedúrát 5x.. Nem jó ez sehogy, nyilván csak a brókereknek meg a bankoknak éri ez is meg, nem az átlagembernek
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...