Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Jim Tonic #14528 üzenetére

    Az egy dolog, hogy most ólomsúly van rajta.... de ez már az 5. garnitúra a felniken! Az előző nyomokból látni, amúgy falusi gumis az ilyen :D

    Políroztam a felniket akkor derült ki, hogy nem csak most raktak rá acélfelnis súlyt hanem ez a felni még csak ilyet látott és belül sincs nyoma az alufelni ragasztós súlyának mert az átlagban hagy egy kis nyomot maga után de ezen semmi ellenben kívül a peremen políroztam rendesen de nagyjából lejött, gondoltam rá, hogy ezeket is levegyem de a gumisnak speckó fogója van hozzá ami nekem nincs és még most nem volt kedvem nekiállni de mivel még a másik polírfejjel is át akarok menni rajta megismétlem az első fejjel is és leszedem a súlyokat.

    Pár kép ráadásba:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Képen nagyon tutik és a valóságban is de azért 1-2 apró karc még akad vagy valami kis sérülés... nem újak ugyebár... amúgy egy signumon voltak eddig.

    Amúgy átmérőre elvileg ugye megegyezik a gyárival ez a garnitura is (mert váltóméret) de ránézésre sokkal nagyobbak és szélesebbek, de le is mérem majd mert szerintem a szélessége valóban más jah és peremvédősek a gumik is.

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák