Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
keki1977 #2630 üzenetére
Semmi gond, erről a részêről már letettem, mert tudom, hogy minden úgy van kitalálva, úgy van leírva, hogy úgyis nekik lessz igazuk.
Ez olyan, mint a bíróságon, hogy mindenki tudja, hogy a Béla ölte meg a Mariskát, de ha nincs semmi bizonyíték, akkor baj van.
A lényeg az, hogy az ONE és a Digi közös kasszájával, azvemberek jem iazán jártak jól
Nade nemis az ügyfelek miatt csinálták.
Mindíg az ügyfél az utolsó, akármit is mondanak. -
keki1977
csendes tag
válasz
keki1977 #2162 üzenetére
Ma sikerült végigvinni egy partner üzletben a szerződéskötést meg a számhordozást (5 Digi előfizetés 2 néven -> egy One szerződés, számhordozással). Kedvesek voltak, nem akadékoskodtak a Mobile Plus csomag miatt, még azt is megkérdezték, hogy a 2 Junior csomag Junior maradjon-e, vagy legyen Plus. Azt nem tudom, hogy látták-e a bontó csoport feljegyzését, én köszönés után csak annyit mondtam, hogy beszéltem az ügyfélszolgálattal, és megállapodtunk a Mobile Plus csomagban.
Egy évre szól a szerződés, jól sejtem, hogy évente alkudoznom kell majd? Diginél nem volt ilyen marhulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest