-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz hunspikey #108183 üzenetére
LG 77 G4, nálam sem tapasztalható az, ami nálad.
2 release-t is megnéztem, Silo S02E09 2160p WEB-DL DD+5.1 DoVi HEVC-NTb, és silo.s02e09.dv.2160p.web.h265-successfulcrab, mindkettő WEB-DL, Apple TV+ a forrás.TV lejátszója ugyan nem tudja mkv-ből a Dovi-t, de a Dune HD Homatics Box R 4K Plus (Coreelec-cel) viszont tökéletesen. Egy tippem van, mégpedig az, hogy az Apple alkalmazás a ludas, ami a tévén fut, mert általában a streaming szolgáltatók agyon tömörítik a filmeket, ezért akár az alacsonyabb bitráta, vagy rossz tömörítés miatt is lehet hibás a megjelenítés, de szerintem ez nem a TV-k hibája, hanem a forrásé.
A két release bitrátája, amit néztem, egyaránt 24.2 Mb/s.
-
Bodor
veterán
válasz szkutyi #107397 üzenetére
Nem állt senki sem beléd, csak nem értettem, hogy miért állítottad helytelenül, hogy a tömörített anyagok nem Dovi, mert pontosan ezt írtad.
Azért írtam a lejátszót, mert lehet arra gondoltál, hogy azért nem DoVi a tömörített formátum számodra, mert a TV lejátszója HDR-ben tudja csak lejátszani, Dovi-ban nem, ami sok formátummal előfordul ugye. De hát a TV csak egy képmegjelenítő, nem pedig egy médialejátszó, ne várjunk el mindent (is) tőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning