Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz csapos2 #21360 üzenetére
Nyuszika, amikor az aládfúr-t olvastam, azt hittem hogy egész más lesz a folytatás. De a képpel nem hazuttoltad meg magad.
Race: Hogy van az én betegem?
Tildy: Szia!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Valami kézi indítású ellenőrzést kellett a gépen végrehajtani, meg is csinálta fél óra alatt, aztán a hülyéje újra kezdte. 35%-nál megállt, és nem volt türelmem tovább várni, felfüggesztettem. Az nem baj ugye?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
-
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #20528 üzenetére
Biztos nagy élmény volt. Én is kipróbálnám. Sajnos el kell búcsúznom.
Jóéjszakát Mindenkinek!Race: Puszillak!
Tiv: akkor te kivételes férfi vagy.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #20522 üzenetére
Mindkettő.
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #20515 üzenetére
Nem tetszhet az ember mindenkinek.../ most megsimogattam a fejed virtuálisan / Azért gondolom ez az elenyésző kissebbség volt.
Farkas: és hány perc volt a rekordod?
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz tiv61us #20499 üzenetére
Biztos nagyot alakítottál ha ezt mondta. Azért nevess egy jót, ha teheted. Amúgy nekem is porzik már a vesém, rég voltam bulizni. Egy vodkaparti jólenne már.
Bubu: az is egy létező gyakorlat, próbáltam már. A lényege, hogy teljesen értelmetlen legyen a szó.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Aludj jól, álmodj szépeket!
Bubu: nekem is csak úgy sikerül, ha azt gondolom hogy most meghaltam, és csak lélek vagyok. És akkor elkezdem ezzel a szemmel nézni a környezetenmet, mintha már nem lenne közöm hozzá. Nagyon érdekes tapasztalat.../ mielőtt valaki elmebetegnek nézne, ez egy létező gyakorlat /
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #20477 üzenetére
Közben lezuhanyoztam. Bubu, én arra gondolok, amikor tényleg nem dolgozik az agy.amikor kilépsz a tested, agyad börtönéből, és csak a létezés van. Ezt mesterségesen kábítószerrel lehet elérni, amúgy meg szerintem mikor benn vagy az orgazmus legközepében, és még meditáció közben is.
Tiv, Race, ti nem semmik vagytok!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20470 üzenetére
Aludj jól. álmodj szépeket!
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20457 üzenetére
mármint Racet a kocsmából?
Olyan jó lenne tudni, hogy Nyuszikáék miről beszélgetnek...Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz BlacKSouL #20440 üzenetére
Én is így kérdeztem ezt Racetól. Fiam, az utolsó szóhoz rakd hozzá, hogy " nemsokára összejön" Így jobban hangzik.
Tildy: amikor rosszul érezted magad, akkor nem a jelenbe voltál, hanem a múltban ami elvette a jelen örömét? Most hogy írogatsz, nem jut eszedbe a múlt, és nem vagy rosszul. Ez a lényeg.Mindíg a jelenbe legyél. Tudod, Osho papa is ezt mondja..[ Szerkesztve ]
-
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20426 üzenetére
Helló Philo! Volt valami érdekes? Nem olvasok vissza.
Race: Ez megtisztelő.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #19844 üzenetére
Én meg épp egy jó adag kakaós kalácsot eszem kakaóba metélve.
eszem, vagy eszek?
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #19844 üzenetére
Szerintem nekünk sem ártana a sok gyümölcs, könnyű étel.
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19832 üzenetére
Akkor most már végleg nem értem, hogy mi a probléma. Az, hogy nem 3 soros hsz-eket írunk? Vagy mi? Te mit szeretnél ezzel kapcsolatban? Min változtassunk? Mert ha minden jó, akkor nem közölnéd időről időre, hogy itt valami nem jó. Vagy én vagyok csak szőke, és mindenki más érti?
Bubu: jóéjt neked is!
Bash: köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19822 üzenetére
Most már végleg nem értem. Milyen témával indult EZ a tropik?
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #19816 üzenetére
Én tényleg komolyan kérdeztem.
Blacki: Szia fiam. Visszaolvastam. És a tanácsom, hogy maradj ilyen amilyen vagy, a sors úgyis utolér, és akkor tudod majd mit kell tenned. .
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19810 üzenetére
Komolyan szeretném, ha elmondanád, hogy ebben a tropikban miről kellene beszélni. Én még nem voltam itt, amikor indult, és igazából csak tudatlanul írtam amit gondoltam. De ha megmondanád, hogy miről kell itt beszélgetni, azt megköszönném.
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19799 üzenetére
Szerinted mi lenne a fórumozás feltétele? A minimum 3 sor? vagy más? Esküszöm megpróbálom megvalósítani.
-
rarri
senior tag
Hát, nem tudom hogy elég jók vagyunk-e itt neked, de nekünk te egy különleges, nagyon szerethető Barika vagy.
Bon: akkor jó.
t1: Jó az a bolt. Bius ha tehetné, csak onnan vásárolna.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Szia Bon! Szerintem a tegnapi " piás " hsz-eim miatt már nem akarsz velem bulizni...
Vénember: de, tetszett. Nekem egyébként most a " Hol van a szó " tetszik a legjobban a Pokolgéptől. Azzal a klippel, amit a múltkor beraktam Racenak.[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Megérkeztem!
Vénember: Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19651 üzenetére
Szia! Meghallgattam a kedvenc számaidat, és örömmel láttam, hogy a Metallica is köztük van. Jó ízlésed van. Érdekelne, hogy miről szól a harmadik szám.Kérlek írd le nekem. Köszönöm.
Mindenkinek szép délutánt kívánok! Most megyek Bettikével ki játszani, este jövök!
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #19458 üzenetére
Örülök neki, hogy az ital szeretetéért iszol.
Sajnos el kell búcsúznom, megyek gályázni, Jóéjszakát Mindannyiótoknak!
Bash: Szép estét, vigyázz magadra..
Race: Jóéjt Neked is, Puszillak!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19450 üzenetére
Oké, kiváncsian várom..
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #19445 üzenetére
Most vess meg, de soha nem tudtam kultúráltan inni. Nem az ízéért iszom, hanem a hatásáért. Nem borulok az asztal alá, nem hányok, állítólag értelmesen beszélek, és nem szoktak velem szégyenkezni. De nekem a cél az érzés, utána meg kontroll hiányában addíg iszok, amíg alkoholt látok. Én ilyen vagyok, és mindíg is ilyen voltam.
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #19433 üzenetére
Én annak idején a totál mák tizenéves hordák tagja voltam, és nem azért mert trendi volt. Tudatmódosítás volt, bár ez nem volt tudatos, egyszerűen tök jó volt az érzés, az együttlét, minden ami ezzel járt. A betépés /lehet hogy furcsa/ nekem ma is egy örömforrás. szintén az érzés, az együttlét, a kiszakadás a hétköznapokból.
Vénember. értem. A humort is minőségben szeretem,és ez nem volt az. Inkább a kedvenc zenédre vagyok kíváncsi..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #19431 üzenetére
Ennek a kis jelenetnek milyen reakciót kell kiváltson belőlünk? belőlem azt váltotta ki, hogy rájöttem, nem véletlen a Donnie Darko a kedvenc filmem, nem ez, amiből a részlet volt.
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #19427 üzenetére
Azért egy kis adag kaja jöhet, de én vagy eszek, vagy iszok.
t1: az már rég volt, hogy én leóval alapoztam....
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #19425 üzenetére
Az enyém eddíg még mindíg bírta ... Én a másnaptól tudok néha szenvedni..
-
rarri
senior tag
Akkor jó. Ha már mindenkinek ez a véleménye róla, akkor tényleg nem én voltam a hunyó . Mert azért gondolkoztam, hogy mivel váltottam ki belőle azt a viselkedést, amivel elérte hogy így érezzek iránta.
Bon: majd megünnepeljük azt is..
Race. jó étvágyat !
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Tudom. De azért egyszer én is ki fogom próbálni ezt a feltehetően nagyszerű italt. / ha vodka az alapanyaga... /
A Bárkába nem megyek, mert a múltkor nagyon vissza kellett magam fogni, mert a pultos csávó akkora paraszt volt, hogy a megverésén gondolkoztam.. De biusék is ott voltak, és hát milyen példát mutattam volna. Bius szerint mindíg bunkó a tag , nem csak akkor volt..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Nem, ennek angol neve van, csak a barátja így fordította le. Boltban is lehet kapni állítólag. Szerintem most mennek majd a Bárkába, vagy a Pressoba.
Tobey: hát, ezt a nevet még nem hallottam sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #19396 üzenetére
Mintha csak én írtam volna...
Race: Zsákmányolj ki!!!
Ilyen a világon nincs! Bius hazajött egy barátjával, röhögcsél, dülöngél, kérdezem hol volt, hát az apja hívta meg valami holdfényre a helyi kocsmában .Itthon a málna pálinkára akarta rávetni magát , de gyorsabb voltam ! Kire ütött ez a gyerek!
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #19383 üzenetére
Tényleg! Mentségemre legyen mondva, hogy már 5 éjszakát lenyomtam, és Bettikére is figyelek, meg még pár dologra egyszerre...
Bubu: mi annak idején százszor is végighallgattunk egy egy dalt, hogy valahogy le tudjuk fordítani a szövegeket, de igencsak kétséges volt a végeredmény...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz poffsoft #19369 üzenetére
Olvastam, nekem az Iron Maiden volt a legelső külföldi együttes akiknek a koncertjén voltam. Akkor ment a " Vadállatok száma" c. lemez. Jegyet nem is kellett volna rá venni, mert a nép egy az egyben ledöntötte a kordonokat, a rendőrök meg a rendezők nagy örömére
[ Szerkesztve ]
-
-
rarri
senior tag
Ír4d le a nevét, hátha ismerjük..
Bubu: érdekes, hogy a Piramis lemezek pedig, főleg az " Erotika" eredetiben is nagyon halk. A többi jó hangos, pl az új Ossianok, vagy az új Pokolgép.
-
rarri
senior tag
Helló!
Bubu: Tegnap éjjel megkaptam a Sing-Singet, tökjó volt! Egy furcsa volt benne, hogy a számok közti hangerőben nagy volt a külömbség. De ez nem vont le az élvezeti éertékéből..
-
rarri
senior tag
Szép estét Mindenkinek!
Szia Tildy!
-
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #18976 üzenetére
Szia Race! Persze, mindjárt odaszállok és...
Amúgy minden héten minden nap dolgozom péntekig, és a szombat vagy a vasárnap túlóra . Hetenként változik a műszak, éjszaka, délután, délelőtt. Akkor nem dolgozom amikor szabin vagyok, és kiharcolom hogy ne kelljen túlórázni. Nemsokára lesz egy szabim!
Bash: én nem féltelek, téged se kerül el a sorsod.
[ Szerkesztve ]
-