Hirdetés
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricu
tag
válasz
szasanyi #45667 üzenetére
Én ezt kértem tőletek:
ui: nem ismer valaki valakit a Debreceni (pesti, akárhol) LG márkaszervizben, aki megnézné, hogy mi a franc baja van?
A debreceniben voltam még anno, de onnan elhajtottak azzal, hogy külön szerződésük van az Aqua-val, csak rajtuk keresztül fogadják a cuccot, csak akkor tudnak foglalkozni vele, ha LG-s garanciapapírom van, nem Aqua-s.
Kéne egy papír arról, hogy tényleg szar, hogy léphessek tovább mert nem adom fel (még)."Erre írta az Aqua szerviz vezetője (gondolom, ő) az imént:
"Ui: Nem gondolnám, hogy egy nyilvános fórumon kell felkérni bárkit is arra, hogy a hivatalos LG Magyarország által kiállított szakvéleményt megkérdőjelező "mutyi" papírt szerezzen."
Vagyis ebből ő azt vette le, hogy én "mutyi" papírt akarok, amivel rávehetem őket a cserére.
Nem, nem akarok mutyi papírt, csak azt szeretném, ha valaki tényleg megnézné, és nem csak felületesen, mint tette a pesti LG (bekapcsol, működik, hang is van, lehet növelni-csökkenteni = mi baja az idiótának? Biztos nem tudja kezelni...) és le is írná, hogy a készülék nem jó (nem elég jó).
Az ugyanis nem normális, bármit is mond az LG, ha egy tv-t egy 20m2-es szobában 100%-os hangerőn kell, lehet hallgatni.
Még nekem is kevés időnként, nemhogy a mamámnak (aki 80 éves).De aki kételkedik: nézze meg bárki a saját bármilyen tv-jét.
Aki csak 100-on tudja élvezhetően hallgatni, szóljon, jövök neki egy sörrel.
Ajánlatom még a VEZETŐ-nek is áll.Arról nem beszélve: ha nekik van igazuk (és jó a tv) mi a jó fenéért akarnám kicseréltetni velük egy ugyanolyanra immár két éve? Mennyivel lennék előrébb?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Parkside szerszám kibeszélő
- Foxpost
- Sorozatok
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest