Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz D55 #49708 üzenetére

Sajnos már nem tudjuk mi a reális. Annyira megdrágultak a waffer költségek, a fejlesztési költségek,( szerintem ez a legjobban,a mérnöki munka),a szállítmányozás a logisztika és a gyártók is pénzt akarnak keresni, hogy igazából kizártnak tartom( persze valós háttérismeret és tudás nélkül, inkább csak feltételezem) hogy egy kártyát 100 dollárból a polcokra lehetne tenni.
    200 dollár már működhet (szintén tipp valós ismeretek nélkül) ha nem akarnak rajt nagyon keresni de annak akkor mi értelme.
    Én nagyon szeretem ezeket a kis SKU-kat, projektor mellé, a multimédiázni, de ennek akkor lenne értelme ( 5050 nek)ha 75 W ból teljes multimédiás támogatással jönne és persze fullos felskálázással alkalmi játékra. Amúgy nem csak én vágyom erre kb az 1050 óta erre szükség lenne.
    Amúgy igen egyetértek veled abszolút hogy ez lenne a reális, mint kiadás a vevők részéről.
    Igazából múltkor pont én linkeltem hogy azt nyilatkozta valaki, hogy 10 dolcsi egy Iphone előállítása így utólag vissza gondolva lehetelennek tartom én is.

Új hozzászólás Aktív témák